Neuken utrecht lik mijn kut

neuken utrecht lik mijn kut

Ik schenk, gebukt naast hem stand, zijn drankje uit en voel opeens zijn hand over mijn achteruit gestoken kontje glijden. Ik schuif, gemaakt verrast een beetje opzij.

Voor mijn leeftijd mag ik volgens iedereen nog best gezien worden. Mijn negenendertig lentes worden dan ook steeds in positieve zin tien jaar verkeerd geschat.

Nu kom ik pas goed op dreef en het hoerige in mij krijgt langzaam de bovenhand. Zijn donkere ogen sperren zich wagenwijd open en glijden over mijn bloot lichaampje, niet wetend waar eerst kijken. Een been in de sofa geplaatst trek ik mijn natte gleuf verder open aan de dik gezwollen schaamlippen. Mijn roze neukgaatje ligt nu geheel open geplooid en de arme jongen is, aan zijn gezicht te zien geheel van de kaart. Een lange, bruine, dikke pik komt te voorschijn. Zijn reusachtige paal staat trillend opgericht als hij knielt voor mijn hunkerend geslacht.

Mijn geilheid is nu opgelopen tot een niveau dat niet meer meetbaar is. Hij wrijft zijn dik geslacht dat indien mogelijk nog groter lijkt te worden. Ik voel mijn gleuf rekken als hij verder doordringt in mijn warme, gulzige opening. Mijn spannend geslacht wordt lekker opgevuld door zijn bruine stamper. Hijgend schuif ik verder naar voor en schuif ritmisch mijn gleuf over zijn dikke Marokkaanse staaf.

Veel ervaring schijnt hij niet te hebben want na enkele stoten komt hij met een kreet klaar. Zijn sperma druipt uit mijn kletsnatte kut en ik breng alles gulzig naar mijn mondje en slik het genietend door.

Ik ben nog niet bevredigd en begin zijn lul terug dik te maken met beide handjes rond zijn geslacht geklemd masseer ik hem tot hij terug steenhard wordt. Met beide handen spreid ik mijn smalle billen zodat hij vrij zicht heeft op het onderwerp van zijn lusten. Mijn lippen rekken nog verder uit, geil grijpt hij ernaar en rolt en trekt ze tussen zijn vingers. Het sap stroomt over zijn paal en een soppend geluid wordt hoorbaar als zijn lul heen en weer in mijn geslachtsopening wordt geschoven.

Mijn borstjes trillen en ik trek mijn harde tepeltjes zover mogelijk uit. Achter mij reikend begin ik zijn dikke bruine zak te strelen. Ik voel zijn testikels bewegen, kneed ze zachtjes en voel zijn ballen verschuiven. Ik duw mijn kontje ritmisch naar achter en schuif zelf mijn gloeiende kut over de gehele vijfentwintig centimeter massieve kloppende staaf. Ik neuk hem nu en spietst mij steeds weer op zijn lul. Met een gil spuit hij zijn zaad in verschillende ladingen diep in mijn gulzige dampende kut.

Trillend, mezelf vingerend kom ik onder luid gekrijs eveneens klaar. De Marokkaan trekt zijn kleren aan en ik laat hem weer uit. Er is hier altijd wel iets te doen.

Aan de andere kant waren het gezellige en mooie meisjes en ik had het wel naar mijn zin. Omdat het gesprek al een tijdje ontspannen verliep, besloot ik maar een brutale vraag te stellen. Hebben jullie dat ook wel eens gehoord? Dus u staat hier eigenlijk stiekem te wachten tot er iets spannend gebeurt ofzo? Maar ja, wie niet waagt, wie niet wint. En blijkbaar is het dus toch waar. Weten jullie dat ook? Kost dat soort informatie geld? Voor een tientje komt u daar snel achter, hoor, " reageerde ze met een lieve glimlach.

Ik dacht even na. Op zich kon me dat tientje niet zoveel schelen, maar ja, om nou te gaan betalen om met iemand over een bepaald onderwerp te kunnen praten, dat vond ik ook wel ver gaan. Aan de andere kant had het gesprek wel een spannende wending genomen en waren de verhalen van mijn vriend dus toch waar gebleken. Wie weet waar dit toe kon leiden?

Mijn nieuwsgierigheid won het en ik gaf het meisje het geld. De andere meisjes kwamen aan weerskanten van haar zitten en ik draaide me naar hun om. Direct daarop begon ze haar bloes open te knopen. Mijn hart begon in mijn keel te kloppen. De bloes was inmiddels losgeknoopt en de jonge moslima onthulde haar goedgevulde roze bh. Ze schoof het ding omhoog en onthulde haar prachtige ronde borsten. De meisjes knikten verlegen. Hoe oud zijn jullie eigenlijk? Zeg, als ik nou wat meer geef, kleden jullie je dan helemaal uit?

Gaan we daar wat spannende dingen doen. Deze knikten allebei ter instemming. Onderweg naar het hotel stelden de meisjes zich aan me voor.

De middelste heette Amal, het meisje achter mij, dat nog nauwelijks iets had gezegd, heette Zahia en de derde heette Norah.

Tien minuten later opende ik de deur van de hotelkamer en liet de meisjes binnen. Ik deed het licht aan en de gordijnen dicht, terwijl de meisjes op het bed ploften.

Maar als je zulke bedragen wilt dan doen jullie vast ook wel meer dan alleen uitkleden, of niet? Blijkbaar had ze dit al vaker gedaan. Hangt er vanaf hoeveel u betaald. Deze sletjes deden veel meer dan ik ooit had durven dromen. Ik kon ze zo neuken als ik wilde, als ik maar betaalde. Gelukkig heb ik altijd genoeg cash op zak en had ik er geen problemen mee dit uit te geven voor een geil seksavontuur met deze mooi Marokkaanse meisjes.

Mooi, laten we dan maar eens een goede deal sluiten. Willen jullie heel veel geld verdienen? Ik ben bereid jullie veel geld te geven, maar dan wil ik ook wat terug. Jullie laten je vast wel eens neuken voor geld. Maar ik wil meer. Ik wil dat jullie een uur lang, alles doen wat ik zeg.

En dan bedoel ik ook alles. Ik zal jullie geen pijn doen, maar verder doe ik met jullie waar ik zin in heb. Als jullie gedurende het uur niet meer verder willen, dan mag je er mee stoppen. Maar dan krijg je maar de helft van het geld wat ik jullie zo zal bieden. Is dit voorstel duidelijk? Zahia haalde haar schouders op en leek te zeggen: Wil je halverwege stoppen, dan krijg je de helft.

Ik nam ze in ontvangst en legde ze op een stoel. De verlegen Zahia, die rechts stond, had haar kutje kaal geschoren. Haar vriendinnen hadden hun schaamhaar getrimd in een brede verticale streep op hun schaamheuvel. Ik stak mijn hand tussen de benen van Amal, die links stond en voelde haar zachte lippen.

Vervolgens betaste ik het warme poesje van Norah. Zahia was als laatste en toen ik haar kale spleetje voelde, merkte ik tot mijn genoegen, dat ze drijfnat was. Ik liet mijn middelvinger bij haar naar binnen glijden, stapte wat naar links en stak tegelijkertijd mijn linkerhand weer tussen de benen van Amal. Ik vingerde de buitenste twee meisjes en boog me naar Norah, de middelste, toe.

Ik drukte mijn lippen op de hare en het sletje opende vanzelf haar mond. Haar tong vond de mijne en bracht me in extase.

Onze lippen kwamen kort los van elkaar, zodat ik haar opdracht kon geven mijn lul uit mijn broek te halen. Terwijl ze me weer vurig zoende, knoopte Norah mijn broek los, die op mijn enkels viel. Ze kneep even in de bobbel die zich duidelijk in mijn onderbroek aftekende en schoof deze toen ook naar beneden.

Mijn lid sprong naar voren en ze sloot haar hand er omheen. We hadden met zijn allen nog veel te veel kleding aan en dus gaf ik hun opdracht zich hiervan te ontdoen. De meisjes kleedden zich net als ik uit. Amal wilde haar hoofddoekje afdoen, maar dat kon ik net voorkomen. Als ik dan een keer de beschikking heb over drie jonge moslimhoeren, dan wil ik dat kunnen zien ook.

Ze pijpte behoorlijk goed en terwijl ik haar naakte vriendinnetjes naar me toe trok, genoot ik met volle teugen. Nu tongzoende ik Zahia en liet mijn vingers tussen de vochtige schaamlippen van Norah glijden. Ik zoende beide meisjes om en om en speelde met hun kutje en jonge, ronde borsten. Amal gaf me ondertussen een hemelse pijpbeurt. Toen liet ik beide andere meisjes ook voor me neerknielen en gaf hen opdracht met zijn drietjes aan mijn harde pik te zuigen.

Wat onwennig begonnen ze te likken. Dit was duidelijk de eerste keer dat ze zoiets deden. Ik keek neer op de drie tienertjes die met hun hoofddoekjes hun tongetjes over mijn paal lieten glijden. Na een tijdje kregen ze door hoe het moest en werkten ze wat beter samen.

Ze zogen op mijn paarse eikel, likten mijn schacht en sabbelden op mijn geschoren ballen. Ik gaf hen opdracht om op te staan en liep naar het bed. Tegen Norah zei ik: Zelf dook ik nu tussen de benen van het sletje voor me en begon haar heerlijke kutje te likken. Ik drukte mijn gezicht tegen haar kut aan en voelde haar vochtige lippen tegen mijn wangen, terwijl mijn tong door haar spleet gleed. Nadat ik Zahia nog twee keer had gezegd dat ze haar tong dieper in mijn kont moest steken, kreeg ze door hoe het moest en kon ik heerlijk genieten van de twee jonge mondjes die mijn edele delen verwenden.

Norah lag met haar heupen te draaien van genot en kwam kermend klaar. Ik gaf haar opdracht mij te pijpen en Amal ging voor me liggen en bood haar tienerkutje aan.

Ook zij bereikte na een tijdje luidkeels haar hoogtepunt. Tot slot nam de geile Zahia voor me plaats en bood me haar drijfnatte, kale spleet aan, die ik heerlijk klaar likte. Ik stond op van het bed. Ze kwamen van het bed en gingen voor me staan. De andere twee zeiden niks en deden wat hen werd opgedragen. De drie Marokkaanse meisjes knielden voor me neer, draaiden hun kontjes naar me toe, staken deze in de lucht en boden me hun jonge tienerkutjes aan.

Ze gaf een gilletje van genot. Ik trok me langzaam terug en stootte weer met kracht naar binnen. Dit deed ik steeds wat sneller, zodat ik haar na een tijdje met volle kracht neukte. De stille Zahia kreunde en kermde luidkeels en toen ik mijn lul terugtrok was deze besmeurd met haar geil. Er waren echter nog twee kutjes om te neuken en dus knielde ik achter Amal neer en stak mijn pik tussen haar ronde billen in haar zachte schede.

Opa vingert oma geef me sex nlneuken utrecht lik mijn kut

Ik schenk, gebukt naast hem stand, zijn drankje uit en voel opeens zijn hand over mijn achteruit gestoken kontje glijden.

Ik schuif, gemaakt verrast een beetje opzij. Voor mijn leeftijd mag ik volgens iedereen nog best gezien worden. Mijn negenendertig lentes worden dan ook steeds in positieve zin tien jaar verkeerd geschat. Nu kom ik pas goed op dreef en het hoerige in mij krijgt langzaam de bovenhand. Zijn donkere ogen sperren zich wagenwijd open en glijden over mijn bloot lichaampje, niet wetend waar eerst kijken. Een been in de sofa geplaatst trek ik mijn natte gleuf verder open aan de dik gezwollen schaamlippen.

Mijn roze neukgaatje ligt nu geheel open geplooid en de arme jongen is, aan zijn gezicht te zien geheel van de kaart. Een lange, bruine, dikke pik komt te voorschijn. Zijn reusachtige paal staat trillend opgericht als hij knielt voor mijn hunkerend geslacht.

Mijn geilheid is nu opgelopen tot een niveau dat niet meer meetbaar is. Hij wrijft zijn dik geslacht dat indien mogelijk nog groter lijkt te worden. Ik voel mijn gleuf rekken als hij verder doordringt in mijn warme, gulzige opening.

Mijn spannend geslacht wordt lekker opgevuld door zijn bruine stamper. Hijgend schuif ik verder naar voor en schuif ritmisch mijn gleuf over zijn dikke Marokkaanse staaf. Veel ervaring schijnt hij niet te hebben want na enkele stoten komt hij met een kreet klaar.

Zijn sperma druipt uit mijn kletsnatte kut en ik breng alles gulzig naar mijn mondje en slik het genietend door. Ik ben nog niet bevredigd en begin zijn lul terug dik te maken met beide handjes rond zijn geslacht geklemd masseer ik hem tot hij terug steenhard wordt. Met beide handen spreid ik mijn smalle billen zodat hij vrij zicht heeft op het onderwerp van zijn lusten. Mijn lippen rekken nog verder uit, geil grijpt hij ernaar en rolt en trekt ze tussen zijn vingers. Het sap stroomt over zijn paal en een soppend geluid wordt hoorbaar als zijn lul heen en weer in mijn geslachtsopening wordt geschoven.

Mijn borstjes trillen en ik trek mijn harde tepeltjes zover mogelijk uit. Achter mij reikend begin ik zijn dikke bruine zak te strelen. Ik voel zijn testikels bewegen, kneed ze zachtjes en voel zijn ballen verschuiven. Ik duw mijn kontje ritmisch naar achter en schuif zelf mijn gloeiende kut over de gehele vijfentwintig centimeter massieve kloppende staaf.

Ik neuk hem nu en spietst mij steeds weer op zijn lul. Met een gil spuit hij zijn zaad in verschillende ladingen diep in mijn gulzige dampende kut. Trillend, mezelf vingerend kom ik onder luid gekrijs eveneens klaar. De Marokkaan trekt zijn kleren aan en ik laat hem weer uit. Er is hier altijd wel iets te doen. Aan de andere kant waren het gezellige en mooie meisjes en ik had het wel naar mijn zin. Omdat het gesprek al een tijdje ontspannen verliep, besloot ik maar een brutale vraag te stellen.

Hebben jullie dat ook wel eens gehoord? Dus u staat hier eigenlijk stiekem te wachten tot er iets spannend gebeurt ofzo? Maar ja, wie niet waagt, wie niet wint. En blijkbaar is het dus toch waar. Weten jullie dat ook? Kost dat soort informatie geld? Voor een tientje komt u daar snel achter, hoor, " reageerde ze met een lieve glimlach.

Ik dacht even na. Op zich kon me dat tientje niet zoveel schelen, maar ja, om nou te gaan betalen om met iemand over een bepaald onderwerp te kunnen praten, dat vond ik ook wel ver gaan. Aan de andere kant had het gesprek wel een spannende wending genomen en waren de verhalen van mijn vriend dus toch waar gebleken. Wie weet waar dit toe kon leiden?

Mijn nieuwsgierigheid won het en ik gaf het meisje het geld. De andere meisjes kwamen aan weerskanten van haar zitten en ik draaide me naar hun om. Direct daarop begon ze haar bloes open te knopen.

Mijn hart begon in mijn keel te kloppen. De bloes was inmiddels losgeknoopt en de jonge moslima onthulde haar goedgevulde roze bh. Ze schoof het ding omhoog en onthulde haar prachtige ronde borsten. De meisjes knikten verlegen.

Hoe oud zijn jullie eigenlijk? Zeg, als ik nou wat meer geef, kleden jullie je dan helemaal uit? Gaan we daar wat spannende dingen doen. Deze knikten allebei ter instemming. Onderweg naar het hotel stelden de meisjes zich aan me voor. De middelste heette Amal, het meisje achter mij, dat nog nauwelijks iets had gezegd, heette Zahia en de derde heette Norah. Tien minuten later opende ik de deur van de hotelkamer en liet de meisjes binnen.

Ik deed het licht aan en de gordijnen dicht, terwijl de meisjes op het bed ploften. Maar als je zulke bedragen wilt dan doen jullie vast ook wel meer dan alleen uitkleden, of niet?

Blijkbaar had ze dit al vaker gedaan. Hangt er vanaf hoeveel u betaald. Deze sletjes deden veel meer dan ik ooit had durven dromen.

Ik kon ze zo neuken als ik wilde, als ik maar betaalde. Gelukkig heb ik altijd genoeg cash op zak en had ik er geen problemen mee dit uit te geven voor een geil seksavontuur met deze mooi Marokkaanse meisjes. Mooi, laten we dan maar eens een goede deal sluiten. Willen jullie heel veel geld verdienen? Ik ben bereid jullie veel geld te geven, maar dan wil ik ook wat terug.

Jullie laten je vast wel eens neuken voor geld. Maar ik wil meer. Ik wil dat jullie een uur lang, alles doen wat ik zeg. En dan bedoel ik ook alles. Ik zal jullie geen pijn doen, maar verder doe ik met jullie waar ik zin in heb. Als jullie gedurende het uur niet meer verder willen, dan mag je er mee stoppen. Maar dan krijg je maar de helft van het geld wat ik jullie zo zal bieden.

Is dit voorstel duidelijk? Zahia haalde haar schouders op en leek te zeggen: Wil je halverwege stoppen, dan krijg je de helft. Ik nam ze in ontvangst en legde ze op een stoel. De verlegen Zahia, die rechts stond, had haar kutje kaal geschoren. Haar vriendinnen hadden hun schaamhaar getrimd in een brede verticale streep op hun schaamheuvel.

Ik stak mijn hand tussen de benen van Amal, die links stond en voelde haar zachte lippen. Vervolgens betaste ik het warme poesje van Norah. Zahia was als laatste en toen ik haar kale spleetje voelde, merkte ik tot mijn genoegen, dat ze drijfnat was.

Ik liet mijn middelvinger bij haar naar binnen glijden, stapte wat naar links en stak tegelijkertijd mijn linkerhand weer tussen de benen van Amal. Ik vingerde de buitenste twee meisjes en boog me naar Norah, de middelste, toe. Ik drukte mijn lippen op de hare en het sletje opende vanzelf haar mond. Haar tong vond de mijne en bracht me in extase. Onze lippen kwamen kort los van elkaar, zodat ik haar opdracht kon geven mijn lul uit mijn broek te halen.

Terwijl ze me weer vurig zoende, knoopte Norah mijn broek los, die op mijn enkels viel. Ze kneep even in de bobbel die zich duidelijk in mijn onderbroek aftekende en schoof deze toen ook naar beneden.

Mijn lid sprong naar voren en ze sloot haar hand er omheen. We hadden met zijn allen nog veel te veel kleding aan en dus gaf ik hun opdracht zich hiervan te ontdoen.

De meisjes kleedden zich net als ik uit. Amal wilde haar hoofddoekje afdoen, maar dat kon ik net voorkomen. Als ik dan een keer de beschikking heb over drie jonge moslimhoeren, dan wil ik dat kunnen zien ook.

Ze pijpte behoorlijk goed en terwijl ik haar naakte vriendinnetjes naar me toe trok, genoot ik met volle teugen. Nu tongzoende ik Zahia en liet mijn vingers tussen de vochtige schaamlippen van Norah glijden.

Ik zoende beide meisjes om en om en speelde met hun kutje en jonge, ronde borsten. Amal gaf me ondertussen een hemelse pijpbeurt. Toen liet ik beide andere meisjes ook voor me neerknielen en gaf hen opdracht met zijn drietjes aan mijn harde pik te zuigen.

Wat onwennig begonnen ze te likken. Dit was duidelijk de eerste keer dat ze zoiets deden. Ik keek neer op de drie tienertjes die met hun hoofddoekjes hun tongetjes over mijn paal lieten glijden. Na een tijdje kregen ze door hoe het moest en werkten ze wat beter samen. Ze zogen op mijn paarse eikel, likten mijn schacht en sabbelden op mijn geschoren ballen. Ik gaf hen opdracht om op te staan en liep naar het bed. Tegen Norah zei ik: Zelf dook ik nu tussen de benen van het sletje voor me en begon haar heerlijke kutje te likken.

Ik drukte mijn gezicht tegen haar kut aan en voelde haar vochtige lippen tegen mijn wangen, terwijl mijn tong door haar spleet gleed. Nadat ik Zahia nog twee keer had gezegd dat ze haar tong dieper in mijn kont moest steken, kreeg ze door hoe het moest en kon ik heerlijk genieten van de twee jonge mondjes die mijn edele delen verwenden.

Norah lag met haar heupen te draaien van genot en kwam kermend klaar. Ik gaf haar opdracht mij te pijpen en Amal ging voor me liggen en bood haar tienerkutje aan. Ook zij bereikte na een tijdje luidkeels haar hoogtepunt. Tot slot nam de geile Zahia voor me plaats en bood me haar drijfnatte, kale spleet aan, die ik heerlijk klaar likte. Ik stond op van het bed.

Ze kwamen van het bed en gingen voor me staan. De andere twee zeiden niks en deden wat hen werd opgedragen. De drie Marokkaanse meisjes knielden voor me neer, draaiden hun kontjes naar me toe, staken deze in de lucht en boden me hun jonge tienerkutjes aan.

Ze gaf een gilletje van genot. Ik trok me langzaam terug en stootte weer met kracht naar binnen. Dit deed ik steeds wat sneller, zodat ik haar na een tijdje met volle kracht neukte. De stille Zahia kreunde en kermde luidkeels en toen ik mijn lul terugtrok was deze besmeurd met haar geil. Er waren echter nog twee kutjes om te neuken en dus knielde ik achter Amal neer en stak mijn pik tussen haar ronde billen in haar zachte schede.


Sexdate zonder inschrijving geile shemale sex


Terwijl ze me weer vurig zoende, knoopte Norah mijn broek los, die op mijn enkels viel. Ze kneep even in de bobbel die zich duidelijk in mijn onderbroek aftekende en schoof deze toen ook naar beneden. Mijn lid sprong naar voren en ze sloot haar hand er omheen. We hadden met zijn allen nog veel te veel kleding aan en dus gaf ik hun opdracht zich hiervan te ontdoen.

De meisjes kleedden zich net als ik uit. Amal wilde haar hoofddoekje afdoen, maar dat kon ik net voorkomen. Als ik dan een keer de beschikking heb over drie jonge moslimhoeren, dan wil ik dat kunnen zien ook.

Ze pijpte behoorlijk goed en terwijl ik haar naakte vriendinnetjes naar me toe trok, genoot ik met volle teugen. Nu tongzoende ik Zahia en liet mijn vingers tussen de vochtige schaamlippen van Norah glijden.

Ik zoende beide meisjes om en om en speelde met hun kutje en jonge, ronde borsten. Amal gaf me ondertussen een hemelse pijpbeurt. Toen liet ik beide andere meisjes ook voor me neerknielen en gaf hen opdracht met zijn drietjes aan mijn harde pik te zuigen. Wat onwennig begonnen ze te likken. Dit was duidelijk de eerste keer dat ze zoiets deden. Ik keek neer op de drie tienertjes die met hun hoofddoekjes hun tongetjes over mijn paal lieten glijden. Na een tijdje kregen ze door hoe het moest en werkten ze wat beter samen.

Ze zogen op mijn paarse eikel, likten mijn schacht en sabbelden op mijn geschoren ballen. Ik gaf hen opdracht om op te staan en liep naar het bed.

Tegen Norah zei ik: Zelf dook ik nu tussen de benen van het sletje voor me en begon haar heerlijke kutje te likken.

Ik drukte mijn gezicht tegen haar kut aan en voelde haar vochtige lippen tegen mijn wangen, terwijl mijn tong door haar spleet gleed. Nadat ik Zahia nog twee keer had gezegd dat ze haar tong dieper in mijn kont moest steken, kreeg ze door hoe het moest en kon ik heerlijk genieten van de twee jonge mondjes die mijn edele delen verwenden.

Norah lag met haar heupen te draaien van genot en kwam kermend klaar. Ik gaf haar opdracht mij te pijpen en Amal ging voor me liggen en bood haar tienerkutje aan. Ook zij bereikte na een tijdje luidkeels haar hoogtepunt. Tot slot nam de geile Zahia voor me plaats en bood me haar drijfnatte, kale spleet aan, die ik heerlijk klaar likte. Ik stond op van het bed. Ze kwamen van het bed en gingen voor me staan.

De andere twee zeiden niks en deden wat hen werd opgedragen. De drie Marokkaanse meisjes knielden voor me neer, draaiden hun kontjes naar me toe, staken deze in de lucht en boden me hun jonge tienerkutjes aan. Ze gaf een gilletje van genot. Ik trok me langzaam terug en stootte weer met kracht naar binnen. Dit deed ik steeds wat sneller, zodat ik haar na een tijdje met volle kracht neukte. De stille Zahia kreunde en kermde luidkeels en toen ik mijn lul terugtrok was deze besmeurd met haar geil.

Er waren echter nog twee kutjes om te neuken en dus knielde ik achter Amal neer en stak mijn pik tussen haar ronde billen in haar zachte schede.

Ik pakte haar kont stevig vast en nam haar een paar minuten. Tot slot plaatste ik mijn eikel tegen het lekkere spleetje van Norah en duwde hem langzaam bij haar naar binnen. Dit moslimmeisje neukte ik teder en beheerst, genietend van haar vrouwelijke zachtheid om mijn pik. Vervolgens nam ik weer achter de timide Zahia plaats en in schril contrast met de zachtheid waarmee ik haar vriendinnetjes had geneukt, ramde ik mijn lul weer diep in haar drijfnatte kut.

Terwijl ik haar nam, sloeg ik met mijn hand op haar billen. Zahia gaf een gilletje, maar protesteerde niet. En dus gaf ik haar nog een paar meppen, waardoor er rode handafdrukken op haar huid verschenen. Dit was precies wat het onderdanige meisje nodig had en ze kermde nog harde dan voorheen. Ik gaf Norah opdracht het hoofddoekje van Zahia af te doen en er verscheen een prachtige bos zwart haar. Ik greep het sletje bij haar haren en trok haar hoofd omhoof. Mijn andere hand kwam zo hard neer op haar billen, dat hij begon te tintelen.

Pas veertien jaar en nu al een onderdanige slet. Haar knalrood geslagen kontje hoog de lucht in. Haar vriendinnetjes keken elkaar giechelend aan. Deze kant kenden ze nog niet van de altijd verlegen Zahia, maar ze vonden het blijkbaar wel amusant hoe ik haar behandelde. Samen met Amal en Norah ging ik naar het bed. Ik liet ze hun hoofddoekjes afdoen en bewonderde hun schoonheid, die nu nog beter uitkwam. Op mijn rug liggende gaf ik hen te kennen dat ze me moesten neuken en dat ik hun kutjes wilde likken.

De bloedmooie meisjes kropen naar me toe en Amal ging boven mijn gezicht zitten, met haar heerlijk ruikende kutje. Ondertussen ging Norah boven mijn heupen zitten, pakte mijn pik en dirigeerde deze in haar jonge poesje.

Na een tijdje wisselden de meisjes elkaar af en gleed ik bij Amal naar binnen. Iedereen genoot van elkaar en we kreunden wellustig terwijl het eenzame sletje op de grond werd genegeerd. Na de twee meisjes een kwartier lang in diverse standjes geneukt en gelikt te hebben, waarbij ze allebei hun tweede hoogtepunt bereikten, liet ik ze op bed achter en richtte mijn aandacht weer op Zahia.

Ik duwde mijn pik naar binnen en pakte haar hoofd stevig tussen twee handen vast. Langzaam liet ik mijn harde pik in en uit haar pijpbekkie glijden. Het sletje deed haar best om me zo goed mogelijk te verwennen. Ik stootte wat dieper en ze begon acuut te kokhalzen.

Maakt niet uit, dat leer ik je wel. Ze kokhalsde en wilde terugtrekken, maar ik hield haar met een ruk aan haar haren tegen, gaf haar een klap in haar gezicht en zei: Je wilt toch zo graag gebruikt worden, dan zul je ook moeten leren om in je keel geneukt te worden.

Hijgend zat ze voor me, maar zoals ik al verwacht had, bleef ze wel zitten. Amal en Norah keken gefascineerd toe vanaf het bed. Ze waren wat lastiger te peilen dan Zahia en ik wist niet of ze dit ook met zich zouden laten doen, maar ze vonden het in elk geval wel spannend om toe te kijken, Ik duwde mijn pik weer in de mond van Zahia en na een paar minder subtiele stoten, duwde ik mijn pik weer diep in haar keel.

Dit keer kwam ik al verder dan net. Het sletje kokhalsde weer en wilde terugtrekken, maar een klap in haar gezicht en een ruk aan haar haren deden haar anders besluiten. Zo ging ik een tijdje door. Ik gaf haar regelmatig kans even op adem te komen, waarbij de slijmdraden telkens op haar tieten dropen.

Het ging steeds beter en op een gegeven moment verdween mijn hele pik in de mond van het moslimhoertje, zodat haar neus mijn buik raakte. Haar vriendinnetjes keken vol bewondering toe. Ze hadden niet gedacht dat zo'n enorme lul er in zijn geheel in zou gaan.

Ik pakte het hoofd van Zahia nog weer eens stevig vast en begon met diepe halen in haar keel te stoten. Mijn orgasme kwam langzaam vanuit mijn zak omhoog borrelen en even later spoot ik mijn volle lading zaad diep in de keel van het veertienjarige lustobject. Ze kon weinig anders dan het doorslikken. Totaal verlept en afgewerkt zat Zahia hijgend voor me geknield, betraande ogen, haar haren en lichaam nat van het slijm en zweet.

Ik knielde even bij haar neer en stak mijn hand tussen haar benen. Ze kreunde al bij de lichtste aanraking van haar kutje, dat nu werkelijk droop van het geil. Het sletje had met volle teugen genoten. Toen ze wat op adem was gekomen, gaf ik haar opdracht naar de badkamer te kruipen.

De twee andere meisjes kwamen nieuwsgierig achter me aan. In de badkamer zei ik tegen Zahia, die op de koude tegels zat: Omdat je jezelf zo schaamteloos hebt laten gebruiken en vernederen mag je jezelf nu klaarvingeren. Ben je wel eens eerder zo gebruikt? Hier, ik heb nog wat voor je. Na een momentje geduld, ontsprong er een straal warme pis uit mijn lul, die ik op het hoertje richtte. Klaterend kwam het neer op haar buik. Als een echt Marokkaans pishoertje. De straal bereikte haar gezicht en op mijn commando opende ze zelfs haar mond.

Dit sletje liet echt alles met zich doen, bedacht ik me tevreden. Als ze bereid was zich te laten vernederen en in haar mond te laten pissen, dan kon ik nog veel geile dingen met haar doen. Ze was er over een kwartier. Ik kocht snel een flesje wijn, een tandenborstel en een bus deoderant. Vervolgens liep ik naar de plek waar ze mij zou komen ophalen. Niet veel later kwam ze aanfietsen. Het is een leuke jongedame om te zien. Een vrolijk gezicht met een prima lichaam.

Zij nam plaats op de bagagedrager en gidste mij naar haar kamer. Eenmaal aangekomen op haar kamer ging zij eerst even douchen, want dat had ze nog niet gedaan. Dus ik had mooi de tijd om twee glazen af te wassen voor de wijn. Toen ze terug kwam uit de douche, zat ik op de bank onder de hoogslaper een beetje door haar studieboeken te bladeren. Ik moest haar helaas teleurstellen. De theorie en voorbeelden in de boeken spraken mij niet echt aan. Ze nam naast mij plaats op de bank en ik gaf haar een glas en schonk haar wat wijn in.

We raakten in gesprek over van alles en nog wat. Over haar studie, haar studiegenoten, de kamer, Utrecht, ons bijbaantje. Uiteindelijk kwam het gesprek op haar vriendje uit. Ze was nog teleurgesteld, want eigenlijk zo hij vanavond voor de tweede keer bij haar in Utrecht komen slapen, maar hij had 's ochtends al afgezegd. Sinds dat zij op kamers was gegaan is hij pas één keer langs geweest. Elke keer zijn er redenen of smoesjes waarom hij niet kan komen, terwijl zij elk weekend naar huis gaat om hem te zien.

Ik zie dat ze begint te huilen en trek haar tegen mij aan om haar te troosten. Als ze is gestopt met huilen laat ik haar los, maar als snel komt ze terug in dezelfde houding tegen mij aan. Voor het gemak sla ik een arm om haar heen en we staren nog even naar de televisie. Op gegeven moment draait ze haar hoofd en kijkt ze mij recht in de ogen aan en begint mij te zoenen. Ik zoen haar heftig terug.

Ondertussen betastten we elkaars lichaam. Al snel trekt ze mijn kleren uit en begint mij te pijpen. Ze pijpt heerlijk in verschillende tempo's. Terwijl zij mij pijpt, masseer ik met één hand haar borsten en met mijn andere hand probeer ik in haar string te komen.

Ik laat haar even stoppen met pijpen zodat ik haar kan draaien en haar kale, natte poes kan likken. Ze heeft een heerlijke kut die ik lekker met mijn tong lik. Doordat ze zo ontzettend nat is, duurt het niet lang voordat ze begint te schokken als ik dan ook nog een vinger in haar kut laat glijden wordt het haar te veel. Ze komt hard schokkend en kreunend klaar. Er komen meerdere golven geil uit haar kut naar buiten. Ze was nog nooit klaar gekomen van beffen, omdat haar vriendje het vies vindt.

Ik vertel haar dat ze een heerlijk kutje heeft waarop ze vraagt of ik haar dan ook klaar wil neuken. Daar zeg ik geen nee tegen. Ik ga op de bank zitten en laat haar met haar natte grot plaats nemen op mijn piemel. Langzaam aan begint ze te bewegen terwijl ik de mogelijkheid heb om aan haar borsten te zitten en er aan te zuigen.

Ook kan ik aan haar kont zitten en te kneden. Als ze licht begint te hijgen, leg ik haar op haar rug op de bank en pak haar benen en leg deze tegen mijn schouders aan. Snel stop ik mijn piemel in haar natte kutje en neuk haar in hoog tempo met lange halen. Ze begint steeds harder te kreunen en zwaarder te hijgen. Weer stop ik om van standje te wisselen. Ditmaal zet ik haar neer op handen en knieën en neem haar hard doggy-style als ze weer zwaar begint te hijgen en ik merk dat ik ook bijna ga komen, stop ik voorzichtig een vinger in haar kontje wat voor haar de druppel is.

Ze komt gillend klaar. Ook ik hou nu niet meer vol en spuit haar kutje vol. We maken ons weer enigszins schoon en vallen daarna samen in slaap. De volgende morgen ben ik redelijk bijtijds wakker. Eerst weet ik niet waar ik ben en wat ik hier doe, maar later komen de ervaringen van gisteren weer terug. Ik zie dat zij nog slaapt, maar ik wil eigenlijk wel wat gaan ontbijten. Ik moet haar op een of andere manier met een lach zien wakker te krijgen.

neuken utrecht lik mijn kut