Strak poesje oude buurvrouw

strak poesje oude buurvrouw

Ik denk beiden, zei ze en ging zitten en ik zag dat haar zwart slipje ver onder haar rokje uitkwam. Met een tot morgenavond trok zij de deur dicht en startte haar auto en reed weg. Onderweg naar mijn werk kreeg ik nog ene harde lul toen ik aan haar dacht. De volgende dag was ik druk met boodschappen doen en vooral er voor zorgen dat er genoeg drank was.

Tegen zes uur ging ik met mijn vriendin onder de douche en ik neukte haar nog onder de sproeier. Ik dacht weer aan Astrid en het was of mijn lul veel dikker werd dan anders en ook mijn vriendin kreunde harder en kwam een paar keer klaar voordat ik haar volspoot.

Nadat mijn lul weer slap was en wij elkaar gewassen hadden, gingen wij naar de slaapkamer om kleren aan te trekken. Je lul was veel dikker dan anders. Het deed wat pijn toen hij er helemaal in zat, zei ze. Ik weet niet hoe het kwam, zei ik, ik kon toch niet gaan zeggen dat ik aan een ander dacht.

We hadden van alles klaargemaakt en de eerste buren kwamen om iets over half negen al binnen. Tegen negen uur ging de bel weer en ik deed open en keek Astrid even goed aan en wist niet wat ik zag. Zij had een lange zwarte jurk aan tot net boven haar enkels en aan elke zijkant een split tot aan haar heupen. Bij ieder stap kwam er veel van haar benen in zicht, ook van boven was er veel van haar volle borsten te zien in het lage decolleté.

Ik heb de hele middag de tijd gehad om mij op te maken, fluisterde zij in mijn oor toen ik haar begroette met drie zoenen op haar wang. Dat zie ik, je ziet er geweldig uit, zei ik en stelde haar aan mijn vriendin voor. Er staat van alles in de keuken als wij je niet op tijd van drinken voorzien, mag je het hier ook zelf pakken, zei ik. Oke ik zorg wel dat ik niets te kort kom, zei ze. Er kwamen nog een paar buren en de woonkamer was gevuld met een vijftiental buren.

De drank en de hapjes gingen er goed in en er werd flink gekletst en iedereen had plezier. Na een uurtje zag ik dat Astrid haar glas leeg had en liep naar haar toe en vroeg of zij nog ene wijntje wou, want dat ik voor mij zelf ook wat ging halen. Ja doe maar, zei ze en lachte.

Ik nam haar leeg glas mee en spoelde het om en goot het weer vol. Ik pakte voor mijzelf een glas bier en liep weer naar Astrid. Ik gaf haar het glas wijn en bleef naast haar staan en kletste wat met hen mee en voelde dat Astrid haar hand op mijn rug legde en zich wat dichter tegen mij aan trok.

Jullie hebben het goed geregeld, zei ze en ik voelde dat zij zachtjes in mijn zij kneep. Wij zijn vanmorgen al vroeg begonnen met van alles klaar maken, zei ik en leg mijn hand op haar kontje. Zij kwam nog dichter tegen mij staan en liet toe dat ik over haar bil wreef. Langzaam wreef ik van haar kontje wat meer naar haar zij en voelde dat ik bij de hoge zijsplit kwam.

Ik wreef nog een keer naar haar kontje en weer naar haar zij en ging met mijn hand in de split en wreef over de blote huid onder haar lange jurk. Zij verroerde geen vin en rilde een keer toen ik meer over haar bil ging. Zij liet nog niets merken en ik schoof mijn hand nog wat verder over haar kontje en voelde nog steeds niets van een slipje.

Ik wreef nog iets verder en voelde dat zij haar benen wat verder uiteen zet en ik wreef met een paar vingers tussen haar benen. Ik voelde dat ik haar schaamlippen aanraakte en duwde mijn vingers nog wat verder. Haar kutje was al zeiknat en mijn vingers schoven makkelijk naar binnen.

Mijn vriendin ging met enkele buren het huis door en liet ze alle kamers zien en ik ging even later met nog een paar buren ook even rondkijken. Astrid stond voor mij terwijl de andere buren in de slaapkamer rondkeken en ik had mijn hand weer op haar kontje liggen.

Na de rondleiding gingen we weer naar de kamer en ik vroeg of Astrid nog een wijntje wou en zij liep mee naar de keuken. Zij sloeg haar armen om mijn nek en zoende mij vol op mijn mond.

Ik schoof mijn handen onder haar jurk en duwde twee vingers diep in haar kutje en speelde even met haar hard klitje en zij kwam als een raket een paar keer achter elkaar klaar. De keukendeur ging open en snel lieten wij elkaar los en Astrid nam haar wijntje mee en ik tapte nog een paar pilsjes voor de anderen. De verdere avond hadden wij niet meer de kans om samen naar de keuken te gaan. Het was drie uur toen Astrid en nog twee buren naar huis gingen. Bij de voordeur gaf Astrid mij nog een lange tongzoen en liet nog even toe dat ik onder haar jurk ging en we wensten elkaar een welterusten.

Het duurde een paar weken voordat ik Astrid weer tegenkwam. Er stond nog iemand meer in de lift en we kletsten weer gewoontjes. De volgende dag kwam ik haar weer in de lift tegen en zij gaf mij drie zoenen op mijn wang en nodigde mij uit om ook een keer wat te komen drinken.

Je vriendin mag ook wel meekomen, zei ze. Dat zal niet gaan, zei ik. Mijn vriendin heeft onze relatie vorige week verbroken, zei ik. Nog voor ik meer kon vertellen kwam er nog iemand in de lift.

Ik hoor het van de week wel hoe het zit ,zei ze toen we in de garage uit de lift gingen. De week duurde nog lang en op vrijdagavond ging ik tegen half negen naar Astrid.

Zij deed open in een gewaagd rokje en topje en ik zag duidelijk dat zij er geen bh onder aan had. Haar grote harde tepels staken bijna door het strakke topje. Zij omhelsde mij en gaf mij een zoen vol op mijn mond en stak haar tong diep tussen mijn lippen.

Wij zijn de enige vanavond of vind je dat erg? Ik leg mijn handen op haar billen en trok langzaam haar rokje wat omhoog en voelde dat zij geen slipje aan had.

Zij trok mij mee naar de woonkamer en duwde mij op de bank en kwam naast mij zitten. Vertel mij nu eerst eens hoe het komt dat je vriendin vertrokken is, zei ze. Dat is een nogal moeilijk uit te leggen iets, zei ik. Ik zal het aan niemand vertellen, zei ze. Ik vertelde dat mijn vriendin al langer moeite had om mijn enorme lul in haar kutje te krijgen en daar niet meer tegen kon.

Maar deze ging naar haar borsten toe. De zachte aanraking zette haar in vuur en vlam. Beide handen verkende haar lichaam en zijn pik werd steeds harder.

Voorzichtig en uiterst langzaam streelde hij de onderkant van haar borst. De andere hand bracht hij ook naar voren en verkende haar buik. Hij voelde de rand van haar slip.

Zijn hand bij haar borsten gingen nu richting tepel. En toen pakte Bart met volle hand haar borst. Hij kwam bijna klaar was zo iets moois. Zijn mond ging naar haar tepel en hij likte nu haar borst. Ook Willie haar handen gingen aan het werk. Hoewel ze dit eigenlijk niet wilde.

Ze was inmiddels boos. Maar die streling zette haar in vuur en vlam. Hij was haar borsten nu aan het kussen en likken. En met zijn hand kneedde hij haar andere borst.

Maar hij wilde meer voelen Hij was nu zo geil dat zijn lul op springen stond. Met de hand die al bij het slipje was ging hij verder. Ik wilde haar vagina voelen en bracht me hand naar beneden en richting haar vagina. Ik voelde haar slipje en er door heen haar schaamharen en schaamlippen. En voelde hij dat het best vochtig was. Willie had zijn pik in haar handen en was aan het trekken. En Bart schoof het slipje op zij en bracht zijn hand nu zo op de naakte poes van zijn buurvrouw.

Met een vinger ging hij naar binnen en voelde dat ze schokte. Langzaam vingerde hij haar terwijl zij met zijn pik speelde. De tepels was keihard en hij werd helemaal gek van haar borsten. Een tweede vinger stopte hij in haar vagina en nu haalde hij wat sneller zijn vingers op en neer. Bart kon het getrek niet meer aan en spoot zijn zaad in haar hand.

En vlak daarna voelde hij een stroom van geil langs zijn vinger druipen. Bart ging door zijn knieën en trok in een snelle beweging haar slipje uit. En eindelijk zag hij haar poes. Een vagina die hij al zo vaak in zijn gedachten had gezien.

Maar nu zag en rook hij het in echt. Rond de schaamlippen was ze kaal. En boven had ze nog wat haar zitten. En zo zag Bart dat graag. Hij vond dat het wat ouder stond. Hij trok haar lipjes opzij en begon zijn 40 jarige buurvrouw te likken. Hij zoog de schaamlippen op en liet ze weer los. Willie drukte zijn hoofd vast tegen haar kruis aan. Bart pakte haar billen vast om wat meer houvast te krijgen en bracht zijn vinger naar de anus van deze geile vrouw. Wille kwam weer klaar en hij werd overgoten met haar geil.

Voorzichtig drukte hij Willie op de bank en ging verder met het likwerk. Nu kon ze ook weer bij zijn pik. Ze begin weer te trekken en voelde zijn lul weer hard worden.

Bart ging zo zitten dat zijn pik bij haar gezicht kwam. En hij was blij dat hij dat gedaan had want hij voelde hoe ze zijn pik in haar mond naam. Willie voelde zich beregeil en zoog lekker aan zijn lul. Ze voelde hem stijver en stijver worden. Bart had het niet meer en wilde in haar komen. Zijn lul wilde hij diep in haar steken.

Maar het zuigen en likken ging door. Hij liet zich wat meer zakken zodat hij beter tussen haar benen kon komen. Zijn ballen voelde de kin van Willie en ze gaf ook deze een lik beurt. Wat had hij hier naar verlangt. Daar lagen ze op de bank deze 40 jarige vrouw met tussen haar benen een jongen van 20 jaar van de overkant Ze kreunde en kwam klaar.

Ook ik voelde mijn ballen koken door het gezuig van haar. Hij stapte van haar af en kwam met zijn pik voor haar vagina zitten. Ze keken elkaar geil aan. En langzaam liet Bart zijn pik in haar glijden. En het voelde lekker strak aan. Hij liet zich op haar lichaam zakken en begon te neuken. Hun beide fantasieën kwamen uit. Willie en Bart keken naar beneden en zagen de pik in het uit de vagina gaan. Plots hoorde ze een deur en ze schrokken van het geluid. Mijn zoon riep ze verschrikt.

Meestal ging hij direct naar boven om naar bed te gaan. En gelukkig ook dit keer. Maar stoppen moesten ze wel. Met nog een enkele stoot kwam Bart klaar.

Hij voelde zijn zaad naar buiten schieten zo in haar buik. Haar baarmoeder werd tot het uiterste geprikkeld. Wat was dat heerlijk om na jaren van fantasieën nu eindelijk echt met haar te neuken. Het idee dat hij zijn zaad in haar gespoten had bracht hem naar hogere sferen.

Je moet naar huis want als onze zoon ons zo ziet krijgen we problemen. Maar Bart wilde dit niet en deed een voorstel om naar haar slaapkamer te gaan.

Hij vond het wel een geil idee dat ze aan het neuken waren en haar zoon was in de buurt. Hoewel Willie het te link vond deed ze het wel. Op haar slaapkamer doken ze in haar bed en geilde elkaar wat op. Bart zijn pik werd al weer stijf en hij gleed moeiteloos in haar vagina. En half uur gingen ze nog door.

Willie kwam nog een keer klaar en Bart spoot zijn zaad voor de tweede maal haar buik in. Ze knuffelde nog wat na en spraken af dat ze vaker met elkaar naar bed wilde.

Bart ging naar huis. Ze wisten wel dat ze moesten oppassen maar wilde ook niet stoppen. Op de een of andere manier kwam het er niet meer van. Een 15 jaar later was Bart ergens op vakantie. Hij had een huisje gehuurd. Verderop was een vrouw met een tent die hem bekend voor kwam. Ook Willie herkende de buurjongen en haar gedachten gingen terug naar 15 jaar terug.

Ze werd er weer geil van. Maar ze was nu 15 jaar ouder. Het was toen al avond en Willie ging haar tent in met wel een geile gedachten. Bart dacht vaak terug aan die tijd met Willie en vond het jammer dat het bij die ene avond is gebleven. Het begon wat te regenen De regen sloeg neer op haar tent. En wel zo hard dat het begon te lekken.

Ze dacht aan Bart en liep ook naar zijn huisje toe. Uiteraard kon ze binnen komen en ik liep achter haar de kamer in. Er gingen geile gedachten door hem heen. Hij wilde weer met haar naar bed. Ze ging op de bank zitten. Ze had snel iets een getrokken en zat met een t-shirt en slipje op de bank. Ze zag Bart naar haar kruis kijken en zag ook de bobbel in zijn broek.

Zou hij dan toch weer op me geilen dacht ze. Bart stond op en knielde voor haar neer. Mijn handen streelde haar benen die iets uit elkaar gingen. Hij snoof haar geur op en zijn hoofd bewoog naar voren. Hij kuste haar slipje en trok met een paar vinger het slipje aan de kant.

Hij zag weer de vagina was deze lekkere vrouw. En begon weer te likken. En mijn pik werd weer stijf. Zullen we het maar afmaken en naar bed gaan. Wil je met mij naar bed dan vroeg ze. Ik kon niets anders zeggen dan ja.

..

Nep kut neuken escort service goedkoop

Glimlachend keek ze me aan. Ik heb gezien wat er allemaal mogelijk is. Ik vroeg me vorige week nog af wat ik in haar had losgemaakt, maar nu werd het me helemaal duidelijk. Ze ging verder met het bewerken van mijn lul en kneedde daarbij lekker in mijn ballen. Ze wreef met haar vinger een aantal keren over mijn anus en stak deze naar binnen. Ik voelde alweer een lichte rilling over mijn rug gaan en genoot intens. Met diepe halen nam ze mijn pik tot zich. Na een aantal minuten ging Anne op haar knieën voor mij zitten en ik schoof mijn pik bij haar naar binnen.

Ik stootte met lange halen mijn lul in en uit haar steeds natter wordende gleuf. Ik had uitzicht over haar strakke billen en sterretje. Ik maakte een vinger nat en wreef daarmee over haar anus en stak langzaam mijn vinger in haar kontje. Ik hoorde een goedkeurend gekreun. Het idee dat ik haar zo anaal ging bevredigen leidde bij mij tot harde kloppingen in mijn pik. Ik haalde mijn pik uit haar grot en ging achter haar zitten. Anne graaide in haar nachtkastje en haalde er wat glijmiddel uit.

Ze zei dat ze hier al rekening mee had gehouden en de afgelopen week had geoefend. Ik smeerde flink wat glijmiddel over haar anus en begon met mijn vingers haar gaatje te bewerken. Ik stak eerst een vinger naar binnen en bewoog langzaam heen en weer. Ik hoorde Anne kreunen. Ze vond het overduidelijk lekker. Voorzichtig drukte ik nog een vinger naar binnen en vingerde haar anus.

Ik bewoog langzaam mijn vingers in en uit haar kontgaatje. Ze ontspande en er begon wat ruimte te komen om er nog een vinger bij te steken. Na een poosje was haar anus ver genoeg opgerekt om mijn lul in ontvangst te nemen. Ik haalde mijn vingers uit haar gaatje en smeerde mijn pik in met glijmiddel en plaatste deze tegen haar anus. Voorzichtig begon ik te drukken. Ik drukte nog iets meer en plotseling schoot mijn pik bij haar na binnen. Met wat kreetjes van pijn nam Anne mijn pik in haar anus.

Voorzichtig drukte ik verder en haalde mijn pik weer terug. Dit herhaalde ik een aantal keren en ik voelde dat Anne ontspande en toen ze achterom keek zag ik op haar gezicht dat het genot de overhand begon te nemen. Kreunend zei ze dat ik haar dieper moest nemen. Anne ging met haar hand richting haar kut en begon zichzelf te vingeren. Ze wreef over haar klit. Een luid gekreun volgde. Ik herhaalde dit keer op keer. Anne liet weten dat ze bijna ging klaar komen. Ik duwde mijn pik in zijn geheel bij haar naar binnen en begon hard te stoten.

Ook ik was dicht bij een orgasme. Hard neukend en vingerende werkten we ons naar een hoogtepunt. Ik ramde een laatste keer mijn staaf in haar gaatje spoot mijn lading in haar kont. Luid kreunend en hijgend vielen we voorover op het bed. Na een paar minuten gleed mij slappe pik uit haar kontje. Na een paar minuten stelde ik voor om even te gaan douchen. Ik zette douche lekker warm en samen stapten we eronder. Ik begon met haar rug in te zepen.

Ik sloeg geen plekje over en waste ook de rest van haar lichaam. Ik zeepte mijn handen weer in en ging achter haar staan. Anne stond met de rug naar mij toe en ik kon zo makkelijk haar borsten inzepen. Ook hier sloeg ik geen plekje over. Ik genoot enorm van dit intieme moment.

We kusten elkaar gepassioneerd terwijl Anne zachtjes aan mijn pik trok. Binnen een paar minuten waren we beiden alweer opgewonden en we belanden in bed. Ik moest op mijn buik gaan liggen en ik werd heerlijk gemasseerd van mijn nek tot aan mijn voeten.

Ze richtte haar aandacht op mijn billen en begon deze te strelen. Ze trok mij billen van elkaar en begon mijn anus te masseren. Ze pakte een beetje glijmiddel en stak een vinger bij mij naar binnen. Ik moest toegeven dat mij dit behoorlijk opwond en vroeg of ze een tweede vinger er bij wilde steken.

Ze pakte een kleine buttplug uit haar nachtkastje en stak deze bij mij naar binnen. Het voelde erg lekker. Mijn pik was inmiddels weer hard geworden en ik wou haar weer neuken. Ik draaide mij om en dirigeerde Anne boven op mijn pik. Ze zakte over mijn lul en ik zat tot mijn ballen in haar natte gleuf. Anne begon op en neer te bewegen, soms langzaam, dan weer snel en hard. Haar borsten deinden in het ritme mee en in de tussentijd masseerde ik haar billen. Na een aantal minuten haalde ik mijn pik uit haar gleuf en plaatste mijn lul tegen haar sterretje.

Nu gleed mijn pik veel makkelijker naar binnen en Anne kreunde luid. Mijn kontje is nu veel gevoeliger. Anne leunde achterover en ik zag mijn pik steeds weer in haar kontje verdwijnen. Ik greep er een uit het nachtkastje en plaatste deze voor mijn pik. Anne kwam recht boven mij zitten en met mijn pik in haar anus zakte ze langzaam over de dildo.

Ze begon meteen op en neer te bewegen. Alles voelt zo lekker strak. Anne voerde het tempo op en ik genoot van het geile uitzicht voor mij. Harder en sneller verdween mijn lul in haar kontje en de dildo sopte in haar kletsnatte kut. Ook ik voelde met tweede lading van die avond vanuit mijn ballen opborrelen. Hard begon ik mee te neuken. Ik voelde mijn anus strak om de buttplug zitten en dit zorgde voor een erg lekker gevoel.

Met harde stoten spoot ik voor de tweede keer haar kontje vol. De buttplug had mijn orgasme een extra dimensie gegeven en ik kwam heftiger dan ooit. Deze geile slet wist wel hoe ze een man moest laten klaarkomen. Een paar dagen later was ik bij Sylvia, mijn andere buurvrouw. Ze had mij uitgenodigd om te komen eten, zoals ze wel vaker deed.

Al snel kwam het gesprek op Anne terecht. Sylvia vond dat ze er nu prachtig uitzag en dat ze zoveel vriendelijker was. Ze hadden elkaar al een aantal keren gesproken en hadden al afgesproken om een kopje koffie te doen. Ik wist mij niet zo goed een houding te geven en keek even naar buiten en zei nonchalant: Ik heb je naakt door de tuin naar de buurvrouw zien rennen. Dit soort taal had ik nog nooit van Sylvia gehoord en ik wist mij totaal geen houding te geven.

Sylvia liep naar mij toe en greep mij tussen de benen. Voordat ik iets kon zeggen begon Sylvia haar kleren uit te doen. Ze liet haar BH vallen en ik keek naar een paar peervormige borsten met twee grote tepels.

Boven haar kutje stond een klein streepje haar en voor de rest was ze kaal. Haar mooie ronde billen maakten het plaatje compleet.

Zonder zich te bedenken trok ze mijn broek naar beneneden en begon mij te pijpen. Sylvia had dit duidelijk veel vaker gedaan en ik genoot van deze pijpbeurt. Met diepe halen ging ze snel op en neer. Ze gebruikte haar tong op een ingenieuze manier en ik voelde met een paar minuten al dat ik ging klaar komen. Maar Sylvia luisterde niet en ging verwoed door met het zuigen aan mijn pik.

Sylvia slikte alles naar binnen en likte mijn pik schoon. Verdwaasd zat ik op de keukenstoel na te genieten en overdacht wat mij hier nou weer overkwam. Sylvia bleef maar aan mijn lul likken en al snel voelde ik mijn bloed weer richting mijn pik vloeien.

Ik bedacht me geen moment en zette Sylvia tegen het aanrecht. Ik schoof mijn pik achterlangs haar kut binnen en begon hard te neuken. Rag die grote lul van je in mij kut. Oooooh, ik ben zo geil. Neuk me, neuk me. Jaaah, jaaah ga door. Ik dreef mijn pik diep in haar kletsnatte grot en neukte haar als een bezetene. Ik stak twee vingers in haar aars en begon haar ook anaal te bevredigen.

Ik verplaatste mijn aandacht richting haar sterretjes en schoof zonder problemen mijn lul in haar nauwe gaatje. Die had wel vaker een pik in haar kont gehad. Met diepe halen schoof ik in en uit haar kont. Ik greep haar tieten en trok aan haar tepels. Na een paar minuten trok ik mijn lul uit haar kont en stootte deze weer hard in haar kut.

Ik hield het niet lang meer voel en ik verhoogde mijn tempo en ramde keihard in haar kut. Oooooh, wat heb ik dit gemist. Neuk me, Neuk me, Neeeeeuuuuuk me.

Met een schreeuw kwam Sylvia klaar terwijl ik mijn laatste klodders sperma in haar spoot. Na deze uitspatting had ik beide buurvrouwen al een poos niet meer gesproken. Ik was voor mijn bedrijf een maand in het buitenland geweest. Samen met mijn collega hadden dagen van minimaal 12 uur gemaakt en ook twee weekeinden gewerkt. Nu had nu lekker twee weken vrij. Ik sliep uit, keek af en toe een film en deed lekker niets. Dinsdag middag belde Anne mij. De gedachte dat ik zo lekker ging neuken maakte dat mijn pik binnen de kortste keren op volle oorlogssterkte was.

Ik haastte mij naar de andere kant van de heg. Ik liep de keuken in en zag niemand. Ik liep snel de trap op en liep de slaapkamer binnen.

Wat ik daar zag overtrof mijn stoutste verwachting. Ik zag dat Anne druk bezig Sylvia te beffen. Er stak een vibrator uit haar gleuf en ik hoorde beide vrouwen kreunen. We willen allebei geneukt worden en zijn er helemaal klaar voor. Seks met twee vrouwen is iets wat iedere man wel graag een keer wil meemaken en dit was mijn kans.

Ik ging achter Anne zitten en trok de vibrator uit haar kutje en verving die door mijn keiharde lul. Tergend langzaam schoof ik mijn pik bij haar naar binnen totdat deze tot aan mijn ballen in haar zat.

Langzaam trok ik hem weer terug tot mijn eikel weer tegen haar lippen stond. Weer schoof ik langzaam naar binnen. Langzaam neukte ik zo door. Na een aantal minuten stopte ik en vroeg aan beide dames om voorovergebogen voor het bed te gaan staan. Ik positioneerde mij achter hun en schoof eerst bij Sylvia binnen. Zij nam mijn pik dankbaar in ontvangst en ik neukte haar achterlangs.

Tegen Anne zei ik dat ze zich zelf moest bevredigen en dat zij zo weer aan de beurt was. Met diepe halen stootte ik in de kletsnatte gleuf van Sylvia en ik kletste met mijn ballen tegen haar lippen. Ik maakte mijn vingers nat en bewerkte beide kontgaatjes. Kreunend neukten wij door. Ik voerde het tempo op en stootte mijn pik nu diep in haar kut. Ik ramde meteen hard naar binnen en begon haar in hoog tempo hard te neuken. Ik wil je diep in mij. Wat later zei Anne dat ze in beide gaatjes geneukt wilde worden.

Ze ging op bed liggen. Anne schoof naar voren en manoeuvreerde de dildo in haar kutje en begon langzaam op en neer te bewegen. Ik ging op mijn knieën achter haar zitten, pakket haar billen vast en zette mijn lul tegen haar kontgaatje. Voorzichtig begon ik mijn lul naar binnen te drukken. Ik schoof dieper naar binnen en we begonnen haar te neuken. De anus voelde erg strak om mijn pik en langzaam voerden wij het tempo op.

Hmmmpf, oooh, aaaaaah, neuk me harder. Anne was dicht bij een orgasme. Oooooh, wat is dit strak, neuk me, oooooh, hmmmm.

Ik ging nog een paar keer diep bij haar naar binnen. Ook ik hield het niet meer. Ik trok mij lul uit haar gaatje en een lading sperma golfde mee naar buiten. Het droop door haar gleuf op de lakens. Moe maar voldaan bleef Anne zo even liggen. Sylvia kroop naar mijn toe en pakte mijn lul vast. Nu wil ik door jou genomen worden en in mij voelen zei Sylvia terwijl ze mijn pik vastpakte en deze zachtjes begon af te trekken.

Nog twee keer trof ik haar in de lift en beide keren had zij een leuk zwart kort rokje en bijpassend jasje aan. Het jasje had zij nog open hangen en ik zag dat zij een paar behoorlijke borsten had en strak in een dun topje zaten waar haar kleine bh duidelijk door te zien was. Ik had mij bijna verslapen, zei ze en moest zich voor de spiegel in de lift nog wat opmaken. Voor de lift beneden was moest zij haar adem flink inhouden om haar jasje om haar borsten dicht te krijgen.

Oja wel dat gaat nog net, zei ze. Vrijdags voor de avond dat er meer buren zouden komen kwam ik haar weer tegen en zij had nu een erg strak en kort rokje aan waar haar stevige boven benen goed onder uit kwamen. Goedemorgen, zei ze al toen ik de lift instapte en ik zag dat zij zich al leuk opgemaakt had.

Was je op tijd wakker? Ja ik had de wekker een kwartier eerder gezet, zei ze. Ik keek door het zijraam naar haar toen zij instapte en zag dat zij haar rokje omhoog moest trekken om in te kunnen stappen.

Is het daar wat gegroeid of is je rokje te strak? Ik denk beiden, zei ze en ging zitten en ik zag dat haar zwart slipje ver onder haar rokje uitkwam. Met een tot morgenavond trok zij de deur dicht en startte haar auto en reed weg. Onderweg naar mijn werk kreeg ik nog ene harde lul toen ik aan haar dacht.

De volgende dag was ik druk met boodschappen doen en vooral er voor zorgen dat er genoeg drank was. Tegen zes uur ging ik met mijn vriendin onder de douche en ik neukte haar nog onder de sproeier.

Ik dacht weer aan Astrid en het was of mijn lul veel dikker werd dan anders en ook mijn vriendin kreunde harder en kwam een paar keer klaar voordat ik haar volspoot. Nadat mijn lul weer slap was en wij elkaar gewassen hadden, gingen wij naar de slaapkamer om kleren aan te trekken. Je lul was veel dikker dan anders.

Het deed wat pijn toen hij er helemaal in zat, zei ze. Ik weet niet hoe het kwam, zei ik, ik kon toch niet gaan zeggen dat ik aan een ander dacht. We hadden van alles klaargemaakt en de eerste buren kwamen om iets over half negen al binnen. Tegen negen uur ging de bel weer en ik deed open en keek Astrid even goed aan en wist niet wat ik zag.

Zij had een lange zwarte jurk aan tot net boven haar enkels en aan elke zijkant een split tot aan haar heupen. Bij ieder stap kwam er veel van haar benen in zicht, ook van boven was er veel van haar volle borsten te zien in het lage decolleté. Ik heb de hele middag de tijd gehad om mij op te maken, fluisterde zij in mijn oor toen ik haar begroette met drie zoenen op haar wang. Dat zie ik, je ziet er geweldig uit, zei ik en stelde haar aan mijn vriendin voor.

Er staat van alles in de keuken als wij je niet op tijd van drinken voorzien, mag je het hier ook zelf pakken, zei ik. Oke ik zorg wel dat ik niets te kort kom, zei ze. Er kwamen nog een paar buren en de woonkamer was gevuld met een vijftiental buren. De drank en de hapjes gingen er goed in en er werd flink gekletst en iedereen had plezier. Na een uurtje zag ik dat Astrid haar glas leeg had en liep naar haar toe en vroeg of zij nog ene wijntje wou, want dat ik voor mij zelf ook wat ging halen.

Ja doe maar, zei ze en lachte. Ik nam haar leeg glas mee en spoelde het om en goot het weer vol. Ik pakte voor mijzelf een glas bier en liep weer naar Astrid. Ik gaf haar het glas wijn en bleef naast haar staan en kletste wat met hen mee en voelde dat Astrid haar hand op mijn rug legde en zich wat dichter tegen mij aan trok.

Jullie hebben het goed geregeld, zei ze en ik voelde dat zij zachtjes in mijn zij kneep. Wij zijn vanmorgen al vroeg begonnen met van alles klaar maken, zei ik en leg mijn hand op haar kontje. Zij kwam nog dichter tegen mij staan en liet toe dat ik over haar bil wreef. Langzaam wreef ik van haar kontje wat meer naar haar zij en voelde dat ik bij de hoge zijsplit kwam.

Ik wreef nog een keer naar haar kontje en weer naar haar zij en ging met mijn hand in de split en wreef over de blote huid onder haar lange jurk. Zij verroerde geen vin en rilde een keer toen ik meer over haar bil ging. Zij liet nog niets merken en ik schoof mijn hand nog wat verder over haar kontje en voelde nog steeds niets van een slipje. Ik wreef nog iets verder en voelde dat zij haar benen wat verder uiteen zet en ik wreef met een paar vingers tussen haar benen.

Ik voelde dat ik haar schaamlippen aanraakte en duwde mijn vingers nog wat verder. Haar kutje was al zeiknat en mijn vingers schoven makkelijk naar binnen. Mijn vriendin ging met enkele buren het huis door en liet ze alle kamers zien en ik ging even later met nog een paar buren ook even rondkijken.

Astrid stond voor mij terwijl de andere buren in de slaapkamer rondkeken en ik had mijn hand weer op haar kontje liggen. Na de rondleiding gingen we weer naar de kamer en ik vroeg of Astrid nog een wijntje wou en zij liep mee naar de keuken. Zij sloeg haar armen om mijn nek en zoende mij vol op mijn mond.

Ik schoof mijn handen onder haar jurk en duwde twee vingers diep in haar kutje en speelde even met haar hard klitje en zij kwam als een raket een paar keer achter elkaar klaar. De keukendeur ging open en snel lieten wij elkaar los en Astrid nam haar wijntje mee en ik tapte nog een paar pilsjes voor de anderen. De verdere avond hadden wij niet meer de kans om samen naar de keuken te gaan.

Het was drie uur toen Astrid en nog twee buren naar huis gingen. Bij de voordeur gaf Astrid mij nog een lange tongzoen en liet nog even toe dat ik onder haar jurk ging en we wensten elkaar een welterusten. Het duurde een paar weken voordat ik Astrid weer tegenkwam.

Er stond nog iemand meer in de lift en we kletsten weer gewoontjes. De volgende dag kwam ik haar weer in de lift tegen en zij gaf mij drie zoenen op mijn wang en nodigde mij uit om ook een keer wat te komen drinken. Je vriendin mag ook wel meekomen, zei ze. Dat zal niet gaan, zei ik. Mijn vriendin heeft onze relatie vorige week verbroken, zei ik. Nog voor ik meer kon vertellen kwam er nog iemand in de lift. Ik hoor het van de week wel hoe het zit ,zei ze toen we in de garage uit de lift gingen.


strak poesje oude buurvrouw

Ik denk beiden, zei ze en ging zitten en ik zag dat haar zwart slipje ver onder haar rokje uitkwam. Met een tot morgenavond trok zij de deur dicht en startte haar auto en reed weg. Onderweg naar mijn werk kreeg ik nog ene harde lul toen ik aan haar dacht.

De volgende dag was ik druk met boodschappen doen en vooral er voor zorgen dat er genoeg drank was. Tegen zes uur ging ik met mijn vriendin onder de douche en ik neukte haar nog onder de sproeier. Ik dacht weer aan Astrid en het was of mijn lul veel dikker werd dan anders en ook mijn vriendin kreunde harder en kwam een paar keer klaar voordat ik haar volspoot.

Nadat mijn lul weer slap was en wij elkaar gewassen hadden, gingen wij naar de slaapkamer om kleren aan te trekken. Je lul was veel dikker dan anders.

Het deed wat pijn toen hij er helemaal in zat, zei ze. Ik weet niet hoe het kwam, zei ik, ik kon toch niet gaan zeggen dat ik aan een ander dacht. We hadden van alles klaargemaakt en de eerste buren kwamen om iets over half negen al binnen. Tegen negen uur ging de bel weer en ik deed open en keek Astrid even goed aan en wist niet wat ik zag. Zij had een lange zwarte jurk aan tot net boven haar enkels en aan elke zijkant een split tot aan haar heupen.

Bij ieder stap kwam er veel van haar benen in zicht, ook van boven was er veel van haar volle borsten te zien in het lage decolleté. Ik heb de hele middag de tijd gehad om mij op te maken, fluisterde zij in mijn oor toen ik haar begroette met drie zoenen op haar wang.

Dat zie ik, je ziet er geweldig uit, zei ik en stelde haar aan mijn vriendin voor. Er staat van alles in de keuken als wij je niet op tijd van drinken voorzien, mag je het hier ook zelf pakken, zei ik. Oke ik zorg wel dat ik niets te kort kom, zei ze. Er kwamen nog een paar buren en de woonkamer was gevuld met een vijftiental buren. De drank en de hapjes gingen er goed in en er werd flink gekletst en iedereen had plezier. Na een uurtje zag ik dat Astrid haar glas leeg had en liep naar haar toe en vroeg of zij nog ene wijntje wou, want dat ik voor mij zelf ook wat ging halen.

Ja doe maar, zei ze en lachte. Ik nam haar leeg glas mee en spoelde het om en goot het weer vol. Ik pakte voor mijzelf een glas bier en liep weer naar Astrid. Ik gaf haar het glas wijn en bleef naast haar staan en kletste wat met hen mee en voelde dat Astrid haar hand op mijn rug legde en zich wat dichter tegen mij aan trok. Jullie hebben het goed geregeld, zei ze en ik voelde dat zij zachtjes in mijn zij kneep. Wij zijn vanmorgen al vroeg begonnen met van alles klaar maken, zei ik en leg mijn hand op haar kontje.

Zij kwam nog dichter tegen mij staan en liet toe dat ik over haar bil wreef. Langzaam wreef ik van haar kontje wat meer naar haar zij en voelde dat ik bij de hoge zijsplit kwam. Ik wreef nog een keer naar haar kontje en weer naar haar zij en ging met mijn hand in de split en wreef over de blote huid onder haar lange jurk.

Zij verroerde geen vin en rilde een keer toen ik meer over haar bil ging. Zij liet nog niets merken en ik schoof mijn hand nog wat verder over haar kontje en voelde nog steeds niets van een slipje. Ik wreef nog iets verder en voelde dat zij haar benen wat verder uiteen zet en ik wreef met een paar vingers tussen haar benen. Ik voelde dat ik haar schaamlippen aanraakte en duwde mijn vingers nog wat verder. Haar kutje was al zeiknat en mijn vingers schoven makkelijk naar binnen.

Mijn vriendin ging met enkele buren het huis door en liet ze alle kamers zien en ik ging even later met nog een paar buren ook even rondkijken. Astrid stond voor mij terwijl de andere buren in de slaapkamer rondkeken en ik had mijn hand weer op haar kontje liggen. Na de rondleiding gingen we weer naar de kamer en ik vroeg of Astrid nog een wijntje wou en zij liep mee naar de keuken. Zij sloeg haar armen om mijn nek en zoende mij vol op mijn mond.

Ik schoof mijn handen onder haar jurk en duwde twee vingers diep in haar kutje en speelde even met haar hard klitje en zij kwam als een raket een paar keer achter elkaar klaar. De keukendeur ging open en snel lieten wij elkaar los en Astrid nam haar wijntje mee en ik tapte nog een paar pilsjes voor de anderen.

De verdere avond hadden wij niet meer de kans om samen naar de keuken te gaan. Het was drie uur toen Astrid en nog twee buren naar huis gingen. Bij de voordeur gaf Astrid mij nog een lange tongzoen en liet nog even toe dat ik onder haar jurk ging en we wensten elkaar een welterusten. Het duurde een paar weken voordat ik Astrid weer tegenkwam. Er stond nog iemand meer in de lift en we kletsten weer gewoontjes.

De volgende dag kwam ik haar weer in de lift tegen en zij gaf mij drie zoenen op mijn wang en nodigde mij uit om ook een keer wat te komen drinken. Je vriendin mag ook wel meekomen, zei ze. Dat zal niet gaan, zei ik.

Mijn vriendin heeft onze relatie vorige week verbroken, zei ik. Nog voor ik meer kon vertellen kwam er nog iemand in de lift. Ik hoor het van de week wel hoe het zit ,zei ze toen we in de garage uit de lift gingen. De week duurde nog lang en op vrijdagavond ging ik tegen half negen naar Astrid. Zij deed open in een gewaagd rokje en topje en ik zag duidelijk dat zij er geen bh onder aan had. Haar grote harde tepels staken bijna door het strakke topje.

Zij omhelsde mij en gaf mij een zoen vol op mijn mond en stak haar tong diep tussen mijn lippen. Wij zijn de enige vanavond of vind je dat erg? Ik leg mijn handen op haar billen en trok langzaam haar rokje wat omhoog en voelde dat zij geen slipje aan had. Zij trok mij mee naar de woonkamer en duwde mij op de bank en kwam naast mij zitten. Vertel mij nu eerst eens hoe het komt dat je vriendin vertrokken is, zei ze.

Dat is een nogal moeilijk uit te leggen iets, zei ik. Ik zal het aan niemand vertellen, zei ze. Ik vertelde dat mijn vriendin al langer moeite had om mijn enorme lul in haar kutje te krijgen en daar niet meer tegen kon.

Maar deze ging naar haar borsten toe. De zachte aanraking zette haar in vuur en vlam. Beide handen verkende haar lichaam en zijn pik werd steeds harder. Voorzichtig en uiterst langzaam streelde hij de onderkant van haar borst. De andere hand bracht hij ook naar voren en verkende haar buik. Hij voelde de rand van haar slip. Zijn hand bij haar borsten gingen nu richting tepel. En toen pakte Bart met volle hand haar borst.

Hij kwam bijna klaar was zo iets moois. Zijn mond ging naar haar tepel en hij likte nu haar borst. Ook Willie haar handen gingen aan het werk. Hoewel ze dit eigenlijk niet wilde.

Ze was inmiddels boos. Maar die streling zette haar in vuur en vlam. Hij was haar borsten nu aan het kussen en likken.

En met zijn hand kneedde hij haar andere borst. Maar hij wilde meer voelen Hij was nu zo geil dat zijn lul op springen stond. Met de hand die al bij het slipje was ging hij verder. Ik wilde haar vagina voelen en bracht me hand naar beneden en richting haar vagina. Ik voelde haar slipje en er door heen haar schaamharen en schaamlippen.

En voelde hij dat het best vochtig was. Willie had zijn pik in haar handen en was aan het trekken. En Bart schoof het slipje op zij en bracht zijn hand nu zo op de naakte poes van zijn buurvrouw.

Met een vinger ging hij naar binnen en voelde dat ze schokte. Langzaam vingerde hij haar terwijl zij met zijn pik speelde. De tepels was keihard en hij werd helemaal gek van haar borsten. Een tweede vinger stopte hij in haar vagina en nu haalde hij wat sneller zijn vingers op en neer. Bart kon het getrek niet meer aan en spoot zijn zaad in haar hand.

En vlak daarna voelde hij een stroom van geil langs zijn vinger druipen. Bart ging door zijn knieën en trok in een snelle beweging haar slipje uit. En eindelijk zag hij haar poes. Een vagina die hij al zo vaak in zijn gedachten had gezien. Maar nu zag en rook hij het in echt. Rond de schaamlippen was ze kaal. En boven had ze nog wat haar zitten.

En zo zag Bart dat graag. Hij vond dat het wat ouder stond. Hij trok haar lipjes opzij en begon zijn 40 jarige buurvrouw te likken. Hij zoog de schaamlippen op en liet ze weer los. Willie drukte zijn hoofd vast tegen haar kruis aan. Bart pakte haar billen vast om wat meer houvast te krijgen en bracht zijn vinger naar de anus van deze geile vrouw.

Wille kwam weer klaar en hij werd overgoten met haar geil. Voorzichtig drukte hij Willie op de bank en ging verder met het likwerk. Nu kon ze ook weer bij zijn pik. Ze begin weer te trekken en voelde zijn lul weer hard worden. Bart ging zo zitten dat zijn pik bij haar gezicht kwam. En hij was blij dat hij dat gedaan had want hij voelde hoe ze zijn pik in haar mond naam. Willie voelde zich beregeil en zoog lekker aan zijn lul. Ze voelde hem stijver en stijver worden.

Bart had het niet meer en wilde in haar komen. Zijn lul wilde hij diep in haar steken. Maar het zuigen en likken ging door. Hij liet zich wat meer zakken zodat hij beter tussen haar benen kon komen. Zijn ballen voelde de kin van Willie en ze gaf ook deze een lik beurt. Wat had hij hier naar verlangt. Daar lagen ze op de bank deze 40 jarige vrouw met tussen haar benen een jongen van 20 jaar van de overkant Ze kreunde en kwam klaar.

Ook ik voelde mijn ballen koken door het gezuig van haar. Hij stapte van haar af en kwam met zijn pik voor haar vagina zitten. Ze keken elkaar geil aan. En langzaam liet Bart zijn pik in haar glijden.

En het voelde lekker strak aan. Hij liet zich op haar lichaam zakken en begon te neuken. Hun beide fantasieën kwamen uit. Willie en Bart keken naar beneden en zagen de pik in het uit de vagina gaan. Plots hoorde ze een deur en ze schrokken van het geluid. Mijn zoon riep ze verschrikt. Meestal ging hij direct naar boven om naar bed te gaan. En gelukkig ook dit keer. Maar stoppen moesten ze wel. Met nog een enkele stoot kwam Bart klaar. Hij voelde zijn zaad naar buiten schieten zo in haar buik.

Haar baarmoeder werd tot het uiterste geprikkeld. Wat was dat heerlijk om na jaren van fantasieën nu eindelijk echt met haar te neuken. Het idee dat hij zijn zaad in haar gespoten had bracht hem naar hogere sferen.

Je moet naar huis want als onze zoon ons zo ziet krijgen we problemen. Maar Bart wilde dit niet en deed een voorstel om naar haar slaapkamer te gaan. Hij vond het wel een geil idee dat ze aan het neuken waren en haar zoon was in de buurt. Hoewel Willie het te link vond deed ze het wel. Op haar slaapkamer doken ze in haar bed en geilde elkaar wat op. Bart zijn pik werd al weer stijf en hij gleed moeiteloos in haar vagina.

En half uur gingen ze nog door. Willie kwam nog een keer klaar en Bart spoot zijn zaad voor de tweede maal haar buik in. Ze knuffelde nog wat na en spraken af dat ze vaker met elkaar naar bed wilde. Bart ging naar huis. Ze wisten wel dat ze moesten oppassen maar wilde ook niet stoppen. Op de een of andere manier kwam het er niet meer van.

Een 15 jaar later was Bart ergens op vakantie. Hij had een huisje gehuurd. Verderop was een vrouw met een tent die hem bekend voor kwam. Ook Willie herkende de buurjongen en haar gedachten gingen terug naar 15 jaar terug. Ze werd er weer geil van. Maar ze was nu 15 jaar ouder. Het was toen al avond en Willie ging haar tent in met wel een geile gedachten. Bart dacht vaak terug aan die tijd met Willie en vond het jammer dat het bij die ene avond is gebleven.

Het begon wat te regenen De regen sloeg neer op haar tent. En wel zo hard dat het begon te lekken. Ze dacht aan Bart en liep ook naar zijn huisje toe. Uiteraard kon ze binnen komen en ik liep achter haar de kamer in. Er gingen geile gedachten door hem heen. Hij wilde weer met haar naar bed. Ze ging op de bank zitten. Ze had snel iets een getrokken en zat met een t-shirt en slipje op de bank. Ze zag Bart naar haar kruis kijken en zag ook de bobbel in zijn broek.

Zou hij dan toch weer op me geilen dacht ze. Bart stond op en knielde voor haar neer. Mijn handen streelde haar benen die iets uit elkaar gingen. Hij snoof haar geur op en zijn hoofd bewoog naar voren. Hij kuste haar slipje en trok met een paar vinger het slipje aan de kant. Hij zag weer de vagina was deze lekkere vrouw. En begon weer te likken. En mijn pik werd weer stijf. Zullen we het maar afmaken en naar bed gaan. Wil je met mij naar bed dan vroeg ze.

Ik kon niets anders zeggen dan ja.

..


Dikke tieten negerin lekker spuiten


Login om een reactie te plaatsen ». All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter.

Jouw gratis sex films! Rijpe buurvrouw laat haar kutje aan Handyman zien ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Lesbisch sletje laat haat kutje van binnen zien. Blondje met roze pruimpje leent zich uit aan Handyman. Maar het zuigen en likken ging door. Hij liet zich wat meer zakken zodat hij beter tussen haar benen kon komen. Zijn ballen voelde de kin van Willie en ze gaf ook deze een lik beurt.

Wat had hij hier naar verlangt. Daar lagen ze op de bank deze 40 jarige vrouw met tussen haar benen een jongen van 20 jaar van de overkant Ze kreunde en kwam klaar. Ook ik voelde mijn ballen koken door het gezuig van haar. Hij stapte van haar af en kwam met zijn pik voor haar vagina zitten. Ze keken elkaar geil aan. En langzaam liet Bart zijn pik in haar glijden.

En het voelde lekker strak aan. Hij liet zich op haar lichaam zakken en begon te neuken. Hun beide fantasieën kwamen uit. Willie en Bart keken naar beneden en zagen de pik in het uit de vagina gaan. Plots hoorde ze een deur en ze schrokken van het geluid. Mijn zoon riep ze verschrikt.

Meestal ging hij direct naar boven om naar bed te gaan. En gelukkig ook dit keer. Maar stoppen moesten ze wel. Met nog een enkele stoot kwam Bart klaar. Hij voelde zijn zaad naar buiten schieten zo in haar buik. Haar baarmoeder werd tot het uiterste geprikkeld.

Wat was dat heerlijk om na jaren van fantasieën nu eindelijk echt met haar te neuken. Het idee dat hij zijn zaad in haar gespoten had bracht hem naar hogere sferen. Je moet naar huis want als onze zoon ons zo ziet krijgen we problemen. Maar Bart wilde dit niet en deed een voorstel om naar haar slaapkamer te gaan.

Hij vond het wel een geil idee dat ze aan het neuken waren en haar zoon was in de buurt. Hoewel Willie het te link vond deed ze het wel. Op haar slaapkamer doken ze in haar bed en geilde elkaar wat op. Bart zijn pik werd al weer stijf en hij gleed moeiteloos in haar vagina. En half uur gingen ze nog door. Willie kwam nog een keer klaar en Bart spoot zijn zaad voor de tweede maal haar buik in. Ze knuffelde nog wat na en spraken af dat ze vaker met elkaar naar bed wilde. Bart ging naar huis.

Ze wisten wel dat ze moesten oppassen maar wilde ook niet stoppen. Op de een of andere manier kwam het er niet meer van. Een 15 jaar later was Bart ergens op vakantie. Hij had een huisje gehuurd.

Verderop was een vrouw met een tent die hem bekend voor kwam. Ook Willie herkende de buurjongen en haar gedachten gingen terug naar 15 jaar terug. Ze werd er weer geil van. Maar ze was nu 15 jaar ouder. Het was toen al avond en Willie ging haar tent in met wel een geile gedachten. Bart dacht vaak terug aan die tijd met Willie en vond het jammer dat het bij die ene avond is gebleven.

Het begon wat te regenen De regen sloeg neer op haar tent. En wel zo hard dat het begon te lekken. Ze dacht aan Bart en liep ook naar zijn huisje toe. Uiteraard kon ze binnen komen en ik liep achter haar de kamer in.

Er gingen geile gedachten door hem heen. Hij wilde weer met haar naar bed. Ze ging op de bank zitten. Ze had snel iets een getrokken en zat met een t-shirt en slipje op de bank. Ze zag Bart naar haar kruis kijken en zag ook de bobbel in zijn broek.

Zou hij dan toch weer op me geilen dacht ze. Bart stond op en knielde voor haar neer. Mijn handen streelde haar benen die iets uit elkaar gingen. Hij snoof haar geur op en zijn hoofd bewoog naar voren. Hij kuste haar slipje en trok met een paar vinger het slipje aan de kant.

Hij zag weer de vagina was deze lekkere vrouw. En begon weer te likken. En mijn pik werd weer stijf. Zullen we het maar afmaken en naar bed gaan. Wil je met mij naar bed dan vroeg ze. Ik kon niets anders zeggen dan ja. Dat wil ik graag. We gingen naar het bed toe en daar gingen alle kledingstukken uit. Bart ging op bed liggen en Willie kroop over mij heen en nam zijn pik in haar mond.

Ik k keek recht in de vagina van Willie. Heerlijk was dat om dat weer te zien en te voelen. We bleven maar doorgaan. Willie kwam klaar en ook Bart kon het niet meer inhouden zijn ballen kookte en zijn zaad spoot hij recht in haar mond. Zijn pik was slap geworden maar door de geilheid stond het al weer snel recht. Hij ging tussen haar benen zitten en zijn pik verdween in haar vagina. Ik liet me weer op haar lichaam zakken en zuchtte.

Dit hadden dus al die jaren moeten missen. We neukte rustig en zoende elkaar hevig. Ik kon het niet meer volhouden en spoot het zaad weer bij haar naar binnen. Hij baalde, had al plannen gemaakt om languit voor de open hard te gaan liggen met een lekker boek of zo en kon er slecht tegen dat hij zijn plannen moest veranderen.

Spontaan trok hij zijn jas weer aan en ging naar de winkel, een plan moest doorgaan vond hij, al moest je er ook wat voor doen. De buurvrouw van hem stond ook bij de lift, hij had bijna geen contact met haar, ze was erg op zichzelf en hij deed daar niet moeilijk over, ieder zijn ding toch? Nu groette hij haar en ze groette terug.

Je gaat er nog op uit in dit koude weer vroeg hij? Ja, zei de buurvrouw, helaas wel, ik kwam net tot de ontdekking dat ik geen brood meer in huis heb, dus het moet wel. Weet je wat zei hij, zal ik die voor je mee nemen, ik ga toch naar de winkel. Ze was er erg blij om, bedankte hem al vast en ging terug naar haar flat.

Het was best een leuk mens dacht hij, wel erg stevig om het netjes te zeggen maar ze zag er lief uit. Hij deed snel de boodschappen, nam nog wat lekkers voor zich zelf mee voor vanavond en ging weer terug. Eerst bracht hij zijn eigen spullen naar binnen, anders stond hij daar met een arm vol boodschappen en dat wou hij niet.

Toen alles opgeruimd was, pakte hij het brood en ging naar de flat naast hem, hij belde aan, en de buurvrouw deed open. Kom er in jongen zei ze, dan kan de deur weer dicht. Hij bekeek haar onopvallend, ze zag er schattig uit in haar jurk en toen ze zich omdraaide met de rug naar hem toe, zag hij een schitterend achterwerk, weer eens wat anders dan die slanke dennen. Ze bracht het brood naar de keuken en riep, je mag wel gaan zitten hoor, dan zet ik wel even koffie.

Ik ben zo blij met het brood en dat ik er zelf niet meer uit hoefde, ik wil je toch even bedanken. Al snel kwam ze terug met twee kopjes koffie, hij zag dat ze haar jurk wat verder had losgeknoopt, deed ze dat voor hem? Ze boog zich voorover om de koffie voor hem neer te zetten en dat gaf hem de kans om haar borsten te bekijken, wat zag dat er lekker uit, groot en stevig was zijn eerste indruk.

Zo zegt ze, drink maar lekker je kopje leeg, dat heb je wel verdiend. Ik zei, dankjewel buurvrouw, waarop ze zei, zeg nu eens geen buurvrouw maar Elsje tegen mij, dat is mijn naam en klinkt beter dan steeds dat buurvrouw. Ik zei, dan zeg je tegen mij Rick, in plaats van jongen, want ik ben al een oudere man. Ze moesten er smakelijk om lachen. Ze zat tegenover mij, ik kon haar zo onopvallend wat bekijken en wat ik zag begon me steeds beter te bevallen.

Haar grote tieten te zuigen en er op te sabbelen. Hij schrok op, ze had iets gezegd en hij hoorde het niet eens, ze zei, waar ben je met je gedachten? Ik verzon snel iets en zei, bij e open haard, die wil ik zo aan maken en er lekker voor gaan liggen met een boek. Ze zei er niets op terug, ze zal het ook wel raar vinden om nu al de haard aan te doen. Ondertussen zie ik dat ze haar benen wat van elkaar af heeft, ik kan nu bijna tot haar poesje kijken, of om beter te zeggen, haar lingerie.

Ik begin het warm te krijgen, zou ze mij door hebben, dat ik haar zo heb bekeken? Hij was bang van wel want ze ging staan en zei, ik schenk nog eentje voor je in en dan kun je je haard gaan aansteken als je het niet te warm hebt gekregen net. Verdorie, wat was ze scherp, hij moest beter oppassen.

strak poesje oude buurvrouw