Siliconen sexpop sexfeest agenda

siliconen sexpop sexfeest agenda

Gratispjes lekkere dikke penis

Sekspoppen uit het midden segment zijn meestal ook makkelijk schoon te maken omdat de kunstvagina, kunstmond of kunstanus uitneembaar is. Gebruik hiervoor wel bij voorkeur een toyreiniger. U kunt ook kiezen voor een losse masturbator zonder pop. Daarbij ervaart u wel het realistische gevoel maar ervaart u minder de totale beleving. Uiteraard betaalt u dan ook minder voor een aparte masturbator zoals fleshlight of tenga masturbator.

Een masturbator kopen doet u zeer voordelig op Kunstvaginawebshop. Overige realistische seksspeeltjes zijn bijvoorbeeld een realistische dildo Dildokraam. Bijzondere luxe sekspoppen zijn onze 3d poppen. Deze verleidelijke vrouwen kunt u gebruiken voor meerdere standjes. Uw seksleven wordt bij deze poppen dus nooit saai! Andere bijzondere producten zijn de levensechte masturbators. Deze producten bestaan uit alleen een romp met billen en een vagina. En wel een trillende vagina!

Tot slot worden ook vrouwen niet vergeten. Kijk hiervoor bij ons assortiment mannelijke opblaaspoppen. Kieswijzer Kunt u door de sexpoppen het bos niet meer zien? Tel uit je winst! Oplopende kortingen Vanaf 20 euro bijna altijd korting. Gratis cadeautje Altijd een gratis tube glijmiddel. Gratis verzending vanaf 30 euro i. Laagste prijs garantie Altijd de laagste prijs lees meer. Klantenservice Onze klantenservice is elke werkdag bereikbaar van Klant is bij ons koning, wij denken altijd met u mee!

Opblaaspop kopen op Sexpopwebshop. Home Bekijk alle poppen Rubrieken Vrouwelijke poppen Mannelijke opblaaspoppen Donkere opblaaspoppen Dikke opblaaspoppen Realistische sexpoppen Realdolls vanaf ,- Fun en cadeau poppen Glijmiddel Kijk ook op: Product was successfully added to your shopping cart.

Nee, dan kies je voor een Realdoll Alles over realistische opblaaspoppen. Levensechte Realdolls Realistische mega masturbators Bekijk alle opblaaspoppen. Abonneren op RSS-feed Realistische opblaaspoppen. Stoere agent 69 3D opblaaspop.. Hannah Harper 3D opblaaspop.. Opblaaspop Betty 3D met pijpmond.. Niet op voorraad Gratis verzending   Normale prijs: Kneeling Nikki Doggy Style Opblaaspop.. Juicy Jill - blonde opblaaspop.. Extravaganza Madlin Moon 3D opblaaspop.. Extravaganza Suzie Carina 3D opblaaspop..

Je kunt de Realdoll het beste regelmatig wassen met antibacteriële zeep. Dit is goed voor het materiaal en zorgt voor een goede hygiene. Het TPE materiaal is waterbestendig maar let wel op het hoofd en de nek, deze zijn spatwaterdicht. Het gezicht kun je het beste met een natte doek reinigen. Na het schoonmaken kun je de pop het beste op kamertemperatuur laten drogen nadat je deze met een droge doek hebt afgedept. Als de pop is opgedroogd breng je wat onderhoudspoeder aan zodat het materiaal soepel en zacht blijft.

Tenzij je een condoom gebruikt dien je de openingen voor penetratie goed schoon te maken na gebruik. Bij voorkeur met een antibacteriële zeep. Spoel het kanaal goed uit met een waterstraal. Een vaste vagina maak je makkelijk droog met een stok en een doek. Een uitneembare vagina kun je uitnemen en omkeren en vervolgens op kamertemperatuur laten drogen.

Ook voor de openingen voor penetratie geldt dat het aanbrengen van een onderhoudspoeder het beste resultaat geeft. Zoals gezegd bootst het TPE materiaal de menselijke huid zeer goed na, het is erg zacht en flexibel. Om dit zo te houden kun je de volgende tips opvolgen. Na verloop van tijd kan het zo zijn dat de huid wat kleverig wordt.

Dan biedt een onderhoudspoeder uitkomst. Deze breng je aan met een kwast op de huid. Het onderhoudspoeder is apart verkrijgbaar. Let op donkere kleding. Nieuwe donkere kleding kan vlekken veroorzaken. Voor de zekerheid kies je dus voor lichte kleding of donkere kleding wat al meerdere malen is gewassen. Let verder op producten met inkt zoals een krant of nep leder. Stel de pop niet bloot aan direct zonlicht. Pas op met druk op de huid in verband met blijvende beschadigingen.

Denk daarbij ook aan strakke kleding. De sexpop heeft een skelet van sterk titanium materiaal. Verder is het voorzien van diverse gewrichten. Laat de pop niet vallen en pas op met tillen. Trek niet aan de pop en al zeker niet aan de ledenmaten. Pas op met scherpe voorwerpen. Hiermee beschadig je niet alleen de huid maar ook het skelet. De Realdoll is gemaakt voor 36 verschillende posities! Let er echter op dat je hier niet te ver in doorslaat. Laat de gewrichten soepel meebewegen. Wissel ook regelmatig van houding.

Wanneer je jouw Realdoll even wilt opbergen dan kun je dit het beste hangend doen, bijvoorbeeld in je kledingkast. Bij voorkeur met een plastic zak of hoes eromheen.

Idealiter wordt de pop hangend opgeborgen in de zak door middel van de haak die bij ons verkrijgbaar is. Liggend kan ook maar leg de pop dan in een natuurlijke houding.

De pruik kun je schoonmaken met een zachte shampoo en conditioner. Let er op dat je het haar goed uitspoelt. Laten drogen op kamertemperatuur. Als het haar droog is kun je de pruik borstelen en vormen zoals jij het wilt. Lees ook het artikel over het onderhoud van je realistische sekspop. Tevens wordt uw bestelling discreet verstuurd aan huis. Indien u wenst kunnen we uw bestelling ook bij een DHL afhaallocatie bezorgen.

Dan kunt u de pop zelf afhalen, uw pop wordt natuurlijk discreet verpakt. Niet niemand kan zien wat de inhoud is. Elke pop wordt gratis verzonden! Omdat het maken van de pop maatwerk is kunnen dit soort producten natuurlijk niet binnen 24 uur worden geleverd.

De levertijd van onze Realdolls is daarom ongeveer 7 tot 18 dagen, afhankelijk van het model. Betalen U kunt onze levensechte sekspoppen betalen met Ideal, Paypal, Creditkaart of Bankoverschrijving.

Achteraf betalen via AfterPay. Achteraf betalen via bankoverschrijving is helaas ook niet mogelijk omdat de poppen door ons al vooraf moeten worden betaald bij de leverancier. Retouren Voor seksspeeltjes geldt een uitzondering op de Nederlandse retourrecht regeling. Dit komt omdat na het openen van de verpakking niet kan worden gegarandeerd dat een seksspeeltje in dit geval een sexpop niet is gebruikt.

Uit oogpunt van hygiene en veiligheid kunnen we sekspoppen dus helaas niet retour nemen. We hebben echter al veel poppen verkocht en nog nooit een klacht of melding van defect ontvangen.

Onze poppen zijn kwalitatief zeer hoogwaardig waardoor er een hoog tevredenheidsgehalte heerst bij onze klanten. Zie ook onze algemene voorwaarden. Onze poppen zijn zeer stevig gebouwd met een titanium skelet en duurzaam en sterk TPE materiaal. Desondanks kan het natuurlijk altijd voorkomen dat er een beschadiging ontstaat. Indien dit het geval is kun u contact met ons opnemen, wij sturen u dan een instructie over hoe de pop te repareren.

Veel losse onderdelen zijn tevens apart bestelbaar. Heeft u nog vragen of overige verzoekjes? Geen probleem, stuur ons even een berichtje en wij geven u binnen 24 uur een reactie.

Meer foto's van de poppen inzien? Dan kan, deze sturen we u graag op. Hetzelfde geldt voor de instructies in dit artikel. Opblaaspop kopen op Sexpopwebshop. Home Bekijk alle poppen Rubrieken Vrouwelijke poppen Mannelijke opblaaspoppen Donkere opblaaspoppen Dikke opblaaspoppen Realistische sexpoppen Realdolls vanaf ,- Fun en cadeau poppen Glijmiddel Kijk ook op: Levensechte Realdolls - Betaalbare sexpoppen van A-kwaliteit!

Kies voor een specialist Goede beoordelingen van klanten Kies voor een betrouwbare webshop! Speciaalzaak met verstand van zaken Kwaliteit gegarandeerd Scherpe prijzen!

Onze Lovedolls Uitgebreide informatie Levensgroot formaat Gemaakt van TPE siliconen 36 verschillende gewrichten Diverse gratis maatwerk opties Zeer gedetailleerd Meer uitgebreide informatie Product was successfully added to your shopping cart. Abonneren op RSS-feed Realdolls. Levensechte sexpop Dana Levensechte sexpop Anna Levensechte sexpop Bri Goedkope sexpop Julia Levensechte sexpop Rose WM sexpop Claudia cm..

WM sexpop Diamond cm.. WM sexpop Cindy cm.. JY sexpop Chavelle cm.. Goedkope sexpop Gwen 92 c.. Goedkope sexpop Anna 75 c.. Mega Fuck Slut Mega Mastu.. Informatie over onze Realdolls Realdolls en siliconen sexpoppen bestellen in Nederland.

Hoe kan het zo voordelig? Onze levensechte poppen gemaakt van TPE vergelijkbaar met siliconen Omdat Realdolls natuurlijk niet mogen ontbreken op onze webshop kunnen we met trots zeggen dat we deze poppen sinds kort kunnen aanbieden. Kenmerken van onze Realdolls Levensgroot formaat Alles is zeer realistisch, van de tenen met teennagels tot de vagina, de borsten, het gezicht en het haar.

Volledig gemaakt van TPE met een skelet van titanium 3 openingen: Waarvan worden de poppen gemaakt? Voordelen van TPE materiaal ten opzichte van siliconen: Nadelen van TPE materiaal: Het neemt sneller andere stoffen op dus bij kleding vlekt dit sneller op het materiaal.

Gebruik daarom bij voorkeur lichte kleding of donkere kleding welke reeds een aantal keren is gewassen. Postities en skelet Doordat de Love Doll van binnen een skelet bevat van titanium, met 36 verschillende gewrichten, kan ze gebruikt worden in enorm veel posities. Maatwerk opties Onze poppen worden in principe geleverd zoals ze op de afbeeldingen worden weergegeven exclusief kleding.

Uitneembare vagina Bij onze poppen kun je voor een uitneembare vagina kiezen of een vaste versie. Voetstand Wanneer je kiest voor de standaard versie zonder voetstand dan kun je jouw levensechte sekspop voor een korte periode laten staan. Overige maatwerk opties Deze pop wordt geleverd zoals op de afbeeldingen weergegeven exclusief kleding.

Kleur ogen Huidskleur Schaamhaar of niet Vragen: Kan ik de make up ook verwijderen?
siliconen sexpop sexfeest agenda
Deze poppen zijn vaak nog betaalbaar en soms ook levensecht. Het zijn vaak de verschillende onderdelen die veel beter zijn qua kwaliteit. Denkt u bijvoorbeeld aan de openingen zoals de vagina, anus en mond. Ook de borsten, hoofd en ledematen lijken veel meer op een echt mens. Sekspoppen uit het midden segment zijn meestal ook makkelijk schoon te maken omdat de kunstvagina, kunstmond of kunstanus uitneembaar is. Gebruik hiervoor wel bij voorkeur een toyreiniger. U kunt ook kiezen voor een losse masturbator zonder pop.

Daarbij ervaart u wel het realistische gevoel maar ervaart u minder de totale beleving. Uiteraard betaalt u dan ook minder voor een aparte masturbator zoals fleshlight of tenga masturbator. Een masturbator kopen doet u zeer voordelig op Kunstvaginawebshop. Overige realistische seksspeeltjes zijn bijvoorbeeld een realistische dildo Dildokraam. Bijzondere luxe sekspoppen zijn onze 3d poppen. Deze verleidelijke vrouwen kunt u gebruiken voor meerdere standjes. Uw seksleven wordt bij deze poppen dus nooit saai!

Andere bijzondere producten zijn de levensechte masturbators. Deze producten bestaan uit alleen een romp met billen en een vagina. En wel een trillende vagina! Tot slot worden ook vrouwen niet vergeten. Kijk hiervoor bij ons assortiment mannelijke opblaaspoppen. Kieswijzer Kunt u door de sexpoppen het bos niet meer zien?

Tel uit je winst! Oplopende kortingen Vanaf 20 euro bijna altijd korting. Gratis cadeautje Altijd een gratis tube glijmiddel. Gratis verzending vanaf 30 euro i. Laagste prijs garantie Altijd de laagste prijs lees meer. Klantenservice Onze klantenservice is elke werkdag bereikbaar van Klant is bij ons koning, wij denken altijd met u mee!

Opblaaspop kopen op Sexpopwebshop. Home Bekijk alle poppen Rubrieken Vrouwelijke poppen Mannelijke opblaaspoppen Donkere opblaaspoppen Dikke opblaaspoppen Realistische sexpoppen Realdolls vanaf ,- Fun en cadeau poppen Glijmiddel Kijk ook op: Product was successfully added to your shopping cart.

Nee, dan kies je voor een Realdoll Alles over realistische opblaaspoppen. Levensechte Realdolls Realistische mega masturbators Bekijk alle opblaaspoppen.

Abonneren op RSS-feed Realistische opblaaspoppen. Stoere agent 69 3D opblaaspop.. Hannah Harper 3D opblaaspop.. Opblaaspop Betty 3D met pijpmond.. Niet op voorraad Gratis verzending   Normale prijs: Veilig voor de huid Geurloos Sterk en elastisch Milieuvriendelijk UV resistent Voelt warmer aan en neemt je eigen lichaamstemperatuur aan Voel zachter aan dan siliconen Voelt minder plakkerig Scheurt minder snel Zeer realistisch en beter te positioneren dan siliconen Nb.

Dit kan namelijk nog wel eens verschillen. Wij hebben daarom bewust gekozen voor een fabrikant welke gebruikt maakt van het beste materiaal. Doordat de Love Doll van binnen een skelet bevat van titanium, met 36 verschillende gewrichten, kan ze gebruikt worden in enorm veel posities.

Laat haar bij je aan tafel aanschuiven, je gezelschap houden op de bank, of je fantasieën in welke positie dan ook waarmaken in de slaapkamer. De pop kan bijna elke beweging maken die een mens ook kan maken! Ook Sex met een Love Doll voelt realistisch aan doordat er veel aandacht besteed is aan de details van de vagina en vaginale tunnel. Maar naast een vaginale tunnel is er ook een anale en orale tunnel aanwezig zodat ze je op 3 manieren kan plezieren!

Haar vaginale en anale tunnel zijn 16 cm tot 20 cm lang, afhankelijk van het model. Onze poppen worden in principe geleverd zoals ze op de afbeeldingen worden weergegeven exclusief kleding. U kunt echter kiezen voor een flink aantal maatwerk opties. Deze maatwerkopties kosten u niets extra. Hieronder beschrijven we de diverse maatwerk opties waar u uit kunt kiezen. Bij onze poppen kun je voor een uitneembare vagina kiezen of een vaste versie.

Je ziet hier geen verschil in maar het grote voordeel van een uitneembare vagina is dat je deze eenvoudiger kunt schoonmaken. Dit is met name handig als je jouw Realdoll veelvuldig gebruikt. Een uitneembare vagina blijft goed zitten en voelt verder hetzelfde aan als een vaste vagina.

Het nadeel van een uitneembare vagina is dat hij op de lange termijn moet worden vervangen en dat deze met name bij kleinere poppen moeilijker is in te brengen. Zowel de mond opening als de anus opening zijn vast en dus niet uitneembaar.

Wanneer je kiest voor de standaard versie zonder voetstand dan kun je jouw levensechte sekspop voor een korte periode laten staan. Het voordeel hiervan is dat de voet dan wel vrij kan bewegen. Wanneer je wilt dan jouw pop kan staan dan kun je dit aangeven tijdens het bestelproces.

Dit is een gratis optie waarbij de pop wordt aangeverd met 3 bouten onderin de voet. Je pop kan dan stabiel staan voor zolang jij maar wilt. Dit kan handig zijn voor bepaalde staande standjes. Deze pop wordt geleverd zoals op de afbeeldingen weergegeven exclusief kleding.

Naast de keuze voor een uitneembare vagina en een staan optie kunt u kiezen voor: Kleur ogen Huidskleur Schaamhaar of niet. Kan ik het hoofd of de prijs verwisselen? Dat kan, zowel het gehele hoofd als onderdelen zoals de pruik en de ogen zijn verwisselbaar. Deze kunt u los bijbestellen in overleg. Indien u hier interesse heeft kunt u contact met ons opnemen. Wellicht heeft u ze al gezien, onze poppen van de bekende merken WM en JY.

Poppen van het merk WM en JY hebben naam gemaakt in het afgelopen decennia en waren de eerste concurrent van fabrikant Realdoll. De levensechte sekspoppen zijn vergelijkbaar met de andere Realdolls op deze pagina, het verschil zit hem in het TPE materiaal en de uiterlijke kenmerken.

Je kunt dus zeggen dat deze exemplaren net iets langer mee gaan. Zo niet, dan zijn de andere lovedolls een uitstekend alternatief van vergelijkbare kwaliteit! Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw levensechte sekspop dien je rekening te houden met enkele onderhoudtips. Deze tips vind je in de volgende alinea. Maar hoe gebruik je zo'n Realdoll nu eigenlijk? Hieronder vind je een aantal punten  waar je rekening mee kunt houden:.

Voor optimaal genot kun je altijd het beste een glijmiddel gebruiken. TPE materiaal kan niet goed samen met een glijmiddel op basis van siliconen, gebruik dus altijd een glijmiddel op waterbasis. Een glijmiddel bezorgt je niet alleen meer genot, het is ook goed voor het materiaal omdat er dan minder kans is op scheurtjes en andere beschadigingen. De pop kan heel wat hebben maar pas een beetje op met het uitoefenen van druk. Met name de handen en voeten zijn hierin wat kwetsbaarder dus pas hiermee op.

Als je geen zin hebt om jouw pop direct schoon te maken na gebruik kun je het beste een condoom gebruiken. Dit voorkomt de groei van bacteriën in de vaginale, anale of orale tunnel.

Natuurlijk wil je jouw nieuwe levenspartner zo lang mogelijk behouden. Let hierbij echter wel op het onderhoud van de pop. Zeker wanneer je jouw sekspop regelmatig gebruikt dien je hem regelmatig schoon te maken.

Je kunt de Realdoll het beste regelmatig wassen met antibacteriële zeep. Dit is goed voor het materiaal en zorgt voor een goede hygiene. Het TPE materiaal is waterbestendig maar let wel op het hoofd en de nek, deze zijn spatwaterdicht. Het gezicht kun je het beste met een natte doek reinigen. Na het schoonmaken kun je de pop het beste op kamertemperatuur laten drogen nadat je deze met een droge doek hebt afgedept.

Als de pop is opgedroogd breng je wat onderhoudspoeder aan zodat het materiaal soepel en zacht blijft. Tenzij je een condoom gebruikt dien je de openingen voor penetratie goed schoon te maken na gebruik.

Bij voorkeur met een antibacteriële zeep. Spoel het kanaal goed uit met een waterstraal. Een vaste vagina maak je makkelijk droog met een stok en een doek. Een uitneembare vagina kun je uitnemen en omkeren en vervolgens op kamertemperatuur laten drogen. Ook voor de openingen voor penetratie geldt dat het aanbrengen van een onderhoudspoeder het beste resultaat geeft.

Zoals gezegd bootst het TPE materiaal de menselijke huid zeer goed na, het is erg zacht en flexibel. Om dit zo te houden kun je de volgende tips opvolgen. Na verloop van tijd kan het zo zijn dat de huid wat kleverig wordt.

Dan biedt een onderhoudspoeder uitkomst. Deze breng je aan met een kwast op de huid. Het onderhoudspoeder is apart verkrijgbaar.

Let op donkere kleding. Nieuwe donkere kleding kan vlekken veroorzaken. Voor de zekerheid kies je dus voor lichte kleding of donkere kleding wat al meerdere malen is gewassen. Let verder op producten met inkt zoals een krant of nep leder. Stel de pop niet bloot aan direct zonlicht. Pas op met druk op de huid in verband met blijvende beschadigingen.

Denk daarbij ook aan strakke kleding. De sexpop heeft een skelet van sterk titanium materiaal. Verder is het voorzien van diverse gewrichten.

Laat de pop niet vallen en pas op met tillen. Trek niet aan de pop en al zeker niet aan de ledenmaten. Pas op met scherpe voorwerpen.

Hiermee beschadig je niet alleen de huid maar ook het skelet. De Realdoll is gemaakt voor 36 verschillende posities! Let er echter op dat je hier niet te ver in doorslaat. Laat de gewrichten soepel meebewegen. Wissel ook regelmatig van houding. Wanneer je jouw Realdoll even wilt opbergen dan kun je dit het beste hangend doen, bijvoorbeeld in je kledingkast. Bij voorkeur met een plastic zak of hoes eromheen.

Idealiter wordt de pop hangend opgeborgen in de zak door middel van de haak die bij ons verkrijgbaar is. Liggend kan ook maar leg de pop dan in een natuurlijke houding. De pruik kun je schoonmaken met een zachte shampoo en conditioner. Let er op dat je het haar goed uitspoelt.

Laten drogen op kamertemperatuur. Als het haar droog is kun je de pruik borstelen en vormen zoals jij het wilt. Lees ook het artikel over het onderhoud van je realistische sekspop. Tevens wordt uw bestelling discreet verstuurd aan huis. Indien u wenst kunnen we uw bestelling ook bij een DHL afhaallocatie bezorgen. Dan kunt u de pop zelf afhalen, uw pop wordt natuurlijk discreet verpakt. Niet niemand kan zien wat de inhoud is. Elke pop wordt gratis verzonden! Omdat het maken van de pop maatwerk is kunnen dit soort producten natuurlijk niet binnen 24 uur worden geleverd.

De levertijd van onze Realdolls is daarom ongeveer 7 tot 18 dagen, afhankelijk van het model. Betalen U kunt onze levensechte sekspoppen betalen met Ideal, Paypal, Creditkaart of Bankoverschrijving. Achteraf betalen via AfterPay.

Achteraf betalen via bankoverschrijving is helaas ook niet mogelijk omdat de poppen door ons al vooraf moeten worden betaald bij de leverancier. Retouren Voor seksspeeltjes geldt een uitzondering op de Nederlandse retourrecht regeling.

Slavin huren toilet slaaf gezocht

  • Siliconen sexpop sexfeest agenda
  • Het gezicht kun je het beste met een natte doek reinigen.
  • Neuken friesland sex date almere
  • Siliconen sexpop sexfeest agendaSpuitend komt ze klaar man zoekt jongen


Sekspoppen uit het midden segment zijn meestal ook makkelijk schoon te maken omdat de kunstvagina, kunstmond of kunstanus uitneembaar is. Gebruik hiervoor wel bij voorkeur een toyreiniger. U kunt ook kiezen voor een losse masturbator zonder pop. Daarbij ervaart u wel het realistische gevoel maar ervaart u minder de totale beleving. Uiteraard betaalt u dan ook minder voor een aparte masturbator zoals fleshlight of tenga masturbator.

Een masturbator kopen doet u zeer voordelig op Kunstvaginawebshop. Overige realistische seksspeeltjes zijn bijvoorbeeld een realistische dildo Dildokraam. Bijzondere luxe sekspoppen zijn onze 3d poppen. Deze verleidelijke vrouwen kunt u gebruiken voor meerdere standjes. Uw seksleven wordt bij deze poppen dus nooit saai! Andere bijzondere producten zijn de levensechte masturbators.

Deze producten bestaan uit alleen een romp met billen en een vagina. En wel een trillende vagina! Tot slot worden ook vrouwen niet vergeten. Kijk hiervoor bij ons assortiment mannelijke opblaaspoppen. Kieswijzer Kunt u door de sexpoppen het bos niet meer zien? Tel uit je winst! Oplopende kortingen Vanaf 20 euro bijna altijd korting. Gratis cadeautje Altijd een gratis tube glijmiddel. Gratis verzending vanaf 30 euro i. Laagste prijs garantie Altijd de laagste prijs lees meer.

Klantenservice Onze klantenservice is elke werkdag bereikbaar van Klant is bij ons koning, wij denken altijd met u mee! Opblaaspop kopen op Sexpopwebshop. Home Bekijk alle poppen Rubrieken Vrouwelijke poppen Mannelijke opblaaspoppen Donkere opblaaspoppen Dikke opblaaspoppen Realistische sexpoppen Realdolls vanaf ,- Fun en cadeau poppen Glijmiddel Kijk ook op: Product was successfully added to your shopping cart.

Nee, dan kies je voor een Realdoll Alles over realistische opblaaspoppen. Levensechte Realdolls Realistische mega masturbators Bekijk alle opblaaspoppen. Abonneren op RSS-feed Realistische opblaaspoppen. Stoere agent 69 3D opblaaspop.. Hannah Harper 3D opblaaspop.. Opblaaspop Betty 3D met pijpmond.. Niet op voorraad Gratis verzending   Normale prijs: Kneeling Nikki Doggy Style Opblaaspop.. Juicy Jill - blonde opblaaspop..

Extravaganza Madlin Moon 3D opblaaspop.. Extravaganza Suzie Carina 3D opblaaspop.. Maar naast een vaginale tunnel is er ook een anale en orale tunnel aanwezig zodat ze je op 3 manieren kan plezieren! Haar vaginale en anale tunnel zijn 16 cm tot 20 cm lang, afhankelijk van het model. Onze poppen worden in principe geleverd zoals ze op de afbeeldingen worden weergegeven exclusief kleding. U kunt echter kiezen voor een flink aantal maatwerk opties.

Deze maatwerkopties kosten u niets extra. Hieronder beschrijven we de diverse maatwerk opties waar u uit kunt kiezen. Bij onze poppen kun je voor een uitneembare vagina kiezen of een vaste versie. Je ziet hier geen verschil in maar het grote voordeel van een uitneembare vagina is dat je deze eenvoudiger kunt schoonmaken. Dit is met name handig als je jouw Realdoll veelvuldig gebruikt. Een uitneembare vagina blijft goed zitten en voelt verder hetzelfde aan als een vaste vagina.

Het nadeel van een uitneembare vagina is dat hij op de lange termijn moet worden vervangen en dat deze met name bij kleinere poppen moeilijker is in te brengen.

Zowel de mond opening als de anus opening zijn vast en dus niet uitneembaar. Wanneer je kiest voor de standaard versie zonder voetstand dan kun je jouw levensechte sekspop voor een korte periode laten staan. Het voordeel hiervan is dat de voet dan wel vrij kan bewegen. Wanneer je wilt dan jouw pop kan staan dan kun je dit aangeven tijdens het bestelproces. Dit is een gratis optie waarbij de pop wordt aangeverd met 3 bouten onderin de voet.

Je pop kan dan stabiel staan voor zolang jij maar wilt. Dit kan handig zijn voor bepaalde staande standjes. Deze pop wordt geleverd zoals op de afbeeldingen weergegeven exclusief kleding. Naast de keuze voor een uitneembare vagina en een staan optie kunt u kiezen voor: Kleur ogen Huidskleur Schaamhaar of niet. Kan ik het hoofd of de prijs verwisselen?

Dat kan, zowel het gehele hoofd als onderdelen zoals de pruik en de ogen zijn verwisselbaar. Deze kunt u los bijbestellen in overleg. Indien u hier interesse heeft kunt u contact met ons opnemen. Wellicht heeft u ze al gezien, onze poppen van de bekende merken WM en JY.

Poppen van het merk WM en JY hebben naam gemaakt in het afgelopen decennia en waren de eerste concurrent van fabrikant Realdoll. De levensechte sekspoppen zijn vergelijkbaar met de andere Realdolls op deze pagina, het verschil zit hem in het TPE materiaal en de uiterlijke kenmerken.

Je kunt dus zeggen dat deze exemplaren net iets langer mee gaan. Zo niet, dan zijn de andere lovedolls een uitstekend alternatief van vergelijkbare kwaliteit! Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw levensechte sekspop dien je rekening te houden met enkele onderhoudtips. Deze tips vind je in de volgende alinea. Maar hoe gebruik je zo'n Realdoll nu eigenlijk? Hieronder vind je een aantal punten  waar je rekening mee kunt houden:. Voor optimaal genot kun je altijd het beste een glijmiddel gebruiken.

TPE materiaal kan niet goed samen met een glijmiddel op basis van siliconen, gebruik dus altijd een glijmiddel op waterbasis. Een glijmiddel bezorgt je niet alleen meer genot, het is ook goed voor het materiaal omdat er dan minder kans is op scheurtjes en andere beschadigingen. De pop kan heel wat hebben maar pas een beetje op met het uitoefenen van druk. Met name de handen en voeten zijn hierin wat kwetsbaarder dus pas hiermee op. Als je geen zin hebt om jouw pop direct schoon te maken na gebruik kun je het beste een condoom gebruiken.

Dit voorkomt de groei van bacteriën in de vaginale, anale of orale tunnel. Natuurlijk wil je jouw nieuwe levenspartner zo lang mogelijk behouden. Let hierbij echter wel op het onderhoud van de pop. Zeker wanneer je jouw sekspop regelmatig gebruikt dien je hem regelmatig schoon te maken. Je kunt de Realdoll het beste regelmatig wassen met antibacteriële zeep. Dit is goed voor het materiaal en zorgt voor een goede hygiene. Het TPE materiaal is waterbestendig maar let wel op het hoofd en de nek, deze zijn spatwaterdicht.

Het gezicht kun je het beste met een natte doek reinigen. Na het schoonmaken kun je de pop het beste op kamertemperatuur laten drogen nadat je deze met een droge doek hebt afgedept. Als de pop is opgedroogd breng je wat onderhoudspoeder aan zodat het materiaal soepel en zacht blijft. Tenzij je een condoom gebruikt dien je de openingen voor penetratie goed schoon te maken na gebruik. Bij voorkeur met een antibacteriële zeep.

Spoel het kanaal goed uit met een waterstraal. Een vaste vagina maak je makkelijk droog met een stok en een doek. Een uitneembare vagina kun je uitnemen en omkeren en vervolgens op kamertemperatuur laten drogen. Ook voor de openingen voor penetratie geldt dat het aanbrengen van een onderhoudspoeder het beste resultaat geeft. Zoals gezegd bootst het TPE materiaal de menselijke huid zeer goed na, het is erg zacht en flexibel. Om dit zo te houden kun je de volgende tips opvolgen.

Na verloop van tijd kan het zo zijn dat de huid wat kleverig wordt. Dan biedt een onderhoudspoeder uitkomst. Deze breng je aan met een kwast op de huid. Het onderhoudspoeder is apart verkrijgbaar. Let op donkere kleding. Nieuwe donkere kleding kan vlekken veroorzaken. Voor de zekerheid kies je dus voor lichte kleding of donkere kleding wat al meerdere malen is gewassen.

Let verder op producten met inkt zoals een krant of nep leder. Stel de pop niet bloot aan direct zonlicht. Pas op met druk op de huid in verband met blijvende beschadigingen. Denk daarbij ook aan strakke kleding. De sexpop heeft een skelet van sterk titanium materiaal.

Verder is het voorzien van diverse gewrichten. Laat de pop niet vallen en pas op met tillen. Trek niet aan de pop en al zeker niet aan de ledenmaten. Pas op met scherpe voorwerpen. Hiermee beschadig je niet alleen de huid maar ook het skelet. De Realdoll is gemaakt voor 36 verschillende posities! Let er echter op dat je hier niet te ver in doorslaat.

Laat de gewrichten soepel meebewegen. Wissel ook regelmatig van houding. Wanneer je jouw Realdoll even wilt opbergen dan kun je dit het beste hangend doen, bijvoorbeeld in je kledingkast. Bij voorkeur met een plastic zak of hoes eromheen. Idealiter wordt de pop hangend opgeborgen in de zak door middel van de haak die bij ons verkrijgbaar is.

Liggend kan ook maar leg de pop dan in een natuurlijke houding. De pruik kun je schoonmaken met een zachte shampoo en conditioner. Let er op dat je het haar goed uitspoelt. Laten drogen op kamertemperatuur.

Als het haar droog is kun je de pruik borstelen en vormen zoals jij het wilt. Lees ook het artikel over het onderhoud van je realistische sekspop. Tevens wordt uw bestelling discreet verstuurd aan huis. Indien u wenst kunnen we uw bestelling ook bij een DHL afhaallocatie bezorgen. Dan kunt u de pop zelf afhalen, uw pop wordt natuurlijk discreet verpakt. Niet niemand kan zien wat de inhoud is. Elke pop wordt gratis verzonden!

Omdat het maken van de pop maatwerk is kunnen dit soort producten natuurlijk niet binnen 24 uur worden geleverd. De levertijd van onze Realdolls is daarom ongeveer 7 tot 18 dagen, afhankelijk van het model. Betalen U kunt onze levensechte sekspoppen betalen met Ideal, Paypal, Creditkaart of Bankoverschrijving. Achteraf betalen via AfterPay.

Achteraf betalen via bankoverschrijving is helaas ook niet mogelijk omdat de poppen door ons al vooraf moeten worden betaald bij de leverancier. Retouren Voor seksspeeltjes geldt een uitzondering op de Nederlandse retourrecht regeling.

Dit komt omdat na het openen van de verpakking niet kan worden gegarandeerd dat een seksspeeltje in dit geval een sexpop niet is gebruikt. Uit oogpunt van hygiene en veiligheid kunnen we sekspoppen dus helaas niet retour nemen.

We hebben echter al veel poppen verkocht en nog nooit een klacht of melding van defect ontvangen. Onze poppen zijn kwalitatief zeer hoogwaardig waardoor er een hoog tevredenheidsgehalte heerst bij onze klanten. Zie ook onze algemene voorwaarden. Onze poppen zijn zeer stevig gebouwd met een titanium skelet en duurzaam en sterk TPE materiaal. Desondanks kan het natuurlijk altijd voorkomen dat er een beschadiging ontstaat.

siliconen sexpop sexfeest agenda

Gay gratis film sex date rotterdam


Gratis cadeautje Altijd een gratis tube glijmiddel. Gratis verzending vanaf 30 euro i. Laagste prijs garantie Altijd de laagste prijs lees meer. Klantenservice Onze klantenservice is elke werkdag bereikbaar van Klant is bij ons koning, wij denken altijd met u mee! Opblaaspop kopen op Sexpopwebshop. Home Bekijk alle poppen Rubrieken Vrouwelijke poppen Mannelijke opblaaspoppen Donkere opblaaspoppen Dikke opblaaspoppen Realistische sexpoppen Realdolls vanaf ,- Fun en cadeau poppen Glijmiddel Kijk ook op: Product was successfully added to your shopping cart.

Nee, dan kies je voor een Realdoll Alles over realistische opblaaspoppen. Levensechte Realdolls Realistische mega masturbators Bekijk alle opblaaspoppen.

Abonneren op RSS-feed Realistische opblaaspoppen. Stoere agent 69 3D opblaaspop.. Hannah Harper 3D opblaaspop.. Opblaaspop Betty 3D met pijpmond.. Niet op voorraad Gratis verzending   Normale prijs: Kneeling Nikki Doggy Style Opblaaspop.. Juicy Jill - blonde opblaaspop.. Extravaganza Madlin Moon 3D opblaaspop.. Extravaganza Suzie Carina 3D opblaaspop.. Extravaganza Eileen Sue 3D opblaaspop..

Informatie over een realistische opblaaspop Ga voor het bijna echte werk! Een realdoll als levenspartner Realdolls fungeren niet alleen als sekspop maar ook als levenspartner. Een betaalbare realistische opblaaspop Indien u een realdoll iets te veel van het goede vindt dan kiest u voor een luxe sekspop uit het midden segment.

Oplopende kortingen Vanaf 20 euro bijna altijd korting Gratis cadeautje Altijd een gratis tube glijmiddel Gratis verzending vanaf 30 euro i. Een aantal jaar geleden kon je alleen kiezen uit enkele fabrikanten zoals Realdoll en Dreamdoll, momenteel kun je kiezen uit tientallen fabrikanten en leveranciers. Dit is goed voor de consument want webshops zoals Sexpopwebshop. Indien onze levensechte sexpoppen net iets boven uw budget zijn adviseren we u eens te kijken op onze pagina voor realistische masturbators en gedeeltelijk realistische sexpoppen.

Omdat Realdolls natuurlijk niet mogen ontbreken op onze webshop kunnen we met trots zeggen dat we deze poppen sinds kort kunnen aanbieden.

U kunt uw Realdoll vanaf nu dus ook via een Nederlandse webshop bestellen! Wij werken daarbij samen met een top producent welke elke pop met de hand fabriceert. Aan elk detail wordt aandacht besteed om de pop zo realistisch mogelijk te laten lijken. Het werken met kwalitatief hoogwaardig materiaal is daarbij essentieel. Kiest u toch liever voor een duurdere Realdoll van de gelijknamige fabrikant? Lees dan ons artikel ' alles over een Realdoll en waar je ze kunt kopen ' of kijk op  Realdoll.

Het materiaal waaruit de Love Dolls vervaardigd worden is TPE, dit materiaal is niet van echt te onderscheiden en bootst de menselijk huid- en vleesstructuur zeer goed na. Ook is TPE veilig voor de huid. We kiezen dus bewust voor TPE in plaats van siliconen omdat dit materiaal veel meer voordelen kent. De siliconen sexpop TPE wordt precies geleverd zoals deze op de afbeelding zichtbaar is met de door jou gekozen maatwerk opties zoals haarkleur, kleur ogen, kleur huid, kleur nagels, etc..

De pop wordt echter wel geleverd exclusief kleding. Onze poppen zijn gemaakt van TPE materiaal en bevatten een skelet van Titanium. TPE is een afkorting voor Thermoplastisch elastomeer, maar dit zegt u waarschijnlijk nog niets. In elk geval is TPE zeer vergelijkbaar met siliconen materiaal. TPE kent echter diverse voordelen, is minstens net zo goed als siliconen maar wel veel voordeliger. Enige jaren geleden werden bijna alle realistische masturbators en levensechte Realdolls gemaak van siliconen, dit omdat dit siliconen het enige materiaal was dat de menselijke huid- en vleesstructuren goed kon nabootsen.

Het materiaal is hoogwaardig en voelt heerlijk zacht aan. TPE is daarom een prima vervanger van siliconen en is zelfs rekbaarder en flexibeler waardoor de kans op beschadigingen kleiner is. Veilig voor de huid Geurloos Sterk en elastisch Milieuvriendelijk UV resistent Voelt warmer aan en neemt je eigen lichaamstemperatuur aan Voel zachter aan dan siliconen Voelt minder plakkerig Scheurt minder snel Zeer realistisch en beter te positioneren dan siliconen Nb.

Dit kan namelijk nog wel eens verschillen. Wij hebben daarom bewust gekozen voor een fabrikant welke gebruikt maakt van het beste materiaal. Doordat de Love Doll van binnen een skelet bevat van titanium, met 36 verschillende gewrichten, kan ze gebruikt worden in enorm veel posities. Laat haar bij je aan tafel aanschuiven, je gezelschap houden op de bank, of je fantasieën in welke positie dan ook waarmaken in de slaapkamer. De pop kan bijna elke beweging maken die een mens ook kan maken!

Ook Sex met een Love Doll voelt realistisch aan doordat er veel aandacht besteed is aan de details van de vagina en vaginale tunnel. Maar naast een vaginale tunnel is er ook een anale en orale tunnel aanwezig zodat ze je op 3 manieren kan plezieren!

Haar vaginale en anale tunnel zijn 16 cm tot 20 cm lang, afhankelijk van het model. Onze poppen worden in principe geleverd zoals ze op de afbeeldingen worden weergegeven exclusief kleding.

U kunt echter kiezen voor een flink aantal maatwerk opties. Deze maatwerkopties kosten u niets extra. Hieronder beschrijven we de diverse maatwerk opties waar u uit kunt kiezen. Bij onze poppen kun je voor een uitneembare vagina kiezen of een vaste versie.

Je ziet hier geen verschil in maar het grote voordeel van een uitneembare vagina is dat je deze eenvoudiger kunt schoonmaken. Dit is met name handig als je jouw Realdoll veelvuldig gebruikt. Een uitneembare vagina blijft goed zitten en voelt verder hetzelfde aan als een vaste vagina. Het nadeel van een uitneembare vagina is dat hij op de lange termijn moet worden vervangen en dat deze met name bij kleinere poppen moeilijker is in te brengen. Zowel de mond opening als de anus opening zijn vast en dus niet uitneembaar.

Wanneer je kiest voor de standaard versie zonder voetstand dan kun je jouw levensechte sekspop voor een korte periode laten staan. Het voordeel hiervan is dat de voet dan wel vrij kan bewegen. Wanneer je wilt dan jouw pop kan staan dan kun je dit aangeven tijdens het bestelproces. Dit is een gratis optie waarbij de pop wordt aangeverd met 3 bouten onderin de voet. Je pop kan dan stabiel staan voor zolang jij maar wilt.

Dit kan handig zijn voor bepaalde staande standjes. Deze pop wordt geleverd zoals op de afbeeldingen weergegeven exclusief kleding. Naast de keuze voor een uitneembare vagina en een staan optie kunt u kiezen voor: Kleur ogen Huidskleur Schaamhaar of niet. Kan ik het hoofd of de prijs verwisselen? Dat kan, zowel het gehele hoofd als onderdelen zoals de pruik en de ogen zijn verwisselbaar.

Deze kunt u los bijbestellen in overleg. Indien u hier interesse heeft kunt u contact met ons opnemen. Wellicht heeft u ze al gezien, onze poppen van de bekende merken WM en JY.

Poppen van het merk WM en JY hebben naam gemaakt in het afgelopen decennia en waren de eerste concurrent van fabrikant Realdoll. De levensechte sekspoppen zijn vergelijkbaar met de andere Realdolls op deze pagina, het verschil zit hem in het TPE materiaal en de uiterlijke kenmerken. Je kunt dus zeggen dat deze exemplaren net iets langer mee gaan. Zo niet, dan zijn de andere lovedolls een uitstekend alternatief van vergelijkbare kwaliteit!

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw levensechte sekspop dien je rekening te houden met enkele onderhoudtips. Deze tips vind je in de volgende alinea.

Maar hoe gebruik je zo'n Realdoll nu eigenlijk? Hieronder vind je een aantal punten  waar je rekening mee kunt houden:. Voor optimaal genot kun je altijd het beste een glijmiddel gebruiken. TPE materiaal kan niet goed samen met een glijmiddel op basis van siliconen, gebruik dus altijd een glijmiddel op waterbasis.

Een glijmiddel bezorgt je niet alleen meer genot, het is ook goed voor het materiaal omdat er dan minder kans is op scheurtjes en andere beschadigingen. De pop kan heel wat hebben maar pas een beetje op met het uitoefenen van druk.

Met name de handen en voeten zijn hierin wat kwetsbaarder dus pas hiermee op. Als je geen zin hebt om jouw pop direct schoon te maken na gebruik kun je het beste een condoom gebruiken. Dit voorkomt de groei van bacteriën in de vaginale, anale of orale tunnel.

Natuurlijk wil je jouw nieuwe levenspartner zo lang mogelijk behouden. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Siliconen Sexpoppen Opblaaspoppen Dakimakura Kussens. Sexpoppen zijn er in meer varianten dan je zou denken… zo heb je natuurlijk de opblaaspop die iedereen wel kent, maar bij Mytenga verkopen we ook Siliconen sexpoppen, Sexpoppen gemaakt van plush, levensechte Sexpoppen real dolls en Dakimakura opblaas kussens.

Gewone opblaaspoppen geven weinig stimulatie, er zit geen structuur aan de binnenkant. Wij verkopen opblaaspoppen waar je een kunstvagina ik kan stoppen. In sommige gevalleen heeft de fabrikant, een bijbehorende kunstvagina ontworpen, hierdoor heb je het volume van een sexpop gecombineerd het realistische gevoel van een kunstvagina. Naast opblaaspoppen bieden we opblaaskussens aan. Deze heten Dakimakura kussens , dit zijn opblaaskussens waar je bijpassende manga hoezen bij kunt kopen.

De erotische tekeningen op de kussens en de kunstvagina in het kussen maken dit ook een soort sexpoppen. Een andere soort sexpoppen waar je een kunstvagina in kunt stoppen zijn de Pluche Sexpoppen , deze zijn gemaakt van een heerlijk zacht pluche materiaal waardoor ze ideaal zijn om in bed mee te knuffelen.

Het voordeel van deze pluche poppen is ook dat onmogelijk lek kunnen raken.

siliconen sexpop sexfeest agenda