Zoek slavin neukende homo

zoek slavin neukende homo

..

3 vrouwen 1 man roze kutjes

Klik hier voor meer webcams!! De avond was gevallen. De mist maakte dat het ellendig koud was in huis en ik stak voor het eerst dat jaar de verwarming aan. Ofschoon dat zelden voorkomt verveelde ik me en na een beetje zappen op de Tv en besloot ik vroeg naar bed te gaan, daar mijn voorraad seksboekjes nog eens te bekijken en mijn lul af te rukken.

Want dat was de laatste dagen niet gebeurd en ik was dringend aan het afschieten van een flinke kwak toe. De boekjes werden op volgorde gelegd met de idee om Loes' eens te herlezen het zijn niet alleen vrouwen die van haar story’s genieten! Die schrijft volgens mij nog beter dan ze neukt en eerlijk gezegd breek ik er mij elke maand opnieuw het hoofd over of ik haar wel eens gehad heb in de periode dat ik twee keer per week de Geleenstraat frequenteerde.

Jammer dat er nooit een foto van haar bijstaat, al kan ik me haar standpunt wat dat aangaat wel begrijpen. Maar goed ik lag in bed en greep in mijn voorraadje seksboekjes. Bij toeval kreeg ik een kijkboekje in handen en sloeg dat precies open op een plaats waar een zwarte vrouw een blanke slavin onder haar voet vertrapte.

De zwarte vrouw was jong en fors, de blanke slavin een koele blonde schoonheid en de zweep in de zwarte hand tekende rode striemen op haar huid tot ze voor haar meesteres knielend haar tong uitstak en haar slanke voetjes likte.

Ze mocht haar blonde kopje opheffen om de kut van haar meesteres, die vurig rood tussen haar benen schemerde, te likken. En daar hield de serie op, jammer want ik neem aan dat de meesteres haar slavin toch echt wel geneukt zal hebben en de zwarte dildo die op de foto's voor haar buik zichtbaar was had ik graag in het blanke roomgleufje gezien. Pech gehad zullen we maar denken, doch wat wel te zien was zette mij aan het denken.

Vooropgesteld ik was geen slaaf, had wel via Jill ontdekt dat het niet onplezierig is het af en toe te zijn en kon er niets aan doen: Herinnerde me Nicole en Jill alsof het maar een dag geleden was en voelde pijn om mijn hart als ik aan ons afscheid dacht. Nicole was lief geweest, Jill een onberekenbare wildebras die graag de baas in haar eigen huis bleef en ik had met allebei gevrijd.

Had het goed bij ze gehad, wist dat Jill echt van mij gehouden had en voelde opnieuw de pijn van ons afscheid door mijn maag vlammen. Ik had Jill tot in Saô Paulo gevolgd en gezocht en als ik haar gevonden had zou ze nu mijn vrouw zijn geweest!

Zij heeft waarschijnlijk mijn kind gebaard en ik mis haar nog elke dag. Maar dat zijn allemaal "als" en daar wordt weinig om gemaald. Het leven gaat verder en elke nieuwe dag dat ik mijn ogen opendoe zie ik fantastisch mooie vrouwen, krijg ik een stijve van jewelste en verlang naar een kutje om het in te spuiten, zo ook deze kille avond.

Ik had mijn lul al in mijn handen om eens flink te rukken, bedacht me, trok mijn broek omhoog, deed mijn schoenen weer aan en reed naar de Doubletstraat waar het wemelt van goedkope zwarte meiden die voor een geeltje graag hun broek uit doen. Meiden die je pijpen en hun benen spreiden om zich in hun dieproze kutten te laten gebruiken door elke vent die hen betaald.

En wat is er tegen je zaad in hun kutjes te deponeren, op zo'n warm bruin lijfje te rijden en voor een moment gelukkig te zijn?

Zij verdienen wat, wij raken ons kwakkie kwijt en zo zijn we allebei blij. Met die gedachte reed ik door het avondlijk Den Haag en parkeerde op de gracht, liep de straat in en keek de etalages rond naar een lekker zwart of diepbruin stuk. Het was rustig in de straat, weinig hoerenlopers, wel twee agentjes die nieuwsgierig rondkijkend hun wijkje doorliepen. De vrouwelijke helft van het koppel stak een lantaarn aan en loerde in een auto die voor de pisbak geparkeerd het urineren hinderde en ging daarna de gangetjes met de hoertjes in om zeker zo nieuwsgierig als ik naar de pezende meiden te kijken.

Ze was mooi en jong, had een lange blonde paardenstaart en ik liep haar in een paar minuten drie keer tegen het lijf. Ik verloor ze uit het oog toen ik een van de overdekte gangetjes inliep waar de meiden in hokjes zitten om hun lijven aan te bieden. Gangetjes die warm zijn, te warm zelfs en dus zijn de meiden bloter dan bloot en de langharige blonde del die gelaarsd haar rokje opsloeg toonde me een rijkelijk met zwart haar begroeide kut, knipoogde vriendelijk en deed haar lipjes open: Ook de lange zachtleren kouslaarzen die met bandjes aan haar slanke dijen bevestigd waren nodigden me zachtglimmend uit om eens te komen voelen.

Twee hokjes naast de blonde, recht tegenover het rondlopende gangetje stond ze: We keken en ik zag een langzame grijns over haar gezicht trekken, een hand naar de deurkruk gaan en hoorde haar stem: See your black mistress! I'm your mistress if you please! I'am the best cocksucker in your lifetime. I'll kill your balls! Weerstand was onmogelijk, zij wàs het. Geen jonge supergirl, niet slank, maar met ogen die het me vertelden, "ik ben een vrouw die weet waar ik het voor heb gekregen, ik geef het je, bij mij moet je zijn als je echt wilt neuken" en voor wie het weten wil, ik vond haar bloed- en bloedmooi!

Een mooie, nee een schitterende kop op een stevige nek, zware E-cups vol heet golvend vlees met zwarte knoppen en een stevige buik met een venusberg die verborgen bleef onder een soort leren minirokje dat, beslagen met glimmende spijkers, vertelde van "het leer. Christene zielen wàt een meid! Het straalde eraf, kracht, vrouwelijkheid, de belofte van genot en het in haar hand bewegend zweepje bood wat ik na Jill zo node mistte en ik deed de stap!

Ze pakte me, met de gordijnen nog open beet, gaf me een directe kus op mijn mond, nam me bij de hand en voerde me in haar peeshok, knipoogde naar me: This is the home of pain, je zal er geen spijt van hebben jongen! Bij mij kan je krijgen wat je zoekt, liefde of pijn en altijd een warm lijf. I kill your balls. In mijn lijf brandde de hitte van Nicole en Jill en ik had het nodig!

Ik had de pijn van Jill en de diepe, opgezette, naar baby's maken ruikende kut van Nicole nodig. Ik wilde warm vrouwenvlees, afgewisseld met de pijn van huidschroeiend leer en deze meid zou het kunnen geven. Zag er naar uit dat ze lachend het leer zou hanteren, lachend haar kut zou geven en mij voor een moment gelukkig maken.

Ze stapte grijnzend om mijn verbouwereerd lijf heen, schoof het gordijn dicht, klakte met de zweep: Ik wilde het weten; kon ze tippen aan Jill die me geleerd had dat ik lang niet altijd de baas was en vooral dat een sterke vrouw beslist niet eng of naar is.

Ik had me graag aan Jill's grillen onderworpen, had het heerlijk bij haar gehad en rilde bij deze sterke grote en diepzwarte beer van een vrouw die het me zei: Daar kom jij voor, ik zie het aan je ogen, jij wilt de zweep op je huid voelen tot ze rood ziet en je pik trillend omhoog komt. Tot ik het zaad uit je zak sla als je diep in me zit.

Vooruit zeg wat je wilt anders doe ik het zelf en heb je niets meer te kiezen! Dan sla ik de pijn in je ziel tot je Maria om genade vraagt! Vertelde dat het uiteraard niet voor niets kon: Kom betaal m'n huur en je hebt het goed bij me. Ze was fel, tongde me terug, sloot af met een serie harde snelle kusjes, liet me breed lachend los en vertelde me dat ik mocht kiezen wat ik wilde: Je lijkt me zacht, wil je echt niet liever lekker met me neuken?

Ik kan het en je krijgt het, kijk 's? Maar dat andere is ook lekker… Nou jongen je zegt het maar! Wist niet dat een echte meesteres pijn geeft, misschien haar slaaf gebruikt om klaar te komen, hooguit zijn penis afrukt of hem toestaat dat zelf te doen, maar nooit, nóóit bereid is zich door hem te laten neuken! Tatika wist het wel! En we maakten het af op pijn en heel, heel misschien, als ik gehoorzaam was, een beetje seks.

Maar beloven deed ze het niet: Jij wilt de zweep, op je knieën liggen en leren wat een strenge vrouw is? Goed dàt ga ik je geven, dat beloof ik je, maar liefde is iets anders, dat moet je verdienen, maar als je het krijgt is het anders dan het neuken van een hoer.

Dan moet je aanvaarden wat je krijgt, dankbaar zijn en de voeten van je meesteres kussen' Ze bekeek me cynisch fluisterde toen: En ik deed wat me gezegd was, trok mijn hemd over mijn hoofd, deed mijn riem los en liet m'n broek zakken, m'n onderbroek omlaag en keek toe hoe zij haar slip omlaag deed en de zware tieten over haar zwarte hemdje trok. Tieten met dikke zwarte knoppen, knoppen waaraan ik wilde Ze raadde wat ik dacht, gaf me een mep op mijn billen, ,Doe verdomme je sokken uit hufter!

Een slaaf op sokken moet ik niet! Ben je een vent of een slappe lul? Ik ga je inspecteren, kijken of je me bevalt. Als jij je niet gedraagt zet ik je eruit, oké?

O Lieve Heer ik kreeg het! We hadden het afgesproken, "Jij bent mijn meesteres en je straft me, slaat me, laat me aan je voeten kruipen, dwingt me je voeten en je kut te kussen en alleen als ik het verdien geef je me als beloning een beetje seks.

Verdien ik het niet, de deur! Er was een afspraak, zij hield zich eraan en ik kreeg het; ze haalde soepel uit, sloeg mijn kont, ging hoger en bereikte mijn schouders: Op de grond met jou, kus de voeten van je black mistress! Een sterke hand greep mijn haren, rukte mijn kop achterover en haar andere hand ging naar voren, bewoog en tien leren riempjes suisden omlaag, raakten heet strelend mijn buik en eindigde hun tocht op mijn halfstaande pik.

Maakten een halve draai en tikten mijn ballen aan. De pik verslapte terstond, ik gilde en Tatika lachte ruw, smeet me tegen het bed: Ik kuste ze, kreeg opdracht wat overeind te komen, om haar heen te kruipen, werd ruw bij mijn haar gepakt en kuste gedwee haar opgehouden voetzool terwijl de zweep op mijn rug rustte. Werd overeind getrokken aan mijn haren, zag hoe ze op bed ging zitten en haar benen spreidde: Ik likte langzaam en grondig, proefde hoe haar lichaamsvocht branderig in mijn mond kwam en deed wat zij van me wilde.

Het leer lag op mijn rug, bewoog traag tot ze uithaalde, ,Doe je best hufter, het is geen ijsje! Ik likte, zij werd nat! Ineens was ze zover, ze was randy, de dieproze, door zwarte randen omsloten kut zweette geil en haar buik bewoog, de benen gingen omhoog en de klauw drukte mijn mond over de kut; ik likte!

Ik likte of mijn leven er vanaf hing, deed het met lange diepe halen, duwde mijn tong tegen de grote klit, hoorde haar even hijgen en voelde schokken en rillinkjes door haar buik trekken. De hand liet mijn haar los en ik stopte: Mijn meesteres kwam overeind, schudde haar krullen en greep me opnieuw. Draaide zich zijdelings tegen me aan: Zag kans me keihard op mijn kont te slaan en liet de draden dan bijna strelend over mijn ballen aaien.

Mijn rug gloeide, mijn kont was pijnlijk en, hoe gek het ook klinkt, mijn pik groeide! Ze trok mij tegen zich aan, liet me tegen haar vette hangtieten rusten en gaf me de knoppen te zuigen: Ik zoog haar, likte en kuste haar hete vlees, voelde mijn lul tegen haar laarzen hangend opnieuw verstijven en werd toen het spel lang genoeg geduurd had aan mijn haar overeind gerukt, kreeg weer slaag en werd op bed gesmeten: Ook mijn lul werd niet gespaard en kreeg z'n deel van de steeds opnieuw neerkomende zweepslagen, werd plotseling beetgepakt en overeind gerukt, opnieuw met een handige tik onder mijn zak neergeslagen en ik hoorde mijn zwarte beul in zichzelf praten tot ze plotseling op het bed klom, voorover bukte en mijn lul met harde bewegingen overeind pijpte.

Ik zàg mijn witte lul tussen haar dikke zwarte lippen verdwijnen en zij zag me kijken, werd gelijk woedend, kneep onverwacht met een lief lachje in mijn ballen en bekeek mijn opnieuw slappe pik met een grimmig gezicht: Weet jij wat, kus jij mijn reet maar. Ze liet het allemaal mompelend gebeuren, greep me in een soort houdgreep, kwam overeind en nam mijn lul tussen de tieten, drukte die er neukend overheen en duwde haar nog steeds natte kut over mijn gezicht: Een harig kruis kwam omlaag, stulpte over mijn gezicht, maakte me machteloos, leerde me hoe zalig het is als een zwarte sterke vrouw je totaal overwonnen heeft en je haar triomf grondig laat voelen.

Je smoort bijna onder haar kut, terwijl ze je gezicht tussen haar machtige billen klemt en diep in je het besef laat komen dat je overwonnen bent, dat je alleen nog maar een slaaf bent die niets meer hoeft, nooit anders meer hoeft dan háár te dienen.

En ik zoog aan haar kut, likte het grof behaarde vlees, nam voorzichtig de dikke lippen tussen mijn tanden en bewerkte haar levende leer. Ze pompte de kut over mijn gezicht, schuurde mijn mond met de ruwe beharing en liet me bijtend zuigen en likken.

Toen ik een vinger in haar kont stak kreeg ik tikken: Ineens was de rust over, de pijn voorbij, ze greep me, kuste mij over mijn hele lijf, likte aan me, beet in mijn tepels, rukte aan mijn lul, pijpte me en kwam met zwaar drukkende tieten over me heen, boog haar hoofd en nam mijn mond!

Ik had vrouwen genomen, ze gedwongen tot hete kussen, maar dit was omgekeerd, zij nàm mij, de overwonnene! Ze greep me duwde me neer, kronkelde om me heen en likte me, beet ruw in mijn tepels, rukte mijn lul omhoog en zakte er grommend over heen; ,I like you! Magda was verbaasd dat zo naar deze vrouw keek. Het leek wel of Yvonne haar gedachte kon lezen toen ze zei vind je me mooi.

Stotterend antwoord Magda ja ik vind je mooi. Nou meid jij mag er ook wezen hoor. Het geeft niets dat je me mooi vind. Ik ben namelijk Bi. Misschien ben jij ook wel Bi dat kunnen we dan ook mooi ontdekken. Het was een heerlijk ontspannen gesprek tussen Yvonne en Magda.

Beide gingen nog wat wandelen in de stad. Na gewandeld te hebben namen beide afscheid. Magda was wel opgewonden geworden van het hele gesprek. Toen ze thuis kwam ging ze douchen en tijdens het douchen vingerde ze zich en fantaseerde er over hou het zou zijn om te vrijen met Yvonne en de kut van Yvonne te moeten likken. Bij deze gedachte kwam ze heftig klaar.

Magda droogde zich af en ging op bed liggen. Ze lag zo weg te fantaseren. En werd weer geil van deze gedachte dat ze besloot om zicht te vingeren. Ze was zo geil dat ze steeds meer vingers in haar kutje stopte.

Het deed haar wel een beetje pijn maar dat maakte haar nog geiler. Ze had bijna haar hele hand in haar kutje. Wat genoot ze hier van haar kutje helemaal gevuld met haar hand.

Ze fantaseerde dat Yvonne met haar hand in haat kutje zat. En weer kwam ze heftig klaar. Ze viel in slaap. En werd wakker toen haar moeder haar riep voor het eten. Het eten verliep prima. Magda haar moeder ruimde de tafel af en Magda zette alles in de afwas machine. Toen ze klaar was ging ze naar boven.

En zette meteen haar pc aan en skype. Ze kreeg meteen een bericht van Boris. Ze raakte aan de praat. Boris zei en ben je bereid om mijn slavin te zijn. Waarop Magda meteen antwoordde ja dat wil ik wel. Boris zei dan ben jij vanaf nu mijn slavin. Dan spreek je mij aan als Meester is dat duidelijk. Ja Meester antwoordde Magda. Goed ik stuur je nu een document dat noemt men een sublijst. Die lijst vul je zo volledig mogelijk in.

Er zijn ook dingen al ingevuld door mij met name zaken die totaal niet aan de orde zijn. Dat zijn eigenlijk mijn grenzen. Jij gaat nu die lijst in vullen straks om Magda had de lijst gedownload.

En begon hem in te vullen. Ze zag ook een gangbang seks met meerdere mannen. Ze vulde dat in met een 5. Ze had de lijst ingevuld.

Het was ondertussen half 10 geworden. Ze zette haar skype weer aan. Na een kwartiertje kwam Boris in haar skype waarop Magda Meteen zei hallo Meester de lijst is klaar. Mooi zei Boris stuur hem maar. Ze stuurde de lijst. Ze zag dat Boris hem door las. Boris zei dat is mooi dat je dat graag wil seks met meerdere mannen.

Yvonne en ik zijn samen lid van een club die aan bdsm doen. Wij hebben regelmatig bijeenkomsten. En als iemand lid wil worden als onderdanig dan neuken alle mannen met haar. Ook alle slavinnen zullen op verschillende wijze seks hebben met de onderdanige. Maar eerst zul je een gehoorzaamheidstraining van me krijgen. En als je dan wil kan ik je introduceren bij de club. Maandag zul je een pakketje ontvangen. Magda vond het wel spannend wat er in het pakketje zou zitten. Het weekend ging langzaam voorbij.

Magda moest naar school. Ze kon niet wachten om naar huis te gaan en te kijken wat er in het pakketje zou zitten. Snel pakte Magda haar spullen in. Ze liep snel naar haar fiets en fietste hard naar huis.

Thuis aan gekomen zei haar moeder dat er een pakketje voor haar was gebracht. Magda pakte het pakketje aan en nam het mee naar boven. Ze pakte het snel uit. Het was een leren harnas dat haar borsten en kutje vrijliet. Maar wel extra accentueerde. Wat was dit mooi. Ze kleedde zicht uit en deed het harnas aan.

Het paste perfect en wat zat het lekker. Ze voelde zich onderdanig worden zij was nu een slavin. Ze deed het weer uit. Zette haar computer aan in de hoop dat een van de twee online zou zijn.

En ja hoor Yvonne was online. Op de webcam zag ze dat Yvonne ook zo harnas had. Yvonne showde Magda het harnas. Wat was Yvonne mooi in dat harnas. Yvonne zei wat zou je er van vinden om het komende weekend bij ons te komen.

Dat je bij ons komt logeren. Je kunt gewoon tegen je ouders zeggen dat je bij ons komt dat zal geen probleem zijn. Magda deed haar jogging pak aan en ging naar beneden. En vroeg haar moeder of het goed was dat ze bij Boris en Yvonne ging logeren het wekend. Haar moeder keek haar met een wat vreemde lach aan en zei dat het goed was. Magda vond het wel vreemd dat haar moeder zo mee gaand was.

Magda kon niet wachten dat het vrijdag zou worden. Savonds was Boris op skype. Vanaf nu mag je niet meer klaarkomen zonder mijn toestemming. Dit houd in dat je ook niet meer vingerd gedurende de week. Vrijdag voordat je hierheen komt doe je harnas aan. Je kan je op school om kleden.

Je doet wel kousen en schoenen aan. Je heb die lange jas zag ik die doe je aan die bedekt alles prima alleen jij weet wat je er onder draagt. Dan kom je naar ons toe. Zodra je in de hal bent doe je je jas uit en volgt de verder instructies op die je krijgt.

De eerste regels zijn. Je spreekt alleen als je toestemming heb of als je wat gevraagd wordt. Het stopwoord dat je kan gebruiken is rood. Als je niet kan praten zul je een tennisbal in je handen krijgen als je die laat vallen dan stop het spel. Dat betekend niet dat je geen slavin meer bent of weg gestuurd wordt. Het betekend dat we er over praten wat er gebeurd is en wat je heeft doen besluiten om het spel te stoppen.

Na dit gesprek zullen we kijken of we verder gaan waar we mee bezig waren of verder gaan met iets anders. Het stopwoord geld niet voor straf. Een straf zal volledig moeten worden onder gaan. Om naar het toilet te willen zul je toestemming moeten vragen dit doe je door het opsteken van je rechterhand dat doe je ook als je iets vragen wil.

Opdrachten dienen onmiddellijk te worden uitgevoerd. Weigeren van opdrachten zal gestraft worden. Als je de huiskamer binnen komt dan ga je in de presenteer positie staan. Dat is benen wijd en handen in je nek. Lees ze goed na zodat je je ze eigenlijk uit je hoofd weet.

Boris en Magda beëindigde het gesprek. Wat een opdracht omkleden op school niets behalve het harnas aan hebben en dan dor de gangen en het plein over naar het fietsen hok. De week ging traag voorbij. Ook was het moeilijk voor Magda om niet te vingeren. Vele malen was ze erg geil geweest door de gesprekken op skype. De gedachte aan vrijdag. Ze was de week wel goed door gekomen.

Ze was erg gespannen de gedachte dat ze naakt ober haar jas zou zijn. De bel ging het laatste les uur was voorbij. Ze ging naar de toilet toe en kleedde zich daarom. Ze deed haar harnas aan en dit maakte haar geil. Ze deed haar kleren in de sporttas waar ook haar anderen spullen in zaten.

Ze deed haar jas aan. Ze ging voor de spiegel staan en zag dat er niets te zien was. Ze liep door de gangen en dacht eigenlijk alleen maar aan haar naaktheid. Ze vond het eigenlijk wel vernederend om zo door de gang te lopen. Ze voelde zich steeds meer onder danig worden. Ze liep het plein over en pakte haar fiets. Ze fietste vlug naar Boris en Yvonne. Yvonne deed de deur open ze was naakt en had het harnas aan.

Magda deed haar jas uit. Ze zag er nu net zo uit als Yvonne. Beide vrouwen liepen de huis kamer binnen. Ze ging meteen in de presenteer positie staan.

Ze zag in haar oog hoeken dat Yvonne ook zo stond. Boris was gekleed in een leren broek. Bloot bovenlijf en blote voeten. Zo jou naam zal slavin zijn en Yvonne is voor mij o. Je eerste opdracht heb je trouwens goed uitgevoerd. Hier uit blijkt dat je gewillig en gehoorzaam bent. Een groot pluspunt voor een slavin. O zal voor jou als voorbeeld dienen. Zij heeft voldoende kennis en ervaring om een voorbeeld voor jou te zijn.zoek slavin neukende homo

..
Wil jij mij neuken vette kut

  • PLASSEX ESCORT SEX CONTAKT
  • HEET WIJF NEUKEN NEUKEN IN GRONINGEN
  • Kut tatoeage kutje behaard
  • Peter ging weer op zijn rug liggen met zijn keiharde pik recht omhoog. Ik zag Arlette regelmatig gewoon en dat was gezellig en eerst na een maand ging ze een stap verder en kusten we. Herinnerde me Nicole en Jill alsof het maar een dag geleden was en voelde pijn om mijn hart als ik aan ons afscheid dacht.
  • 480

Naakte meisjes seks sex massage leeuwarden


Acceptez-vous de garder la discrétion sur l'identité de ces femmes? Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ».

Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes.

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Ik zei ga die kut wassen ik ruik ze tot hier. Ze vertrok en kwam wat later terug en zette zich weer naast de zetel. Ik nam een pilsje en zette voor haar een groot glas water en zei drink dat leeg en dat deed ze.

Na 10 minuten deed ik hetzelfde en 10min. Ik wist wat het probleem moest zijn haar blaas zat vol en hoe ging ze dat oplossen. Ik dacht ook wel na niks doen en ze zou plassen dan zou het hier wel een boeltje worden dus zei ik volg me en nam ze mee naar de keuken. Meevaller een stenen vloer nog en koud ook, neuken in de keuken vind ik zalig zei ik, pijp me! Ja meester en hup op de knieën begon ze te pijpen.

Mijn lul was snel paraat tja na 2 maanden weer volop actie he. Ik zei ga liggen ik wil je smoel zien als ik je neuk en die tieten zien bewegen slet. Op de koude vloer gaan liggen met een overvolle blaas en dan wetend dat ik haar ging neuken dat moest verkeerd lopen. De eerste druppels negeerde ik want die waren er al voor ik mijn lul in haar kut ramde maar de rest kwam snel.

Meester Meester sorry sorry maar ik kan niet en daar liep het. Ik voelde haar hete pis op mijn buik en ik trok mijn lul uit haar kut en zag haar pis eruit stromen ze kon het nu niet meer bedwingen.

Vettig zwijn zei ik en trok me terug en riep schoonmaken en snel. Binnen bleef ik van de mat want mijn voeten waren nat van haar pis maar ik dronk ook nog snel water van de fles die daar stond. Zou ik het kunnen? Ik wachtte even en voelde of ik wel echt moest en ja het moest lukken. Ik ging terug naar de keuken waar Arlette met een dweil de vloer mooi aan het poetsen was. Doe je dat overal op de grond zeiken?

Nee meester sorry meester. Je kan goed kuisen zie ik dus doe maar verder en nam mijn lul en ik hoopte echt dat het zou lukken. Het duurde even maar ik zette mijn gedachte op nul en dan liet ik het lopen. Ik plaste en ik was verbaasd dat Arlette zich spoedde om eronder te zitten en een deel van mijn pis op te vangen met haar mond.

Als ik gedaan had wilde ik zoals elke man mijn lul even afschudden maar Arlette likte hem af. Ik ging douchen en kleedde me aan. De keuken was proper zelfs de woonkamer en Arlette stond naast de deur naakt uiteraard.

Ga je wassen stinkdier zei ik. Ja meester en ze vertrok en ik riep haar na neem die vodden mee en doe die aan ik wil dat vies lijf niet meer zien. Aangekleed kwam ze terug en ik zei ok is dat wat je wil? Ja meester zei ze en ik zei Arlette wanneer spelen we en wanneer houdt het op?

Ineens keek ze anders en zei ze dat is juist we moeten iets afspreken zodat we weten dat het spel gedaan is. Ik keek haar aan en vroeg of dit haar wens was?

Oja zalig was het echt ik heb genoten, al moet ik zeggen schat dat het even pijn deed toen je me neukte je hebt een grote jongen he. Ik ken het niet zo goed meester spelen dus fantaseerde wat. Amaai zei Arlette en dan me ineens aan de plasseks zetten.

Vind je dat leuk plasseks? Was mijn eerste keer ik kon het echt niet houden zeker niet toen je dan je lul erin stak die duwde gewoon mijn blaas leeg. Vodden zei ik dat is het woord als ik vodden zeg of jij is het over ok. Maar ik zie je liever zonder die vodden je bent wel echt mooi.

We doken in bed kleren vlogen uit en we hadden vurige seks. Haar kut smaakte gewoon naar meer en daar werd afgesproken dat ze in het weekend bij mijn woonde.

Vanaf vrijdagavond tot zondagavond en dan zou ze altijd naakt zijn. Ze ging akkoord met 1 uitzondering bij maandstonden zou ze dan ‘s nachts een slipje dragen. Die week kwam Arlette langs op dinsdag en woensdag en vrijdagmiddag kreeg ik een berichtje van ik kom straks tegen De andere dagen was Arlette zeer gewoon niks speciaals enkel dinsdag hebben we seks gehad woensdag niet zelfs. Toen dacht ik aan de afspraak vanaf vrijdagavond moest ze naakt zijn dus was ik nieuwsgierig of ze het ook wist.

Nu de voorbije dagen had Arlette al wat zaken meegebracht waarvan ik wel verschoot. Handboeien had ze ook bij, blinddoeken en sjaals en een voorbinddildo. Ik had alles wel bekeken en ze had wel gezegd waarvoor het diende maar dan in de slaapkamer gelegd. Ik kwam thuis om Ze gilde van de pijn blijkbaar maar ik zei ik zal je leren luisteren slet.

Ik gooide ze op bed en zei op je buik armen boven je hoofd en je gezicht in het hoofdkussen. Ze luisterde, denkelijk besefte ze nu wat ze verkeerd had gedaan. Ik greep haar rok maar die weigerde om te zakken dus keek ik en deed de rits los en sleurde hem van haar kont.

Haar panty’s en slip sleurde ik ook van haar kont. Gelukkig ze droeg een pullover dus die trok ik omhoog en zonder te vragen om te bewegen trok ik die over haar hoofd gevolgd door haar beha en die maakte ik niet los dus dat moet even pijn aan de tieten hebben gedaan.

Ze lag daar onbeweeglijk naakt op haar buik en ik dacht na snel, nam een slaapmasker en deed dat over haar hoofd en ogen. Dan keek ik weer nam sjaals en bond die rond de poten van het bed zodat ik een lus had die juist boven de matras kwam aan de 4 kanten en ze was braaf die verroerde geen vin.

Nu nam ik de handboeien en deed die aan haar polsen en dan eerst liet ik ze draaien. Ze kon me niet zien en ik klikte de handboeien vast in de lus van de sjaals zo lag ze al vast armen gespreid naar boven.

Nu nam ik haar enkel nog een handboei en ook vast. Ze lag daar benen gespreid en armen gespreid vast ze kon geen kant uit. Ik nam het zweepje en liet het lederen lapje over haar borsten gaan en zei en weet je waarom? Ja meester zei ze en dus vroeg ik waarom dan? Ik moest naakt zijn meester ik was ongehoorzaam door het te vergeten. Pets een tik tussen haar tieten en ze liet een kreetje en weer een pets wat lager en geen kreetje dus weer een pets nu op haar linker tiet en de kreet was harder dus ook de rechter tiet kreeg een pets.

De tepels stonden hard van dit geweld en dus nam ik de slierten en sloeg haar daarmee op haar buik en borsten en ze kreunde en omdat ze haar bekken omhoog deed sloeg ik met de zweep daar. De kreet was hard en gemeend auuuuuuuuuuuuu toen de slierten haar kut hadden geraakt.

Haar tieten zagen rood van de slagen en ik stopte en zei ik ga me omkleden en een aperitiefje drinken denk jij na hoe jij je meester gaat bedanken. Ik douchte en deed enkel een badjas aan en nam een martini en na 45 min.

Ik maakte ze los en deed het slaapmasker af. Ze draaide zich snel om zat voor mij op haar knieën en smeekte kom meester neuk me. Ik sloeg met mijn hand op haar kont en ze schrok en ik zei bedank je me zo?

Je bedankt je eigen je wilt gewoon geneukt worden slet. Mijn studenten laten me niet gauw gaan, ik pas op hun ook na hun training. Voor we vanavond de schaamte gaan doen komt mijn slaaf vanmiddag eerst op bezoek. Het wordt het soort bezoek waar ze ook naakt blijft, net als Ilse trouwens.

Ilse heeft een trots, een kracht die van haar afstraalt. Ze haalt mijn speeltjes en zet koffie. Ze gaat zelfs voor die tijd naar de bakker en haalt mijn favoriete slagroomsoezen. Als ze terug komt krijgt ze haar klemmen op. Van Ilse zijn ze groot en zwaar, met bolletjes op het einde. Ze klikken echt vast op de tepels. Even schokt ze, dan kijkt ze me trots aan. Bijna automatisch spreid ze haar benen, ze weet dat ze nu de klemmen op haar schaamlipjes krijgt, klemmen met kettinkjes op het einde.

De klemmen hebben gekartelde randen en snappen pijnvol dicht. Ze sluit haar ogen en verwerkt de pijn. Ik help haar en vinger haar nu gezwollen klitje. Voor haar heb ik nieuwe speeltjes. De eerste is een prachtige kontplug. Ze moet voorover staan en krijgt hem nadat ik hem heb ingevet, langzaam naar binnen geschoven.

Aan haar zilveren tepelklemmen, met extra sterke veer, waardoor ze obsceen hard en stevig dicht klemmen, zit een zilverkleurig dik elastisch koord. Het koord loopt langs haar rug naar haar tepels. Het spant van achter en als ik haar linker tepel vast click trekt haar borst naar links. Op haar rug moet ik het elastiek wat opspannen om haar rechter tepel te halen. Gelukkig voor mij heb ik het koord iets te kort geschat.

Haar rechter tepel trekt fel naar rechts, scheurt haar borst ruw naar rechts er achteraan, ze kreunt maar geeft geen kik. Een gelijk soort koord met klemmen span ik om haar kontje. Het trekt haar schaamlippen pijnlijk open, en weer hoor ik geen kik. Ze leert snel, al staat de pijn in haar ogen te lezen. Ze wankelt even en ik vang haar wat op, hou haar intiem vast. En tot mijn verbazing laat ze zich ondersteunen, ze vecht niet meer tegen haar leermeester, ze laat zich helpen.

De jonge slaaf is prompt en precies op tijd. Oh, heerlijk zo'n jonge student te zien die groeit en volwassen wordt. Hij verteld me zijn verhalen. Zijn Meesteres is bekende in de wereld van SM en neemt hem overal mee naar toe. Hij moet haar voortdurend naar de geilste feesten begeleiden, als chauffeur, bodyguard, als helper voor het dragen van haar tas, hij moet andere slavinnen bijna klaar likken voor hun Meesters, hij wordt geneukt voor de ogen van zijn Meesteres door grote negers en gebruikt door homo's.

Hij geniet van zijn leven en studeert tussendoor ook nog; hij is bijna klaar, hij groeit voor mijn ogen.

zoek slavin neukende homo