Neuken in disco tepels strelen

neuken in disco tepels strelen

Ik ritste zijn broek los om zijn heerlijke lul uit zijn broek te halen. Ik haalde zijn voorhuid een paar keer heen en weer terwijl ik met mijn tong een heerlijk duel aan het voeren was met zijn tong. Toen liet ik hem los. Zakte door mijn knieën en nam zijn heerlijke neukstaaf in mijn mond. Met mijn tong ging ik langs zijn eikel. Om hem vervolgens helemaal achter in mijn keel te laten verdwijnen, terwijl ik mezelf aan het vingeren was. Ik pijpte hem een tijdje tot mijn lieverd op bijna op knappen stond.

Mijn klit was hard en opgezet. Nog even en hij zou zijn hele lading in mijn keel spuiten. Ik draaide me om. Deed mijn benen uit elkaar en leidde zijn pik in mijn drijfnatte kut.

Mmmm oh, wat was dat heerlijk. Hij bouwt het altijd zo heerlijk op. Eerst heel langzaam, steeds iets sneller en harder. Tot ik zijn ballen tegen mijn kont hoor en voel slaan. Ondertussen bewerkte ik mijn klitje, tot ik zwaar hijgend en ademend zijn naam riep, ik stond op het punt een geweldig orgasme te krijgen. Nog heel even… Oh, ja wat heerlijk, ik gilde het uit.

Ja, kom, hier hebben we ons nou juist zo op verheugd. Zo gezegd zo gedaan, nadat we ons weer hadden gefatsoeneerd, zijn we in de auto gestapt en reden we naar de discotheek.

De sfeer was goed. Gezellig druk, zwoel, bijna erotisch, of lag dat aan onze stemming. Ik hou heel veel van dansen. Dus zocht ik met mijn drankje de dansvloer op. Mijn man stond het allemaal eens te bekijken. Er werd een heerlijk reggae nummer gedraaid. Ik kan me dan helemaal verliezen in de muziek, bijna in trance danste ik op deze muziek. Ik danste alsof ik alleen was. Streelde mijn borsten tijdens het dansen.

Ging met mijn handen langs mijn keel naar beneden via mijn borsten tot aan mijn venusheuvel. Maar zo dat het niet hoerig was. Na een paar nummers even helemaal uit mijn dak te zijn gegaan zocht ik mijn mannetje weer op.

Die stond te genieten aan de bar. Hij vertelde me dat ik nogal wat bekijks had toen ik op de dansvloer stond. Hij zei dat het een geil gezicht was. Zowel mannen als vrouwen stonden naar mij te kijken , wist hij me te vertellen.

Ik had het immers niet echt meegekregen, ik was letterlijk door de muziek in vervoering geweest. Ik keek wat op mij heen. Sommige mensen keken naar mij en er waren heel wat meiden die van die jaloerse blikken hadden, omdat hun vriendjes geil waren geworden door het kijken naar mij. Ach ja, die meiden moesten nog een hoop leren. Maar toen zag ik nog een ander meisje staan.

Jong ik schat een jaar of 18 hooguit 19 jaar. Lang blond haar, van die afstand kon ik de kleur van haar ogen niet zien. Maar ze zag er lekker uit. Goed gevormd, jong vrouwe lichaam. Redelijk grote borsten , slank en ze had een strak jurkje aan waar haar vrouwelijkheid goed tot uiting kwam. Ze was blijkbaar met wat vrienden op stap, maar verveelde zich duidelijk. Ik zag haar wel staan, maar naar wie keek ze nou. Of naar mijn man? Of naar ons allebei? Ik keek haar aan en lachte vriendelijk.

Het was blijkbaar voldoende om haar naar ons toe te laten komen. Ze stelde zich voor met Sonja. Ik stelde me voor en gaf haar een hand. Onze handdruk was duidelijk anders dan normaal. We bleven elkaar wat langer aankijken. En er groeide een soort onrust in mijn buik. Zo eentje die ik herkende van een groeiende opgewondenheid. Als ik van te voren al wist dat ik mijn man wilde versieren om een geweldige vrijpartij bij hem te ontlokken.

Een dergelijk gevoel had ik ook bij haar. Ik stelde haar gauw voor aan mijn man. Ook hij was duidelijk onder de indruk van haar verschijning. Ik zei ook tegen haar dat ze er mooi uitzag en vroeg of haar vriend ook mee was. Tot mijn verbazing vertelde ze dat ze geen vriend had. Dat ze die ook nog niet had gehad. In ieder geval niet in de zin van een seksrelatie.

Als heel snel kwamen we op relaties en op seks en op wat we allemaal wel eens mee wilde maken. Ik vertelde haar dat wij als paar, nog wel eens een trio wilde doen met een vrouw er bij. Haar ogen begonnen te twinkelen toen ze dat hoorde. En mijn hoop begon te groeien. Er werd weer een heerlijk reggae nummer gedraaid en ik nodigde haar uit om mee te gaan de dansvloer op. Zo gezegd zo gedaan. Mijn man stond aan de bar en ik stond met een bloed mooi meisje op de dansvloer.

We dansten eerst gewoon om daarna steeds dichter tegen elkaar aan te dansen. Tot we met onze borsten tegen elkaar aan stonden en zachtjes tegen elkaar aan wreven. Mijn geiligheid groeide met de seconde. Ik streelde haar rug. Over naar haar billen en met mijn andere hand had ik haar hand vast.

Met mijn duim kon ik bij haar borsten komen. Ik streelde de buitenkant van haar borst. Ze begon zachtjes te kreunen. Niemand hoorde het, behalve ik. Tjonge wat een wereldmeid. Ik liet haar hand los. Nam haar borst in mijn hand en begon die heel voorzichtig te kneden. Haar tepel werd hard onder mijn aanraking. Mijn andere hand streelde nog haar billen. Ik leidde haar nu richting een rustige plek maar we zo dat mijn man ons goed kon zien. Ik wilde hem zo vreselijk geil maken met ons gefriemel en gestreel, dat hij vanzelf dichter bij zou komen.

Ik streelde nu ook haar andere borst en gaf haar voorzichtig een zoen. Die werd hartstochtelijk beantwoord. En we stonden heel vurig te tongen samen. Mmmm wat een goddelijk wezen. Ik nam een tepel tussen mijn duim en wijsvinger in die zo heerlijk door haar jurkje heen priemde en ik begon die plagend te rollen. Ik hoorde een heel erg ingehouden kreun.

Ze begon te kronkelen. Ook haar handen bleven niet achter. Ze had mijn blouse een beetje opengemaakt, zodat ze makkelijk een borst van mij kon pakken. Oh, wat heerlijk, Ik zoende haar wang en zocht haar oorlelletje op. Deze nam ik in mijn mond om er heerlijk op te knabbelen. En al hijgend haar te vertellen dat ze me heel erg geil maakte. Ik deed haar jurkje wat om hoog. We stonden zo afgelegen dat we eigenlijk nauwelijks werden opgemerkt, zodat ik er heel veel zin in had om haar klaar te laten komen.

Ik deed haar rokje nog wat verder omhoog tot ik bij haar venusheuvel was gekomen. Tjonge zeg, ze had niet eens een slipje aan. Wat een geil monstertje was dit. Ik duwde haar benen wat uit elkaar en met mijn vinger streelde ik heel zachtjes over haar kutlipjes. Ze was net al ik helemaal kaal geschoren. Met mijn vinger zocht ik haar lekkere neukholletje op. Ze was botergeil, echt drijf nat. Ze kon een klein gilletje van geiligheid onderdrukken toen ik een vinger in haar neukholletje stopte.

Ik maakte haar klitje lekker nat en begon die met mijn vinger en duim te bewerken. Het duurde echt niet lang of ze stond te kronkelen en te hijgen en niet veel later stond ze te trillen op haar benen en in me oor te hijgen dat ik door moest gaan omdat ze klaar kwam. Ik liet haar haar eigen sappen aflikken van mijn vinger.

Mijn man was ondertussen bij ons komen staan. Hij had het tafereel bekeken en had ook al een behoorlijke bobbel in zijn broek. Ik vroeg Sonja waar ze vandaan kwam. Wij kwamen immers niet uit de buurt. Nu wilde het toeval, ja wat heet dan toeval, dat zij uit dezelfde plaats kwam waar wij vandaan kwamen.

Het is niet geheel onmogelijk daar deze discotheek een landelijke bekendheid had. De gasten kwamen letterlijk vanuit het hele land. We stelde Sonja voor om met ons mee te gaan, als ze tenminste zin had om dit geile avontuur voort te zetten. Thuis aangekomen, schonk ik voor ons nog een lekker glas wijn in. We babbelden nog wat over van alles en nog wat. Maar ondertussen konden Sonja en ik niet van elkaar afblijven. Mijn man zat in een grote stoel en wij zaten op de bank.

Ik streelde haar borsten nog eens en we zagen haar tepels onder haar heerlijke jurkje groeien. Ik deed haar jurkje uit. En daar zat deze goddelijke schoonheid, helemaal naakt, in haar volmaaktheid. Ik nam de eikel in mijn mond en cirkelde met mijn tong over het topje van zijn lul. In een rustig ritme begon ik hem te pijpen. Marcel kreunde, en ik voelde mijn kutje zo lekker nat worden.

Zijn pik werd harder en nam de staaf steeds dieper in mijn mond. Uit mijn ooghoek zag ik dat Lisa haar topje en BH uit had getrokken. Sander kuste haar borsten en zoog aan haar tepels. Ik lag Marcel heerlijk te pijpen. Ik voelde geen enkele schaamte. Integendeel, ik voelde me geil en wilde alleen maar neuken omringd door anderen. Door de discotheek schalde de laatste hit van een DJ. Terwijl ik Marcel ongeneerd lag te pijpen op de bank, gleed zijn hand onder mijn jurk. Hij trok de tanga van mijn kont naar beneden.

Voorzichtig stak hij een vinger in mijn drijfnatte poes. Sneller ging hij met zijn vinger op en neer. Ik voelde mijn eerste orgasme van de avond opkomen. Met een kort gilletje kwam ik klaar.

Marcel riep naar me: Marcel scheurde mijn tanga kapot en gleed met zijn tong vanaf mijn enkel tergend langzaam over mijn been naar mijn doos. Met zijn hand spreidde Marcel mijn schaamlipjes en begon als een bezetene mijn poes te likken.

Mijn kutje is helemaal kaal geschoren met een kleine tatoeage van een schorpioen erboven. God, wat was dat heerlijk. Marcel likte gretig mijn kutsappen op en zoog hard aan mijn clitje. Intussen zat Lisa op haar knieën op de bank. Haar rok was uitgetrokken en Sander zat achter haar op de grond. Hij likte haar kont en had twee vingers in haar anus gestoken. Lisa keek ontzettend geil uit haar ogen, vol lust.

We keken heel kort naar elkaar; ze knipoogde naar me. Ik zat dat sommige jongens die om ons heen stonden, hun pik uit hun broek gehaald en ze speelden ermee. Ik daagde ze uit door met mijn tong over lippen te likken en geil naar ze te wenken. Het gelik van Marcel had mij al meerdere keren naar een hoogtepunt gebracht. Eindelijk wil ik zijn harde lul in mijn kut voelen. Ik wilde geneukt worden! Marcel trok mij naar zich toe, spreidde mijn benen zo wijd mogelijk en met grote kracht stootte hij zijn lul in een keer diep in mijn poes.

Ik slaakte een diepe zucht en voelde me heerlijk gevuld. Het windt me ontzettend op als ik een hoer of slet genoemd wordt. Lisa had het ook enorm naar haar zin. Sander stond achter haar en neukte haar diep in haar kont. Met zijn handen hield hij haar vast bij haar billen en bewoog haar ritmisch over zijn lul.

Lisa wenkte een vreemde jongen naar zich toe, en nam zijn lul in haar mond. Ze werd nu geneukt in haar kont, en pijpte een andere jongen. Marcel ging steeds heftiger tekeer in mijn kut. Oh, wat werd ik goed genaaid. Zijn lul vulde mijn kut volledig en Marcel voelde langzaam dat hij ging komen. Met een heftige ontlading kwam Marcel klaar in mijn doos. Ik likte zijn penis schoon.

De smaak van zijn sperma en mijn kutgeil proefde fijn. Marcel stapte opzij, en meteen kwam er een andere jongen naar me toe. Zonder iets te zeggen stak hij in een keer zijn lange, harde pik in mijn kut. Deze jongen was zo opgewonden geworden dat hij in een paar halen al zijn sperma in mijn kut spoot. Ik was inmiddels zo ongelooflijk hoerig geworden dat het me allemaal niets meer kon schelen, al kwamen alle jongens in de discotheek in mijn kut klaar.

Ik ging net als Lisa op mijn knieën zitten op de bank. Zo hard als ik kon, om boven het geluid van de muziek uit te komen, schreeuwde ik: Ik glimlachte naar hem, en zei “doe met me wat je wil, ik ben helemaal voor jou. Langzaam rekte hij mijn aarsje uit, eerste met een, daarna met twee vingers. Daarna zette hij zijn eikel op mijn aars. Ik kreunde, hij duwde tergend langzaam zijn lul in mijn kont.

Een scheut van pijn ging door mijn lijf, maar werd al snel overgenomen door een heerlijke sensatie.

..

Sm meesters striptease

We gaan altijd even douchen na het uitgaan want die dranklucht ’s ochtends is anders echt niet te harden. Als ze terug komen uit de douche blijk ik vandaag echt de grootste mazzel te hebben.

Wendy en vero hebben allebei geen bh aan en alleen een string… twee paar lekkere stevige tieten kijken mij in hun volle glorie aan en kruipen in bed… Als het licht nog maar net uit is begin ik wendy te strelen over haar bovenbeen en kruip langzaam naar haar kutje toe. Dan fluister ik expres net iets te hard in haar oor: En ik hoop eigenlijk dat Vero er wakker van blijft. En ik ga rustuig verder. Wendy begint al een beetje te kreunen, want ik kom nu wel heel dicht bij dat kutje en inmiddels sabbel ik al zachtjes aan een van haar inmiddels hard geworden tepels… Mijn hand dwaalt over haar kaalgeschoren kutje, voelt de zachte schaamlipjes en voelt ook dat het al een flink nat kutje begint te worden..

Dan sla ik de deken van haar af en ga met mijn rug naar haar gezicht op haar zitten en speel verder met haar kutje, maar nu met 2 handen. Ik stop twee vingers in haar vochtige kutgaatje en speel met de andere hand met haar klitje.

Ik schuif een beetje verder naar haar hoofd toe en nu kan ze in mijn kont bijten en dat doet ze ook… met haar handen schuift ze me verder naar achter net zo lang tot ik bijna bovenop haar gezicht zit. Ze likt mijn billnaad en mijn anus.. Zo gaat ze een tijdje door terwijl ik nog steeds haar kutje verwen. Dan ineens zie ik ebweging naast me en ik zie dat Vero met open ogen naar ons gericht ligt te kijken. Ik vraag haar of wat ze ziet haar bevalt… ze zegt niets maar kijkt gebiologeerd naar het schouwspel wat ze te zien krijgt.

Ik draai me even om en zeg tegen wendy zullen we vragen of ze misschien mee wil doen? Het antwoord is heel kort en heel duidelijk. Wendy pakt me beet, duwt me weg en kruipt naar vero toe.

Ze zoent haar op haar mond en de tongen flitsen heen en weer.. Ze pakken elkaars borsten beet en spelen ermee. Ze knijpen en ze kwabben en het wordt steeds heftiger. De nagels staan al in de huis van de ruggen en op de tieten.

Veronique gooit wendy op haar rug en duikt als een bezetene op de kut van wendy af. Ze zegt tegen haar wat voor een lekker kutje ze heeft en als antwoord pakt wendy vero’s hoofd en duwt het met kracht op haar kut.

Vero likt alsof haar leven ervan af hangt en steekt haar tong diep in de kut van wendy. Die kreunt wederom en begint te stuiptrekken.

Het eerste orgasme van de avond is een feit. Samen leggen we vero op haar rug en wendy trekt meteen vero’s benen ver uit elkaar. Een mooi kaal, nat kutje komt te voorschijn en ik ga met mijn tong vanaf onder tot boven eerst helemaal langs de kut die mij aangeboden wordt.

Dan zeg ik tegen wendy ‘trek die kut open’ en het gebeurt en ik stop een vinger in da opengesperde kut. Het gaat heel makkelijk en al gauw zitten er 3 vingers in de kut die veronique doen schudden van genot. Wendy wil nog meer verwens worden en gaat met haar kutje boven het hoofd van Veronique hangen. De tong van vero doet haar werk en al gauw rijdt wendy rustig op en neer op het hoofd van veronique, die intussen nog heviger gevingerd wordt.

De kut van vero is inmiddels al zeiknat geworden en de sappen lopen tussen haar billen weg op het laken.. Ik zie het heerlijke strakke kontgaatje van veronique en ik krijg meteen zin om eraan te likken.

Wendy ziet mijn wens en trekt de benen van vero nog verder omhoog met de knieën ver opgetrokken. Het geile kontgaatje van Vero steekt uitdagend omhoog en ik laat langzaam mijn tong erlangs gaan. Daar is ze nog nooit gelikt, maar wendy blijft rustig op haar hoofd heen en weer rijden en het hoofd van vero is al flink nat van de kutsappen van wendy… Het kontgaatje van vero proeft zeer geil en ik wrijf er met een vinger langs, die ik voorzichtig naar binnen laat glijden..

Ik beweeg m langzaam en vero begint te kreunen. Ik ga inmiddels ook verder met beffen en steek ook een vinger in haar kut.. Dat is helemaal rood van geilheid en glad van het kutvocht van Wendy. Ik geef vero een stevige tongzoen en ik proef de sappen van Wendy in haar mond. Wendy is inmiddels verder gegaan waar ik gebleven was en heeft inmiddels 2 vingers in het maagdelijke kontje van veronique gestoken. De neukt haar met die vingers en heeft ook al 3 vingers in de kut gestoken en sandwiched veronique met 5 vingers.

Dan stopt wendy er even mee en een hand verdwijnt onder het bed. Een paarse vibrator komt er onder vandaan en Wendy gebiedt mij de vibo vochtig te maken. Daarna dansten ze met elkaar. Soms danste hij heel dicht tegen elkaar aan en dan nam hij weer meer afstand. Af en toe zag ik zijn donkere hand even langs haar zij gaan, of langs haar rug. Ze vond hem duidelijk wel leuk want soms danste ze ook dichter naar hem toe.

Toen danste hij opeens achter haar. Hij legde zijn handen op haar heupen en begon achter tegen haar aan te bewegen. Jezus, in een volle disco bewoog deze kerel achter tegen de billen van mijn vrouw aan. Ze voelde nu ongetwijfeld zijn stijve tegen haar billen. Het deerde haar echter niet want ik zag hoe ze haar kont wat achter uit duwde, en tegen zijn dijen danste. Zijn donkere handen gleden naar voren, naar haar buikje. Zo hield hij haar in zijn greep en dansten ze samen een opwindende dans.

Een van zijn handen gleed wat omhoog en ik zag hoe zijn vingers de onderkant van haar borsten aanraakten. Een paar van zijn vrienden keken toe hoe hij mijn blanke vrouw bespeelde. Aan haar ogen en aan haar bewegingen zag ik dat ze genoot. Haar tepels waren inmiddels hard en zichtbaar door de dunne stof van haar jurkje. Het volgende nummer was een langzaam nummer.

Hij draaide haar om en ze dansten een slow dans. Al snel was er nog weinig ruimte tussen hun lichamen. Hun onderlichamen schuurden tegen elkaar. Een donkere hand gleed naar haar billen. Hij trok haar nog steviger tegen zich aan. Ik zag hoe ze met haar billen draaide, en wist dat ze met haar onderlichaam tegen zijn lul bewoog. Ik vroeg me af hoe groot zijn lul zou zijn.

Ondertussen fluisterde hij bijna continu in haar oor. Haar ogen begonnen meer en meer te glanzen en haar bewegingen werden geiler en geiler. Daarna gleed zijn hand weer omhoog, haar jurkje mee omhoog nemend. Al snel was de onderkant van haar blanke billen zichtbaar. Langzaam werd duidelijk dat ze een string droeg, want haar billen werden meer en meer zichtbaar.

Zijn donkere hand kneedde haar kont. Hij trok haar billen een klein eindje uit elkaar en hij kuste ondertussen haar nek. Even sabbelt hij aan haar oor, dan kust hij haar kaak, dan zijn zijn lippen dicht bij haar mond.

Ik zie hoe ze gewillig haar mond een klein beetje opent. Ze is al zo geil. Hij aarzelt niet en zijn mond gaat naar de hare. Hij gaat mijn vrouw zoenen midden in de discotheek. En ze wil niks liever.. Eerst aarzelt ze even maar al snel tongen ze gulzig. Zijn donkere handen gaan afwisselend over haar billen en zoeken dan haar tieten. Hij fluistert iets in haar oor en dan verdwijnt hij snel. Susan komt naar me toe en zegt: Ik ga even naar het toilet..

Is goed, schatje, zeg ik. En snel verdwijnt ze. Als ze langs zijn vrienden loopt wordt er gegrijnsd, eerst naar haar en daarna naar mij. Na een tijdje besluit ik haar te volgen. Bij de toiletten zie ik niks. Ik ga het herentoilet in en hoor een zacht vrouwelijk gekreun. Ik ga in het toilet ernaast. Tony heeft er weer eentje versierd, hoor ik een donkere stem zeggen. Ja, een geil, ouder, blank wijf, terwijl haar man aan de bar staat, is het antwoord. Als ik op de toiletpot ga staan kan ik in het toilet naast me kijken.

Daar zie ik Susan wijdbeens staan, haar string op de grond. De jonge neger heeft haar jurkje omhoog geduwd en hij streelt haar kutje. Ze duwt haar heupen naar voren, tegen zijn vingers.

Maak mijn broek los, sletje, fluistert hij. Haar vingers kneden zijn paal door zijn strakke onderbroek heen. Haal hem eruit… Ze schuift zijn onderbroek naar beneden en dan springt zijn donkere paal tevoorschijn. Ik zie hoe haar blanke handje op en neer gaat over zijn lul. Onze trouwring glinstert in het tl-licht. Dan zet hij haar rechterbeen op de toiletpot.

Hij pakt zijn paal en zet hem tegen haar kutje.
neuken in disco tepels strelen

Ik ritste zijn broek los om zijn heerlijke lul uit zijn broek te halen. Ik haalde zijn voorhuid een paar keer heen en weer terwijl ik met mijn tong een heerlijk duel aan het voeren was met zijn tong. Toen liet ik hem los. Zakte door mijn knieën en nam zijn heerlijke neukstaaf in mijn mond. Met mijn tong ging ik langs zijn eikel. Om hem vervolgens helemaal achter in mijn keel te laten verdwijnen, terwijl ik mezelf aan het vingeren was. Ik pijpte hem een tijdje tot mijn lieverd op bijna op knappen stond.

Mijn klit was hard en opgezet. Nog even en hij zou zijn hele lading in mijn keel spuiten. Ik draaide me om. Deed mijn benen uit elkaar en leidde zijn pik in mijn drijfnatte kut. Mmmm oh, wat was dat heerlijk. Hij bouwt het altijd zo heerlijk op. Eerst heel langzaam, steeds iets sneller en harder. Tot ik zijn ballen tegen mijn kont hoor en voel slaan. Ondertussen bewerkte ik mijn klitje, tot ik zwaar hijgend en ademend zijn naam riep, ik stond op het punt een geweldig orgasme te krijgen.

Nog heel even… Oh, ja wat heerlijk, ik gilde het uit. Ja, kom, hier hebben we ons nou juist zo op verheugd. Zo gezegd zo gedaan, nadat we ons weer hadden gefatsoeneerd, zijn we in de auto gestapt en reden we naar de discotheek. De sfeer was goed. Gezellig druk, zwoel, bijna erotisch, of lag dat aan onze stemming.

Ik hou heel veel van dansen. Dus zocht ik met mijn drankje de dansvloer op. Mijn man stond het allemaal eens te bekijken. Er werd een heerlijk reggae nummer gedraaid. Ik kan me dan helemaal verliezen in de muziek, bijna in trance danste ik op deze muziek. Ik danste alsof ik alleen was. Streelde mijn borsten tijdens het dansen.

Ging met mijn handen langs mijn keel naar beneden via mijn borsten tot aan mijn venusheuvel. Maar zo dat het niet hoerig was. Na een paar nummers even helemaal uit mijn dak te zijn gegaan zocht ik mijn mannetje weer op. Die stond te genieten aan de bar. Hij vertelde me dat ik nogal wat bekijks had toen ik op de dansvloer stond. Hij zei dat het een geil gezicht was. Zowel mannen als vrouwen stonden naar mij te kijken , wist hij me te vertellen. Ik had het immers niet echt meegekregen, ik was letterlijk door de muziek in vervoering geweest.

Ik keek wat op mij heen. Sommige mensen keken naar mij en er waren heel wat meiden die van die jaloerse blikken hadden, omdat hun vriendjes geil waren geworden door het kijken naar mij. Ach ja, die meiden moesten nog een hoop leren. Maar toen zag ik nog een ander meisje staan. Jong ik schat een jaar of 18 hooguit 19 jaar. Lang blond haar, van die afstand kon ik de kleur van haar ogen niet zien.

Maar ze zag er lekker uit. Goed gevormd, jong vrouwe lichaam. Redelijk grote borsten , slank en ze had een strak jurkje aan waar haar vrouwelijkheid goed tot uiting kwam. Ze was blijkbaar met wat vrienden op stap, maar verveelde zich duidelijk. Ik zag haar wel staan, maar naar wie keek ze nou.

Of naar mijn man? Of naar ons allebei? Ik keek haar aan en lachte vriendelijk. Het was blijkbaar voldoende om haar naar ons toe te laten komen. Ze stelde zich voor met Sonja. Ik stelde me voor en gaf haar een hand. Onze handdruk was duidelijk anders dan normaal. We bleven elkaar wat langer aankijken. En er groeide een soort onrust in mijn buik. Zo eentje die ik herkende van een groeiende opgewondenheid. Als ik van te voren al wist dat ik mijn man wilde versieren om een geweldige vrijpartij bij hem te ontlokken.

Een dergelijk gevoel had ik ook bij haar. Ik stelde haar gauw voor aan mijn man. Ook hij was duidelijk onder de indruk van haar verschijning. Ik zei ook tegen haar dat ze er mooi uitzag en vroeg of haar vriend ook mee was.

Tot mijn verbazing vertelde ze dat ze geen vriend had. Dat ze die ook nog niet had gehad. In ieder geval niet in de zin van een seksrelatie. Als heel snel kwamen we op relaties en op seks en op wat we allemaal wel eens mee wilde maken.

Ik vertelde haar dat wij als paar, nog wel eens een trio wilde doen met een vrouw er bij. Haar ogen begonnen te twinkelen toen ze dat hoorde. En mijn hoop begon te groeien. Er werd weer een heerlijk reggae nummer gedraaid en ik nodigde haar uit om mee te gaan de dansvloer op.

Zo gezegd zo gedaan. Mijn man stond aan de bar en ik stond met een bloed mooi meisje op de dansvloer. We dansten eerst gewoon om daarna steeds dichter tegen elkaar aan te dansen.

Tot we met onze borsten tegen elkaar aan stonden en zachtjes tegen elkaar aan wreven. Mijn geiligheid groeide met de seconde. Ik streelde haar rug.

Over naar haar billen en met mijn andere hand had ik haar hand vast. Met mijn duim kon ik bij haar borsten komen. Ik streelde de buitenkant van haar borst. Ze begon zachtjes te kreunen. Niemand hoorde het, behalve ik. Tjonge wat een wereldmeid. Ik liet haar hand los. Nam haar borst in mijn hand en begon die heel voorzichtig te kneden. Haar tepel werd hard onder mijn aanraking. Mijn andere hand streelde nog haar billen. Ik leidde haar nu richting een rustige plek maar we zo dat mijn man ons goed kon zien.

Ik wilde hem zo vreselijk geil maken met ons gefriemel en gestreel, dat hij vanzelf dichter bij zou komen. Ik streelde nu ook haar andere borst en gaf haar voorzichtig een zoen. Die werd hartstochtelijk beantwoord. En we stonden heel vurig te tongen samen.

Mmmm wat een goddelijk wezen. Ik nam een tepel tussen mijn duim en wijsvinger in die zo heerlijk door haar jurkje heen priemde en ik begon die plagend te rollen. Ik hoorde een heel erg ingehouden kreun. Ze begon te kronkelen. Ook haar handen bleven niet achter. Ze had mijn blouse een beetje opengemaakt, zodat ze makkelijk een borst van mij kon pakken.

Oh, wat heerlijk, Ik zoende haar wang en zocht haar oorlelletje op. Deze nam ik in mijn mond om er heerlijk op te knabbelen. En al hijgend haar te vertellen dat ze me heel erg geil maakte. Ik deed haar jurkje wat om hoog. We stonden zo afgelegen dat we eigenlijk nauwelijks werden opgemerkt, zodat ik er heel veel zin in had om haar klaar te laten komen. Ik deed haar rokje nog wat verder omhoog tot ik bij haar venusheuvel was gekomen.

Tjonge zeg, ze had niet eens een slipje aan. Wat een geil monstertje was dit. Ik duwde haar benen wat uit elkaar en met mijn vinger streelde ik heel zachtjes over haar kutlipjes. Ze was net al ik helemaal kaal geschoren. Met mijn vinger zocht ik haar lekkere neukholletje op. Ze was botergeil, echt drijf nat.

Ze kon een klein gilletje van geiligheid onderdrukken toen ik een vinger in haar neukholletje stopte. Ik maakte haar klitje lekker nat en begon die met mijn vinger en duim te bewerken.

Het duurde echt niet lang of ze stond te kronkelen en te hijgen en niet veel later stond ze te trillen op haar benen en in me oor te hijgen dat ik door moest gaan omdat ze klaar kwam.

Ik liet haar haar eigen sappen aflikken van mijn vinger. Mijn man was ondertussen bij ons komen staan. Hij had het tafereel bekeken en had ook al een behoorlijke bobbel in zijn broek. Ik vroeg Sonja waar ze vandaan kwam. Wij kwamen immers niet uit de buurt. Nu wilde het toeval, ja wat heet dan toeval, dat zij uit dezelfde plaats kwam waar wij vandaan kwamen.

Het is niet geheel onmogelijk daar deze discotheek een landelijke bekendheid had. De gasten kwamen letterlijk vanuit het hele land. We stelde Sonja voor om met ons mee te gaan, als ze tenminste zin had om dit geile avontuur voort te zetten. Thuis aangekomen, schonk ik voor ons nog een lekker glas wijn in.

We babbelden nog wat over van alles en nog wat. Maar ondertussen konden Sonja en ik niet van elkaar afblijven. Mijn man zat in een grote stoel en wij zaten op de bank. Ik streelde haar borsten nog eens en we zagen haar tepels onder haar heerlijke jurkje groeien. Ik deed haar jurkje uit.

En daar zat deze goddelijke schoonheid, helemaal naakt, in haar volmaaktheid. Ik nam de eikel in mijn mond en cirkelde met mijn tong over het topje van zijn lul. In een rustig ritme begon ik hem te pijpen. Marcel kreunde, en ik voelde mijn kutje zo lekker nat worden. Zijn pik werd harder en nam de staaf steeds dieper in mijn mond.

Uit mijn ooghoek zag ik dat Lisa haar topje en BH uit had getrokken. Sander kuste haar borsten en zoog aan haar tepels. Ik lag Marcel heerlijk te pijpen. Ik voelde geen enkele schaamte. Integendeel, ik voelde me geil en wilde alleen maar neuken omringd door anderen. Door de discotheek schalde de laatste hit van een DJ. Terwijl ik Marcel ongeneerd lag te pijpen op de bank, gleed zijn hand onder mijn jurk.

Hij trok de tanga van mijn kont naar beneden. Voorzichtig stak hij een vinger in mijn drijfnatte poes. Sneller ging hij met zijn vinger op en neer. Ik voelde mijn eerste orgasme van de avond opkomen.

Met een kort gilletje kwam ik klaar. Marcel riep naar me: Marcel scheurde mijn tanga kapot en gleed met zijn tong vanaf mijn enkel tergend langzaam over mijn been naar mijn doos. Met zijn hand spreidde Marcel mijn schaamlipjes en begon als een bezetene mijn poes te likken. Mijn kutje is helemaal kaal geschoren met een kleine tatoeage van een schorpioen erboven. God, wat was dat heerlijk. Marcel likte gretig mijn kutsappen op en zoog hard aan mijn clitje.

Intussen zat Lisa op haar knieën op de bank. Haar rok was uitgetrokken en Sander zat achter haar op de grond. Hij likte haar kont en had twee vingers in haar anus gestoken. Lisa keek ontzettend geil uit haar ogen, vol lust.

We keken heel kort naar elkaar; ze knipoogde naar me. Ik zat dat sommige jongens die om ons heen stonden, hun pik uit hun broek gehaald en ze speelden ermee. Ik daagde ze uit door met mijn tong over lippen te likken en geil naar ze te wenken. Het gelik van Marcel had mij al meerdere keren naar een hoogtepunt gebracht.

Eindelijk wil ik zijn harde lul in mijn kut voelen. Ik wilde geneukt worden! Marcel trok mij naar zich toe, spreidde mijn benen zo wijd mogelijk en met grote kracht stootte hij zijn lul in een keer diep in mijn poes. Ik slaakte een diepe zucht en voelde me heerlijk gevuld. Het windt me ontzettend op als ik een hoer of slet genoemd wordt. Lisa had het ook enorm naar haar zin. Sander stond achter haar en neukte haar diep in haar kont.

Met zijn handen hield hij haar vast bij haar billen en bewoog haar ritmisch over zijn lul. Lisa wenkte een vreemde jongen naar zich toe, en nam zijn lul in haar mond. Ze werd nu geneukt in haar kont, en pijpte een andere jongen. Marcel ging steeds heftiger tekeer in mijn kut.

Oh, wat werd ik goed genaaid. Zijn lul vulde mijn kut volledig en Marcel voelde langzaam dat hij ging komen. Met een heftige ontlading kwam Marcel klaar in mijn doos.

Ik likte zijn penis schoon. De smaak van zijn sperma en mijn kutgeil proefde fijn. Marcel stapte opzij, en meteen kwam er een andere jongen naar me toe. Zonder iets te zeggen stak hij in een keer zijn lange, harde pik in mijn kut.

Deze jongen was zo opgewonden geworden dat hij in een paar halen al zijn sperma in mijn kut spoot. Ik was inmiddels zo ongelooflijk hoerig geworden dat het me allemaal niets meer kon schelen, al kwamen alle jongens in de discotheek in mijn kut klaar. Ik ging net als Lisa op mijn knieën zitten op de bank. Zo hard als ik kon, om boven het geluid van de muziek uit te komen, schreeuwde ik: Ik glimlachte naar hem, en zei “doe met me wat je wil, ik ben helemaal voor jou.

Langzaam rekte hij mijn aarsje uit, eerste met een, daarna met twee vingers. Daarna zette hij zijn eikel op mijn aars. Ik kreunde, hij duwde tergend langzaam zijn lul in mijn kont.

Een scheut van pijn ging door mijn lijf, maar werd al snel overgenomen door een heerlijke sensatie.

..

Hangtieten sex bare sex


Je hoeft niet meer zo nodig. En ach het kost allemaal geld, wat je ook in de aanschaf van nuttige dingen kunt steken. Vanavond zouden we er weer eens een ouderwets avondje stappen van maken. We hadden het plan om naar een grote discotheek te gaan. Zo een waar veel zalen zijn. Voor ieder wat wils. Ik had mij voor deze gelegenheid eens lekker mooi aangekleed. Kort rokje, met jarretels en van die hoge kousen en een string. Ik twijfelde nog of ik mijn kwartcub bh aan zou trekken of toch maar die kante bh.

Ik wilde een blouse aan trekken met een wijde hals. Aangezien ik dan best wat inkijk zou hebben, overigens niet geheel zonder opzet, koos ik toch maar voor die kante bh. Overdrijven is immers ook een vak en dat wilde ik deze avond niet het mijne van maken. Ik had mijn lange donkerblonde haren opgestoken. Ik ben niet een persoon die het verft, dus het is puur natuur.

Overigens geld dat voor mij en mijn man in ieder geval. What you see, is what you get. Erg makkelijk en eerlijk. Ik had mij wel opgemaakt maar met een natuurlijke look.

Ik bekeek het resultaat in de spiegel. Ik was zeker niet ontevreden. Ondanks het feit dat ik 4 maanden geleden een kind heb gekregen heeft mijn lichaam zich aardig hersteld. Die kleine was een nachtje slapen bij oma en opa en pa en moe zouden het er van nemen. Ik liep naar beneden op mijn hoge hakken. Ik wist dat ik er goed uit zag. Sensueel, erotisch maar niet dellerig. Mijn man nam me volledig in zich op.

Ik werd door zijn blik al weer bijna helemaal uitgekleed. Hij maakte nog een opmerking of we niet toch maar meteen naar boven zouden gaan, hij wilde me nu al nemen. Desnoods hier in de huiskamer, op de tafel.

Ik lachte hem uitdagend toe. Maar nodigde hem niet verder uit. Het was wel verleidelijk. Gewoon even snel, achterlangs… zou ik dan niet toch. Ach waarom ook niet. Ik liep op hem af. Gaf hem een innige tongzoen. Streelde over zijn broek waar al een aardige bobbel achter ontstaan was.

Ik ritste zijn broek los om zijn heerlijke lul uit zijn broek te halen. Ik haalde zijn voorhuid een paar keer heen en weer terwijl ik met mijn tong een heerlijk duel aan het voeren was met zijn tong.

Toen liet ik hem los. Zakte door mijn knieën en nam zijn heerlijke neukstaaf in mijn mond. Met mijn tong ging ik langs zijn eikel. Om hem vervolgens helemaal achter in mijn keel te laten verdwijnen, terwijl ik mezelf aan het vingeren was. Ik pijpte hem een tijdje tot mijn lieverd op bijna op knappen stond.

Mijn klit was hard en opgezet. Nog even en hij zou zijn hele lading in mijn keel spuiten. Ik draaide me om. Deed mijn benen uit elkaar en leidde zijn pik in mijn drijfnatte kut. Mmmm oh, wat was dat heerlijk. Hij bouwt het altijd zo heerlijk op.

Eerst heel langzaam, steeds iets sneller en harder. Tot ik zijn ballen tegen mijn kont hoor en voel slaan. Ondertussen bewerkte ik mijn klitje, tot ik zwaar hijgend en ademend zijn naam riep, ik stond op het punt een geweldig orgasme te krijgen. Nog heel even… Oh, ja wat heerlijk, ik gilde het uit. Ja, kom, hier hebben we ons nou juist zo op verheugd. Zo gezegd zo gedaan, nadat we ons weer hadden gefatsoeneerd, zijn we in de auto gestapt en reden we naar de discotheek.

De sfeer was goed. Gezellig druk, zwoel, bijna erotisch, of lag dat aan onze stemming. Ik hou heel veel van dansen. Dus zocht ik met mijn drankje de dansvloer op. Mijn man stond het allemaal eens te bekijken. Er werd een heerlijk reggae nummer gedraaid. Ik kan me dan helemaal verliezen in de muziek, bijna in trance danste ik op deze muziek.

Ik danste alsof ik alleen was. Streelde mijn borsten tijdens het dansen. Ging met mijn handen langs mijn keel naar beneden via mijn borsten tot aan mijn venusheuvel. Maar zo dat het niet hoerig was. Na een paar nummers even helemaal uit mijn dak te zijn gegaan zocht ik mijn mannetje weer op. Die stond te genieten aan de bar. Hij vertelde me dat ik nogal wat bekijks had toen ik op de dansvloer stond.

Hij zei dat het een geil gezicht was. Zowel mannen als vrouwen stonden naar mij te kijken , wist hij me te vertellen. Ik had het immers niet echt meegekregen, ik was letterlijk door de muziek in vervoering geweest.

Ik keek wat op mij heen. Sommige mensen keken naar mij en er waren heel wat meiden die van die jaloerse blikken hadden, omdat hun vriendjes geil waren geworden door het kijken naar mij. Ach ja, die meiden moesten nog een hoop leren. Maar toen zag ik nog een ander meisje staan. Jong ik schat een jaar of 18 hooguit 19 jaar. Lang blond haar, van die afstand kon ik de kleur van haar ogen niet zien.

Maar ze zag er lekker uit. Goed gevormd, jong vrouwe lichaam. Redelijk grote borsten , slank en ze had een strak jurkje aan waar haar vrouwelijkheid goed tot uiting kwam.

Ze was blijkbaar met wat vrienden op stap, maar verveelde zich duidelijk. Ik zag haar wel staan, maar naar wie keek ze nou. Of naar mijn man? Of naar ons allebei? Ik keek haar aan en lachte vriendelijk. Het was blijkbaar voldoende om haar naar ons toe te laten komen.

Ze stelde zich voor met Sonja. Ik stelde me voor en gaf haar een hand. Onze handdruk was duidelijk anders dan normaal. We bleven elkaar wat langer aankijken. En er groeide een soort onrust in mijn buik.

Zo eentje die ik herkende van een groeiende opgewondenheid. Als ik van te voren al wist dat ik mijn man wilde versieren om een geweldige vrijpartij bij hem te ontlokken. Een dergelijk gevoel had ik ook bij haar. Ik stelde haar gauw voor aan mijn man. Ook hij was duidelijk onder de indruk van haar verschijning.

Ik zei ook tegen haar dat ze er mooi uitzag en vroeg of haar vriend ook mee was. Tot mijn verbazing vertelde ze dat ze geen vriend had.

Dat ze die ook nog niet had gehad. In ieder geval niet in de zin van een seksrelatie. Als heel snel kwamen we op relaties en op seks en op wat we allemaal wel eens mee wilde maken. Ik vertelde haar dat wij als paar, nog wel eens een trio wilde doen met een vrouw er bij.

Haar ogen begonnen te twinkelen toen ze dat hoorde. En mijn hoop begon te groeien. Er werd weer een heerlijk reggae nummer gedraaid en ik nodigde haar uit om mee te gaan de dansvloer op. Zo gezegd zo gedaan. Mijn man stond aan de bar en ik stond met een bloed mooi meisje op de dansvloer. We dansten eerst gewoon om daarna steeds dichter tegen elkaar aan te dansen.

Tot we met onze borsten tegen elkaar aan stonden en zachtjes tegen elkaar aan wreven. Mijn geiligheid groeide met de seconde. Ik streelde haar rug. Over naar haar billen en met mijn andere hand had ik haar hand vast. Met mijn duim kon ik bij haar borsten komen. Ik streelde de buitenkant van haar borst. Ze begon zachtjes te kreunen. Niemand hoorde het, behalve ik. Tjonge wat een wereldmeid. Ik liet haar hand los. Nam haar borst in mijn hand en begon die heel voorzichtig te kneden.

Haar tepel werd hard onder mijn aanraking. Mijn andere hand streelde nog haar billen. Ik leidde haar nu richting een rustige plek maar we zo dat mijn man ons goed kon zien. Ik wilde hem zo vreselijk geil maken met ons gefriemel en gestreel, dat hij vanzelf dichter bij zou komen. Ik streelde nu ook haar andere borst en gaf haar voorzichtig een zoen. Die werd hartstochtelijk beantwoord. En we stonden heel vurig te tongen samen.

Gangbang in de Disco. Het was warm en druk in de discotheek en uit de luidsprekers klonk een zware beat. Ik heet Linda en was uit met mijn vriendin Lisa. Er was een opgelaten sfeer in de disco. Op de dansvloer stonden jongens en meisjes geil tegen elkaar aan te dansen op het ritme van de muziek. Meisjes kronkelden tegen hun vriendje aan en lieten hun handen over hun hele lichaam glijden. Lisa en ik liepen ook naar de dansvloer.

Lisa had een zwarte, opengewerkte jurk aan waarin haar slanke lichaam met grote borsten goed te zien was en zwarte schoenen met een hoge hak. Ik droeg een wit topje met een bruine suede rok en hoge laarzen. We begonnen steeds dichter tegen elkaar aan te dansen, en zag de geile blik in de ogen van mijn vriendin. We houden ervan om elkaar een beetje uit te dagen, en houden ervan als anderen dan naar ons kijken. Ik legde mijn hand op de kont van Lisa en met mijn andere hand trok in haar hoofd naar me toe.

Ik keek opnieuw diep in haar ogen. Lisa opende haar mond een beetje en ik kuste haar op de mond. Al snel stonden Lisa en ik elkaar gewoon te tongen op de dansvloer. Om ons heen stonden verschillende jongens en meisjes te kijken naar ons.

Heerlijk, ik voelde me zo warm worden van binnen. Ik drukte mijn lichaam dichter tegen Lisa aan. Ze bewoog ritmisch met haar onderlichaam mee op de muziek. Ik voelde dat mijn kutje nat werd, en streelde met mijn hand over kujte. Ik voelde een diep verlangen om te neuken, hier vanavond, gewoon in de discotheek.

Na een tijdje nam ik de hand van Lisa beet en liep met haar naar de zijkant van de discotheek. Daar is een intieme hoek, je weet wel, met van die zachte banken waar je lekker in weg kunt zakken. Er zaten twee mooie jongens op de bank. Lisa en ik liepen naar hun toe. Lisa en ik keken elkaar aan en twijfelden een beetje.

Maar het waren leuke jongens en ik voelde mijn kutje branden. We gingen naast de jongens zitten, ze sloegen hun arm om ons heen. We kletsten wat, maar al snel kwamen de jongens in actie. De jongen naast mij heette Marcel, de andere jongen was Sander. Hij streelde mijn zijn hand over mijn benen en schoof mijn jurk voorzichtig omhoog. Hij kuste me op mijn mond. Ik liet het allemaal gaan, want ik had me nog nooit zo geil gevoeld. Samen met mijn vriendin en twee mooie jongens lag ik op een bank in een volle discotheek te vrijen.

Om ons heen stonden verschillende jongens en meisjes naar ons te kijken. Sommigen van hen waren ook aan het vrijen; anderen keken alleen met een drankje in de hand. Marcel fluisterde plotseling in mijn oor: Ik voelde een rilling door mijn lijf.

Ik maakte zijn rits open, en haalde zijn lul eruit. Zijn lul was al behoorlijk hard, met mijn hand bewoog ik langzaam heen en weer over zijn penis. Ik nam de eikel in mijn mond en cirkelde met mijn tong over het topje van zijn lul. In een rustig ritme begon ik hem te pijpen. Marcel kreunde, en ik voelde mijn kutje zo lekker nat worden. Zijn pik werd harder en nam de staaf steeds dieper in mijn mond. Uit mijn ooghoek zag ik dat Lisa haar topje en BH uit had getrokken. Sander kuste haar borsten en zoog aan haar tepels.

Ik lag Marcel heerlijk te pijpen. Ik voelde geen enkele schaamte. Integendeel, ik voelde me geil en wilde alleen maar neuken omringd door anderen. Door de discotheek schalde de laatste hit van een DJ. Terwijl ik Marcel ongeneerd lag te pijpen op de bank, gleed zijn hand onder mijn jurk.

Hij trok de tanga van mijn kont naar beneden. Voorzichtig stak hij een vinger in mijn drijfnatte poes. Sneller ging hij met zijn vinger op en neer. Ik voelde mijn eerste orgasme van de avond opkomen. Met een kort gilletje kwam ik klaar. Marcel riep naar me: