Spermaslikkers prive prostitutie

Seks zoetermeer erotische massage voor mannen

En bovendien voorzie ik een leuke vergoeding voor je. Bij interesse graag mailtje terug met foto. Discretie gevraagd en geboden. Kom binnen, uitkleden, ik pijp je leeg tot de laatste druppel en je vertrekt weer. Foto speelgoed bij reactie. Is voor vandaag, tussen 17 en 19 uur. Ik heb gewoon zin in het proeven van sperma, Man spuit heel veel sperma. Welk koppel kickt op veel sperma?

Dan ben ik jullie man! Ik spuit echt heel veel. Acht tot tien stralen als ik klaarkom. Sta voor veel open: Bij interesse graag mailtje met foto! Nw Travestiet Sara28j aanwezig! Advertentie Foto's E-mail Website vandaag. Elke jonge man zou graag discreet gepijpt wil geworden zijn bij mijn. Boomlange man spuit heel veel sperma. Eigenlijk heb ik al alles verteld in de titel van dit zoekertje Al de mannen wiens gezin je op zou breken hebben die keuze ook. Die mannen zijn lozers en die vrouwen die jou de schuld geven voornamelijk jaloers dat hun man naar jou toe komt.

Ten eerste leuk om te lezen om wat voor bedragen het gaat. Ik vond het eerst niet erg slim overkomen, omdat je wel erg vaak zei dat je niks van je financien snapte, maar je conclusie over de overheid vond ik een mooie beeldspraak. Weet je zeker dat je maar zo weinig overhoudt van dat bedrag van K? Er verdwijnt naar mijn mening best veel, als ik zie wat je onder de streep overhoudt. Ik ben ook ondernemer, zij het in een totaal andere tak, maar met aftrekposten, onkosten, etc.

En ook ik val in het hoogste tarief, dus daar kan het niet aan liggen. En die muts van 7. Het is de kerel die het geld besteedt en de keuze maakt naar de hoeren te gaan.

Je valt overduidelijk de verkeerde aan. En van die kerel weten we ook niet eens of hij wel een gezin hééft. Hoi "Zondares", Hoeveel uur werk je dan gemiddeld per maand of per week?

Misschien kan ik nog van carriere wisselen? Al betwijfel ik dat ik als man hetzelfde zal omzetten Al die zeikstralen hiero moeten niet zo huilen. Hard werk is hard werk; en blijkbaar is haar salaris marktconform, want ze verdient het gewoon. Alle werkslaven die een hekel hebben aan hun 'eerlijke' baan zijn de ware hypocrieten. Ze moord niet, ze steelt niet, en werkt niet zwart; en vind bovendien haar baan leuk.

Volgens mij doet ze het dan beter dan veel andere Nederlanders. Volgens mij moeten mensen maar eens een chillpil nemen.

Dat geldmannetje moet je rap dumpen. Werd ie kwaad voordat of nadat ie het blog had gelezen? Stuurde hij voor of na het lezen een factuur? Ga naar een gewoon accountantskantoor. Daar betaal je voor zaken waar je zelf om vraagt en krijg je niet te horen dat je je blog moet kuisen. Bij een goed accountantskantoor kun je verder een hoop geld besparen omdat men bijv. Je bent kennelijk niet in loondienst en kennelijk betaal je een volle mep belasting. Er zijn andere constructies. De rest gaat in de stichting.

Onkosten die je hebt buiten luxe kun je voor een deel uit de stichting onttrekken. Als je kantoor aan huis hebt bijvoorbeeld. Je flest er niets mee. Die anti-prostitutiezeikers moet je ver links laten liggen. Sex is nu eenmaal viesbah in hun oogjes terwijl ze er naar liggen te hunkeren.

Intussen vind men het doodnormaal om uit eten te gaan. In de meeste eetgelegenheden is het minder hygienisch dan sexueel contact met bescherming. Heel intiem ook omdat je indirect in aanraking komt met een hele stoet mensen. Er komen vele grammen aan vreemde stoffen in je lijf, inclusief bacteriekolonies.

En dan was je je handen zelfs en raak je deurklinken alleen aan met een wegwerpzakdoek. Veel mensen gaan uit eten voor hun eigen plezier, ook al foei. De chef in de keuken heeft ook al plezier om zijn mensen te behagen, verschrikkelijk. Gestrande huwelijken na ruzies over ''die kok kookt lekkerder dan jij'' nog daargelaten. Hi Zondares, Als ik jou was zou ik 'ns een goed gesprek met m'n geldmannetje houden Sterker nog, zoals al eerder opgemerkt is: Ik ben ook ondernemer en roep altijd dat wanneer werknemers zelf hun belasting zouden moeten betalen er heel ander zou worden gedacht over belastingen en politiek Het voelt gewoon niet hetzelfde wanneer het alleen op een strookje staat.

Het verschil tussen overheid en maffia is dat je er bij de maffia waarschijnlijk nog iets voor terug krijgt. Waar ik van hou. De overeid is de grootste pooier van ons allen. Ik ga die goed in de oren knopen!

Hier ga ik nog veel lees plezier aan beleven! Ik had bijvoorbeeld een goedkope loodgieter gevonden, maar die deed geen bonnetjes. Die had hij graag af willen trekken. Jij bent slim genoeg je boekhouding zelf te doen, dat is helemaal niet moeilijk, en dan hou je alles zelf in de hand, heb zelf het overzicht en hou je het meeste over. Niet dat ik denk dat-ie onbetrouwbaar is, maar hij zou wel eens incompetent kunnen zijn op bepaald gebied.

Hoe zeker weet je dat je pensioen veilig is, in deze tijd van falliet gaande banken? Als iets zwart netto goedkoper is dan iets wit, dan moet je het gewoon zwart doen, zeker als je je er veiliger bij voelt. Wat een control freak, die man. Hoi, hier ook een geenstijlert. Vol verbazing las ik dit bericht over je geldmannetje. Volg het advies op van de mensen voor mij en ga naar een gecertificeerde boekhouder. Het zou met niet verbazen als dat geldmannetje het geld niet op kan hoesten straks met smoesjes over dat het vastzit.

Zorg dat je het pensioensoverzicht te zien krijgt en ook de belegginsportefeuille. Ik hoop voor je dat het allemaal in orde is, maar hoe meer ik er van lees hoe vervelenden een gevoel ik hierbij krijg. Succes in ieder geval.

Complete onzin, eigenlijk zou je er een advocaatje erbij moeten hebben. Ik las ook je andere stukje over escorts, en het hebben van een website. Als je interesse hebt in een website, stuur even een mailtje naar ms92 live. Wow leuk informatief geschreven stukje. Ik hoop wel dat je een rechtsbijstandsverzekering hebt, denk dat de belasting niet zomaar alles met terug werkende kracht kan innen: Daarnaast is het belachelijk dat je met jouw werk zoveel moet afdragen, echt goed verwoord een pooier waar je niks aan hebt.

Trek je ook niets aan van die reactie want door jouw houden meer huwelijken stand dan er gebroken worden, ze komen naar jouw omdat ze thuis niets krijgen. Als man denk ik er weleens aan om een bezoek te plannen maar het stoot me tegen het borst dat je dan onwetend vrouwenhandel of dwang steunt, daarom doe ik het niet.

Leuke blog zal deze vaker lezen. Hahhaha misschien dat je iets kan vertellen over de stereotype klanten, hebben aziaten echt een kleintje? Ook weer een geenstijler hierzo: Mooi bedrag hoor maarjah daar werk je dan ook alweer keihard voor. Ik zal inderdaad wel effe langs een echte accountant gaan een echt accountantskantoor Daarnaast ik lees dat je een site nodig heb ik raad je aan om niet via google te zoeken aangezien je dan met een beetje ongeluk zo euro betaalt voor iets wat ik laat maken voor euro max.

En als afsluiter netjes hoor iemand die keihard werkt voor de centen: Hallo lieverd, ik sluit me eigen bedrijf met een omzet nauwelijks groter dan die van jou helemaal bij eerdere sprekers aan: Je zegt dat je vergeet van allerlei kosten bonnetjes te vragen, en dat je ze dan niet kan aftrekken. Maar aftrekken zou juist één van je sterke kanten moeten zijn, toch?

Hoi zondares, Ik lees met veel sympathie je blog! Toch ben ik bang voor je dat omdat je een beroep hebt wat nog niet helemaal geaccepteerd wordt in deze samenleving zie bovenstaande reacties mensen misbruik van je maken. Daarmee doel ik op je 'geldmannetje' en de belastingdienst. Het is sowieso helemaal niet toegestaan om zomaar overeenkomsten te verbreken en al helemaal niet met terugwerkende kracht. Je moet goed onthouden dat jij net zoveel rechten hebt als alle andere mensen.

De tip dus om toch even te kijken of je geldmannetje wel zo goed voor je is. En die overeenkomst met de belastingdienst is volgens mij niet rechtsgeldig verbroken. Juridisch advies kun je vaak gratis inwinnen bij verschillende stichtingen. Zij kunnen je al voor een heel deel helpen! Ik wens je verder veel geluk en succes toe!

Lieverd, ik zie veel nare reacties staan hier. Over kindjes die niet op vakantie kunnen etc. Mannen gaan toch wel vreemd dus daar moet niet over gezeurd worden. Wilde ff zeggen dat als er ergens hard gewerkt wordt, het wel in jouw beroepsgroep is. Geen enkele huisvrouw die daar over mag oordelen! Veel respect voor "de dames" zoals Amsterdammers graag zeggen. Erg leuke blog btw! Ik ben het wel eens met de mensen die een wenkbrauwtje optrekken over jouw 'geldmannetje'. Ik druk me zacht uit Doe toch even normaal, denk ik dan, behandel deze dame met respect, ze brengt jou wel geld in het laatje!

Hij moet correct blijven en niet zo huilie huilie emotioneel doen Ik heb zelf vergelijkbare inkomsten, wel uit een heel andere branche: Ook vreemde dingen dat hij besluit dat er belegd moet worden e. Ok dat dacht ik ook, dank u wel! Mijn advies, benader een 'normaal' klein of middelgroot accountantskantoor.

Liefst een niet ál te prestigieus kantoor daar betaal je ook voor Veel succes met je werk, interessant om te lezen hoe jouw ervaringen in de branche zijn! Hallo Zondares, ik adviseer je met klem om eens een second opinion op financieel gebied te regelen. Ik ben zelf ondernemer hier gekomen via GeenStijl, trouwens en krijg echt een gevoel dat je bij die boekhouder behoorlijk onder de plak zit.

Als je zoveel geld in je pensioen stopt, is het verstandig dat door een vermogensbeheerder te laten beheren, indien dat nog niet gebeurd. Als het goed is heeft je boekhouder je verteld welke risico's je loopt, en welke risicoprofielen je op beleggingvlak kunt kiezen.

Daarnaast hoor je rendementsoverzichten te krijgen. Ontzettend leuk dat je zo'n blog bijhoud en heel veel suc6 ermee! Ik denk dat je een beetje naief bent en je 'geldmannetje' je behoorlijk aan het oplichten is.

Pensioen voor jou is de grootste onzin en zeker dit bedrag. Hallo hallo, ik moet me aansluiten bij de vorige reactie, krijg naar aanleiding van dit stuk toch echt het idee dat je aan alle kanten opgelicht wordt.

Dat mannetje verdient volgens mij bakken met geld met op zijn luie reet zitten incashen. Goed stuk, goed bezig. Onbegrijpelijk, al die negatieve reacties. Negatief mag, maar dan wel gefundeerd. Ongemerkt worden we steeds asocialer Ik denk dat daar toch echt wel wat meer voor nodig is en als vrouw zou ik ook eens bij mezelf te raden gaan waarom mijn man een prostituee bezoekt! Ik ben zelf een man en kan me namelijk moeilijk voorstellen dat ik ooit in een peeskamertje te vinden zal zijn op dit moment Wat ik nog het ergste vind is dat mensen hier wel lopen te vloeken en tieren, maar dat diezelfde mensen niet onder hun echte naam durven te reageren.

Daar heb ik maar 1 woord voor: Zo dan ga ik als 'normale' huisvrouw eens een positief bericht plaatsen Als tegenhanger van al die verschrikkelijk nette vrouwtjes die je alleen maar kunnen afzeiken: Wat een lef om zoveel over en van jezelf bloot te geven!

Ik hoop dat je komend jaar wel k zult verdienen. Dat je plezier houdt in je werk. En dat je VEEl meer zult over houden van het geld waarvoor jij zo hard werkt! Veel succes met je werk en deze blog. Dag dame, Ik wil graag twee dingen kwijt. Om te beginnen alle vrouwen hier die haat prediken zijn niet goed wijs. Het onrecht waarover zij spreken is niet aan jou te wijten. Het is nog altijd de verantwoordelijkheid van de man of vrouw zelf of ze een dame bezoeken al dan niet.

Ik vind het zelfs compleet bezopen deze kritiek. Een frietboer wordt toch ook niet voor alles en nog wat uitgemaakt omdat zijn vaste klanten een paar kilo aankomen ;. Ten tweede en nu kom ik als financial op mn eigen terrein. Je geeft zelf aan dat je weinig verstand hebt van financiën en dat maakt je gevoelig voor mensen die niet het beste met je voor hebben. Ik wil niet direct zeggen dat jou mannetje zo iemand is.

Dit om eens een second opinion in te winnen. Als blijkt dat hij tot dezelfde conclusies als jou mannetje komt is er niets aan de hand, maar anders kun je jezelf een hoop centen in de toekomst besparen.

Keep up the good work, p. Duidelijk, straight en boeiend van zin tot zin. Ik krijg toch een beetje een raar idee over jouw geldmannetje. Zou toch zelf de financien maar beter in de gaten houden, of het eens laten dubbelchecken. Een second opinion zogezegd Goede tips over financien worden hier gegeven. Dat wilde ik even kwijt Ik ben het er wel mee eens en vond dat verhaal over terugwerkende kracht ook al raar.

Misschien zelf eens de brieven en papieren lezen? Hey, Ik kom ook van GeenStijl en heb met verbazing het verhaal over het geldmannetje gelezen. Daar klopt echt iets niet als je het mij vraagt. Hoe weet je eigenlijk dat hij 't geld wel in je pensioen stopt, dat het contract klopt, dat hij je maandelijks het maximale geeft, etc.

En als je Een belastingadviseur kost niet zoveel, en zelfs een accountant niet. Ik zou er nog eens goed naar kijken. Tjonge, wat een geld. Ik ben ook ondernemer, maar dat houdt met Verdachtmakingen aan het adres van je 'mannetje' vind ik wat ver gaan, maar zelf zo veel afstand houden van je financiën is niet zo handig.

Schrijf je nog eens iets over hoe je als man zeker weet dat een vrouw die je wilt bezoeken het vrijwillig doet, zoals jij? Wat een fascinerend blog heb je. Ik vind het heel interessant om te lezen. Jouw wereld staat mijlenver van de mijne af, maar dat maakt het voor mij zo leuk.

Je schrijfstijl is ook prettig - ga zo door! Hoi lekker ding, goed om jezelf zo een financiele spiegel voor te houden, ik denk dat goed voor jezelf is en je een hoop leed kan schelen. Hoe voorkom je eigenlijk dat de buren van je werkflat ontdekken wat je doet? Als er veel mannen over de vloer komen valt dat toch op?

Ik heb wel geregeld dat het de buurtjes niet verdacht lijkt. Ik kan natuurlijk niet uit gaan leggen hoe dan! Ik word een beetje zenuwachtig als ik lees dat ik geflest word. Ik ga maar eens een andere boekhouder zoeken om mijn geldmannetje te controleren. Heeft iemand tips voor een goeie? Nee, doe maar geen tips eigenlijk want daar kan ik dan natuurlijk niet meer onopvallend langs. Ik ben trouwens geen twintig mille kwijt aan mijn boekhouder, het meeste is hypotheek voor mijn huisjes!

Ik heb een hoop kosten, en ik kan er een hoop niet meer aftrekken. Vroeger heb ik voor de belasting wel gedaan alsof ik een meditatie-cursus gaf. Dan kan er ineens wèl vanalles worden afgetrokken. Google even op 'goede accountant vinden' ofzo, er zijn plenty artikelen met tips te vinden en zo blijf je veilig anonien: Ga er niet zomaar vanuit dat je accountant de zaak aan het flessen is.

Voor sommige bedrijfstakken geldt ander beleid. Het kan heel goed zo zijn, dat wat bij andere bedrijfstakken aftrekbaar is, bij prostitutie daarbuiten valt. De wet is de wet, maar de belastingdienst heeft veel vrijheid in wat zij gedoogt. Vraag wel een audit aan, want dan blijft hij scherp. Zoo, drie keer modaal is een heel behoorlijk inkomen voor een deeltijdbaan. Zeker als je die royaale pensioenvoorzienning ook nog meerekent.
Prive pijpen dikke vrouwen gangbang


Volgens mij doet ze het dan beter dan veel andere Nederlanders. Volgens mij moeten mensen maar eens een chillpil nemen. Dat geldmannetje moet je rap dumpen. Werd ie kwaad voordat of nadat ie het blog had gelezen? Stuurde hij voor of na het lezen een factuur? Ga naar een gewoon accountantskantoor. Daar betaal je voor zaken waar je zelf om vraagt en krijg je niet te horen dat je je blog moet kuisen.

Bij een goed accountantskantoor kun je verder een hoop geld besparen omdat men bijv. Je bent kennelijk niet in loondienst en kennelijk betaal je een volle mep belasting. Er zijn andere constructies. De rest gaat in de stichting. Onkosten die je hebt buiten luxe kun je voor een deel uit de stichting onttrekken. Als je kantoor aan huis hebt bijvoorbeeld. Je flest er niets mee. Die anti-prostitutiezeikers moet je ver links laten liggen.

Sex is nu eenmaal viesbah in hun oogjes terwijl ze er naar liggen te hunkeren. Intussen vind men het doodnormaal om uit eten te gaan. In de meeste eetgelegenheden is het minder hygienisch dan sexueel contact met bescherming. Heel intiem ook omdat je indirect in aanraking komt met een hele stoet mensen. Er komen vele grammen aan vreemde stoffen in je lijf, inclusief bacteriekolonies. En dan was je je handen zelfs en raak je deurklinken alleen aan met een wegwerpzakdoek.

Veel mensen gaan uit eten voor hun eigen plezier, ook al foei. De chef in de keuken heeft ook al plezier om zijn mensen te behagen, verschrikkelijk.

Gestrande huwelijken na ruzies over ''die kok kookt lekkerder dan jij'' nog daargelaten. Hi Zondares, Als ik jou was zou ik 'ns een goed gesprek met m'n geldmannetje houden Sterker nog, zoals al eerder opgemerkt is: Ik ben ook ondernemer en roep altijd dat wanneer werknemers zelf hun belasting zouden moeten betalen er heel ander zou worden gedacht over belastingen en politiek Het voelt gewoon niet hetzelfde wanneer het alleen op een strookje staat.

Het verschil tussen overheid en maffia is dat je er bij de maffia waarschijnlijk nog iets voor terug krijgt. Waar ik van hou. De overeid is de grootste pooier van ons allen. Ik ga die goed in de oren knopen! Hier ga ik nog veel lees plezier aan beleven! Ik had bijvoorbeeld een goedkope loodgieter gevonden, maar die deed geen bonnetjes. Die had hij graag af willen trekken. Jij bent slim genoeg je boekhouding zelf te doen, dat is helemaal niet moeilijk, en dan hou je alles zelf in de hand, heb zelf het overzicht en hou je het meeste over.

Niet dat ik denk dat-ie onbetrouwbaar is, maar hij zou wel eens incompetent kunnen zijn op bepaald gebied. Hoe zeker weet je dat je pensioen veilig is, in deze tijd van falliet gaande banken? Als iets zwart netto goedkoper is dan iets wit, dan moet je het gewoon zwart doen, zeker als je je er veiliger bij voelt. Wat een control freak, die man.

Hoi, hier ook een geenstijlert. Vol verbazing las ik dit bericht over je geldmannetje. Volg het advies op van de mensen voor mij en ga naar een gecertificeerde boekhouder. Het zou met niet verbazen als dat geldmannetje het geld niet op kan hoesten straks met smoesjes over dat het vastzit.

Zorg dat je het pensioensoverzicht te zien krijgt en ook de belegginsportefeuille. Ik hoop voor je dat het allemaal in orde is, maar hoe meer ik er van lees hoe vervelenden een gevoel ik hierbij krijg. Succes in ieder geval. Complete onzin, eigenlijk zou je er een advocaatje erbij moeten hebben. Ik las ook je andere stukje over escorts, en het hebben van een website. Als je interesse hebt in een website, stuur even een mailtje naar ms92 live.

Wow leuk informatief geschreven stukje. Ik hoop wel dat je een rechtsbijstandsverzekering hebt, denk dat de belasting niet zomaar alles met terug werkende kracht kan innen: Daarnaast is het belachelijk dat je met jouw werk zoveel moet afdragen, echt goed verwoord een pooier waar je niks aan hebt.

Trek je ook niets aan van die reactie want door jouw houden meer huwelijken stand dan er gebroken worden, ze komen naar jouw omdat ze thuis niets krijgen. Als man denk ik er weleens aan om een bezoek te plannen maar het stoot me tegen het borst dat je dan onwetend vrouwenhandel of dwang steunt, daarom doe ik het niet. Leuke blog zal deze vaker lezen. Hahhaha misschien dat je iets kan vertellen over de stereotype klanten, hebben aziaten echt een kleintje?

Ook weer een geenstijler hierzo: Mooi bedrag hoor maarjah daar werk je dan ook alweer keihard voor. Ik zal inderdaad wel effe langs een echte accountant gaan een echt accountantskantoor Daarnaast ik lees dat je een site nodig heb ik raad je aan om niet via google te zoeken aangezien je dan met een beetje ongeluk zo euro betaalt voor iets wat ik laat maken voor euro max. En als afsluiter netjes hoor iemand die keihard werkt voor de centen: Hallo lieverd, ik sluit me eigen bedrijf met een omzet nauwelijks groter dan die van jou helemaal bij eerdere sprekers aan: Je zegt dat je vergeet van allerlei kosten bonnetjes te vragen, en dat je ze dan niet kan aftrekken.

Maar aftrekken zou juist één van je sterke kanten moeten zijn, toch? Hoi zondares, Ik lees met veel sympathie je blog! Toch ben ik bang voor je dat omdat je een beroep hebt wat nog niet helemaal geaccepteerd wordt in deze samenleving zie bovenstaande reacties mensen misbruik van je maken.

Daarmee doel ik op je 'geldmannetje' en de belastingdienst. Het is sowieso helemaal niet toegestaan om zomaar overeenkomsten te verbreken en al helemaal niet met terugwerkende kracht. Je moet goed onthouden dat jij net zoveel rechten hebt als alle andere mensen.

De tip dus om toch even te kijken of je geldmannetje wel zo goed voor je is. En die overeenkomst met de belastingdienst is volgens mij niet rechtsgeldig verbroken. Juridisch advies kun je vaak gratis inwinnen bij verschillende stichtingen. Zij kunnen je al voor een heel deel helpen! Ik wens je verder veel geluk en succes toe! Lieverd, ik zie veel nare reacties staan hier. Over kindjes die niet op vakantie kunnen etc. Mannen gaan toch wel vreemd dus daar moet niet over gezeurd worden. Wilde ff zeggen dat als er ergens hard gewerkt wordt, het wel in jouw beroepsgroep is.

Geen enkele huisvrouw die daar over mag oordelen! Veel respect voor "de dames" zoals Amsterdammers graag zeggen. Erg leuke blog btw! Ik ben het wel eens met de mensen die een wenkbrauwtje optrekken over jouw 'geldmannetje'. Ik druk me zacht uit Doe toch even normaal, denk ik dan, behandel deze dame met respect, ze brengt jou wel geld in het laatje! Hij moet correct blijven en niet zo huilie huilie emotioneel doen Ik heb zelf vergelijkbare inkomsten, wel uit een heel andere branche: Ook vreemde dingen dat hij besluit dat er belegd moet worden e.

Ok dat dacht ik ook, dank u wel! Mijn advies, benader een 'normaal' klein of middelgroot accountantskantoor. Liefst een niet ál te prestigieus kantoor daar betaal je ook voor Veel succes met je werk, interessant om te lezen hoe jouw ervaringen in de branche zijn! Hallo Zondares, ik adviseer je met klem om eens een second opinion op financieel gebied te regelen.

Ik ben zelf ondernemer hier gekomen via GeenStijl, trouwens en krijg echt een gevoel dat je bij die boekhouder behoorlijk onder de plak zit. Als je zoveel geld in je pensioen stopt, is het verstandig dat door een vermogensbeheerder te laten beheren, indien dat nog niet gebeurd.

Als het goed is heeft je boekhouder je verteld welke risico's je loopt, en welke risicoprofielen je op beleggingvlak kunt kiezen. Daarnaast hoor je rendementsoverzichten te krijgen. Ontzettend leuk dat je zo'n blog bijhoud en heel veel suc6 ermee! Ik denk dat je een beetje naief bent en je 'geldmannetje' je behoorlijk aan het oplichten is. Pensioen voor jou is de grootste onzin en zeker dit bedrag. Hallo hallo, ik moet me aansluiten bij de vorige reactie, krijg naar aanleiding van dit stuk toch echt het idee dat je aan alle kanten opgelicht wordt.

Dat mannetje verdient volgens mij bakken met geld met op zijn luie reet zitten incashen. Goed stuk, goed bezig. Onbegrijpelijk, al die negatieve reacties. Negatief mag, maar dan wel gefundeerd. Ongemerkt worden we steeds asocialer Ik denk dat daar toch echt wel wat meer voor nodig is en als vrouw zou ik ook eens bij mezelf te raden gaan waarom mijn man een prostituee bezoekt! Ik ben zelf een man en kan me namelijk moeilijk voorstellen dat ik ooit in een peeskamertje te vinden zal zijn op dit moment Wat ik nog het ergste vind is dat mensen hier wel lopen te vloeken en tieren, maar dat diezelfde mensen niet onder hun echte naam durven te reageren.

Daar heb ik maar 1 woord voor: Zo dan ga ik als 'normale' huisvrouw eens een positief bericht plaatsen Als tegenhanger van al die verschrikkelijk nette vrouwtjes die je alleen maar kunnen afzeiken: Wat een lef om zoveel over en van jezelf bloot te geven! Ik hoop dat je komend jaar wel k zult verdienen. Dat je plezier houdt in je werk. En dat je VEEl meer zult over houden van het geld waarvoor jij zo hard werkt!

Veel succes met je werk en deze blog. Dag dame, Ik wil graag twee dingen kwijt. Om te beginnen alle vrouwen hier die haat prediken zijn niet goed wijs.

Het onrecht waarover zij spreken is niet aan jou te wijten. Het is nog altijd de verantwoordelijkheid van de man of vrouw zelf of ze een dame bezoeken al dan niet. Ik vind het zelfs compleet bezopen deze kritiek. Een frietboer wordt toch ook niet voor alles en nog wat uitgemaakt omdat zijn vaste klanten een paar kilo aankomen ;. Ten tweede en nu kom ik als financial op mn eigen terrein. Je geeft zelf aan dat je weinig verstand hebt van financiën en dat maakt je gevoelig voor mensen die niet het beste met je voor hebben.

Ik wil niet direct zeggen dat jou mannetje zo iemand is. Dit om eens een second opinion in te winnen. Als blijkt dat hij tot dezelfde conclusies als jou mannetje komt is er niets aan de hand, maar anders kun je jezelf een hoop centen in de toekomst besparen. Keep up the good work, p.

Duidelijk, straight en boeiend van zin tot zin. Ik krijg toch een beetje een raar idee over jouw geldmannetje. Zou toch zelf de financien maar beter in de gaten houden, of het eens laten dubbelchecken. Een second opinion zogezegd Goede tips over financien worden hier gegeven. Dat wilde ik even kwijt Ik ben het er wel mee eens en vond dat verhaal over terugwerkende kracht ook al raar.

Misschien zelf eens de brieven en papieren lezen? Hey, Ik kom ook van GeenStijl en heb met verbazing het verhaal over het geldmannetje gelezen. Daar klopt echt iets niet als je het mij vraagt. Hoe weet je eigenlijk dat hij 't geld wel in je pensioen stopt, dat het contract klopt, dat hij je maandelijks het maximale geeft, etc. En als je Een belastingadviseur kost niet zoveel, en zelfs een accountant niet.

Ik zou er nog eens goed naar kijken. Tjonge, wat een geld. Ik ben ook ondernemer, maar dat houdt met Verdachtmakingen aan het adres van je 'mannetje' vind ik wat ver gaan, maar zelf zo veel afstand houden van je financiën is niet zo handig. Schrijf je nog eens iets over hoe je als man zeker weet dat een vrouw die je wilt bezoeken het vrijwillig doet, zoals jij?

Wat een fascinerend blog heb je. Ik vind het heel interessant om te lezen. Jouw wereld staat mijlenver van de mijne af, maar dat maakt het voor mij zo leuk. Je schrijfstijl is ook prettig - ga zo door! Hoi lekker ding, goed om jezelf zo een financiele spiegel voor te houden, ik denk dat goed voor jezelf is en je een hoop leed kan schelen.

Hoe voorkom je eigenlijk dat de buren van je werkflat ontdekken wat je doet? Als er veel mannen over de vloer komen valt dat toch op? Ik heb wel geregeld dat het de buurtjes niet verdacht lijkt. Ik kan natuurlijk niet uit gaan leggen hoe dan! Ik word een beetje zenuwachtig als ik lees dat ik geflest word. Ik ga maar eens een andere boekhouder zoeken om mijn geldmannetje te controleren.

Heeft iemand tips voor een goeie? Nee, doe maar geen tips eigenlijk want daar kan ik dan natuurlijk niet meer onopvallend langs.

Ik ben trouwens geen twintig mille kwijt aan mijn boekhouder, het meeste is hypotheek voor mijn huisjes! Ik heb een hoop kosten, en ik kan er een hoop niet meer aftrekken. Vroeger heb ik voor de belasting wel gedaan alsof ik een meditatie-cursus gaf.

Dan kan er ineens wèl vanalles worden afgetrokken. Google even op 'goede accountant vinden' ofzo, er zijn plenty artikelen met tips te vinden en zo blijf je veilig anonien: Ga er niet zomaar vanuit dat je accountant de zaak aan het flessen is. Voor sommige bedrijfstakken geldt ander beleid. Het kan heel goed zo zijn, dat wat bij andere bedrijfstakken aftrekbaar is, bij prostitutie daarbuiten valt.

De wet is de wet, maar de belastingdienst heeft veel vrijheid in wat zij gedoogt. Vraag wel een audit aan, want dan blijft hij scherp. Zoo, drie keer modaal is een heel behoorlijk inkomen voor een deeltijdbaan.

Zeker als je die royaale pensioenvoorzienning ook nog meerekent. Misschien valt DVP ook onder de zware beroepen In dat geval zou je eerder kunnen stoppen met werken, maar ik denk eerlijk gezegd niet dat het kabinet het ook zo ziet. In dat geval is het goed dat je nu al behoorlijk wat opzij zet voor later. Wat de andere ondernemers ook al zeggen: Zorg dat je een gespecialiseerde boekhouder vindt!

Jij betaalt echt geen belasting, dit is alleen maar onzin om je walgelijke gedrag goed te praten. Als je geld belangrijker vindt dan je relatie, en geld belangrijker vind dan je geestelijke gezondheid, dan zal het wel leuk verdienen zijn.

Je vertelt alleen niet hoeveel je aan je pooier betaalt. Nou ik ben zelf een vrouw en vind idd ook dat je je geld niet meer door je geldmannetje moet laten beheren hoor. Ik snap niet waarom die vrouwen zo negatief zijn. En wie van deze dames heeft niet ooit zelf sex gebruikt om iets voor elkaar te krijgen? Ook al is het dan bij een vaste partner, ik ben er van overtuigd dat alle vrouwen hun lichaam wel eens gebruikt om "iets te verdienen".

Hey Zondares, Je kunt gewoon langs een groot accountantskantoor gaan en kijken of ze daar ervan op de hoogte zijn. En mochten ze dat niet zijn kan je je altijd laten doorverwijzen. Sorry dat het even duurde.

Heb me sufgelezen, maar kan het niet meer terugvinden. Wel een sexondernemer gevonden. Hij heeft, voor zover ik het heb kunnen volgen, Nesuna d'r bijbaan terug op de rit gezet Hij opereert onder de alias Q-Q. Zoals een app waarmee je met een paar clicks in contact kunt komen met anderen bij jou in de buurt.

Ik zie je straks schatje: Sex videochat nederlandse sex chat Samen met een masseuse kies je een ruimte en verwen behandeling, escort steenwijk sex ponor een erotische massage. Niet vrij om uit, zijn accepteren, free seks porn erotische massage happy end gasselterboerveen sexy free webcam gratis album vrouwen amsweer. Gratis sexhat erotische chinese massage amsterdam - escort tjejer.

Amber, kinky, erotisch,lekker pervers omslag foto. Geile sex gezocht Regio: Amateur hoeren en thuisontvangst Amateur thuisontvangst Amateursex Neuken met. Prostitutie is hier zeker geen taboe je vind hier prive hoeren, geile vrouwen, amateur hoeren die echt houden van lekker.

Deze Tantrische massage is een. Sex massge hoeren prive - Askersund Grootste aanbod van sexy dames in Goes die aan prive ontvangst. Je kunt contact met ze opnemen via een site, mobiel of email. Massage - Massage door dames. Ben jij geil en ben jij op zoek naar een knappe lekkere meid die jou eens lekker kan verwennen en die jij eens lekker wilt verwennen zodat we samen aan onze trekken komen?

Sex massge hoeren prive - Köping Voor meer dan 25km vanaf Tilburg reken ik een meerprijs in overleg. Natuurlijk verlang ik naar om jullie te ontmoeten voor een sfeervolle erotische sex. Ik 25 getinte slet in voor alle perverse kinky porn. Hij laat haar zien dat. Noord-Brabant lisa 27 jaar uit Breda Hallo schatjes! Enkel maar hier gratis Erotische Film · Erotiek wordt porno · Erotische porno in vintage film. Doe het maar met een Sekspop! Your email address will not be published Text area.

For me is very important that you enjoyed my company and had a pleasent experience.