Neuken in de huiskamer kaalkutjes

neuken in de huiskamer kaalkutjes

Interraciaal koppel neukt op de bank in de woonkamer POV neukbeurt in de auto Prachtige brunette geneukt op de vloer van haar woonkamer Onbekend rondborstig meisje geneukt in de woonkamer Als eerst plezier hebben in de ochtend Een dromerige namiddag met Sophia Steele Brutale neukbeurt in het bad Geïmproviseerde neukbeurt achter de bosjes Geimproviseerd neuken op het bureau De woonkamer rockt lekker Brutale neukbeurt met de balprinses Hete neukbeurt met mijn vriendinnetje's zus Besnorde man neukt stiefdochter Rondborstige blondine heeft hardcore neukbeurt Genieten van een neukbeurt op de parkeerplaats Lieve blonde tiener houdt van voorover buiken het krijgen Indiase schoonheid ligt achterover voor neukbeurt Meisje trekt raar gezicht tijdens neuken.

Ouwe kerel neukt Duitse tienersletje. Seks met de loodgieter. Geile vrouwen willen sexcontact met jou! Krijg gratis credits na de inschrijving. You may also like Anaal Bitch wordt brutaal anaal geneukt met komkommer en vuist By Pornfreak 3 mei Anaal Canadese cougar kontneuken By Pornfreak 6 april Anaal Kendra Lust bedrijft liefde met jong stel By Pornfreak 27 februari Anaal Dokter neukt Franse zuster lekker in haar kontje By Pornfreak 26 februari

..

Diensten in natura betalen film sex trio

Geimproviseerd neuken op het bureau De woonkamer rockt lekker Brutale neukbeurt met de balprinses Hete neukbeurt met mijn vriendinnetje's zus Besnorde man neukt stiefdochter Rondborstige blondine heeft hardcore neukbeurt Genieten van een neukbeurt op de parkeerplaats Lieve blonde tiener houdt van voorover buiken het krijgen Indiase schoonheid ligt achterover voor neukbeurt Indisch paar neukt in de woonkamer Geïmproviseerde trio midden in de nacht Jong stelletje heeft plezier op de bank Indrukwekkende meid wordt zacht geneukt Ongelofelijke anale neukbeurt in POV Sexy 69 voor geweldige neukbeurt Geweldige neukbeurt met een spectaculaire brunette Intense stelletjes neukbeurt En na dat tante Leen papa en mama had begroet met drie kussen, vroeg mama.

Welke wind waait jou naar hier vroeg. Ik kom onze Ellen even verassen, zei ze, ik heb zin om eens naar de Sinksenfoor te gaan. En Walter die is op het werk, en alleen heb je daar ook niets aan.

Dus ik dacht ik neem Ellen mee, want een van de dagen beginnen de examens en dan moet er geblokt worden en komt het er niet meer van. Ik was blij verast natuurlijk dat ik met mijn tante naar de Sinksenfoor mocht.

Het is vrijdag dan moet je morgen niet naar school dan kun je blijven slapen, wat denk je daarvan vroeg tante. Joepy zei ik, en mag ik vanavond dan in het bubbelbad, tante Leen? Jij mag vanavond in het bubbelbad, antwoorde ze. Dat werd een leuk vooruitzicht.

Elk jaar staat in Antwerpen de Sinksenfoor en daar naartoe met mijn tante Leen, de knapste vrouw die ik ken, mama is ook mooi maar Tante leen heeft toch dat ietsje meer. Haar tetten zijn dikker en ze is wat voller dan mama, niet dik maar stevig en mooi gebruind altijd, want ze komen niets te kort, Nonkel Walter heeft goed betaalde werk in een bedrijf in de haven, wel met rare werktijden, en tante Leen werkt daar op een bureel. Ze hebben een bubbelbad en een zonnebank, waar mama ook gebruik van maakt.

We stapte de wagen in en ik bekeek tante Leen, ze droeg een kort kleedje zonder mouwen passend rond het lichaam met een groot decolleté, met vanaf de heupen een wijde rok die gemakkelijk opwaaide met de wind.

Ik keek naar mijn mooie tante, ik zag dat haar kleed wat omhoog was gekomen door in de wagen te stappen en kreeg zo een zicht op haar billen, en ik voelde mijn kutje weer tintelen.

Ik hoopte dat Tante straks mee in het bubbelbad zou gaan dat ik ze nog eens bloot zou kunnen zien. Ik heb tante Leen al vaak bloot gezien, op het naakt strand, maar straks zo met haar alleen, dat is toch anders. Een half uurtje later na wat zoeken hadden we parkeerplaats en stapte we naar de foor.

Op de foor zag ik al dadelijk dat vele ogen op mijn tante gericht waren, en niet alleen de mannen ook vrouwen staarde vaak naar haar. We stapte in een snelle molen en ik profiteerde dadelijk om dicht tegen tante aan te drukken en haar goddelijk, lichaam te voelen. Een beetje later gingen we in een spookhuis, we stapte in het wagentje, waar ik heel dicht tegen tante ging leunen zogezegd uit schrik, wat ik helemaal niet had, maar met een gilletje links of recht gaf ik me zelf de kans om eens per ongeluk haar tetten of dijen aan te raken.

Of ze mijn spelletje door had of niet weet ik niet, maar ze wees me niet terecht. En zullen we eens in een spookhuis gaan waar je moet door stappen, dat vond ik vroeger altijd leuk, zei tante. Waar ik dadelijk mee akkoord ging. We stapte als twee giechelende meisjes naar de attractie, en ik merkte dat wanneer je buiten komt er een wind je rok omhoog blaast of tante het had gezien weet ik niet.

We stapte het spookhuis in en ik hield me vast aan tante, en weer speelde ik de bange Trien en pakte vaak verkeerd en voelde aan haar stevige kont of dijen. Toen we de uitgang naderde zorgde ik ervoor dat ik sneller was dan zei om zeker het schouwspel niet te missen als haar rok omhoog zou worden geblazen.

Ik stond op uitkijk en tante stapte over de rooster, haar rok die wijt was ging de hoogte in, ze gilde wat maar deed geen moeite om het te voorkomen en haastte zich niet om van de rooster te gaan, maar bleef al lachend even staan. Dat ze bekijks had hoef ik niet te zeggen, iedereen kon zien dat ze een string droeg, ik denk dat ze vele mannen een stijve bezorgde met haar show.

Toen we terug verderliepen zei ik, je had wel bekijks op die windrooster, wist je dat niet dat die er was? Jawel, zei tante Leen maar wat aandacht van de mannen is altijd mee genomen.

Ben jij exhibitionist, vroeg ik. Waar haal jij die wijsheid, vroeg tante. Ik surf wel eens op het net antwoorde ik. Wel wijsneus elke echte vrouw geniet van aandacht, dat zal je nog wel leren. Ja, antwoorde ik, als mijn borsten zo groot geworden zijn als die van jou en mijn benen en billen zo mooi zijn als die van jou.

Jij vindt me dus mooi, vroeg tante Leen. Ja zei ik, heel mooi. Je bent me aan het charmeren kleine deugniet. En, vroeg ik, mag dat niet? Jawel, zei tante, hoe meer hoe liever, complimentjes doen altijd deugd, en jij zult ook wel een mooie meid worden want, bij ons zit dat in de familie en eigenlijk ben je dat al wel wat. En grote borsten krijgen zit dat ook in de familie, lachte ik. Dan weet je nooit op voorhand zei tante, maar kom we gaan eens kijken om wat te eten want ik krijg honger.

We slenterde nog een ganse tijd op de foor, hier en daar wat spelen en wat eten en we amuseerde ons kostelijk want tante deed alles mee, en we dartelde speels rond, en ik vond dat tante mij zeer vaak vast nam en me knuffelde als we in een attractie waren. Of ze wist dat ze mij daar ontzetten geil mee maakte weet ik niet, maar het was bijna stoeien wat we deden. Maar we konden op de foor niet blijven rond hangen en we besloten van naar tante thuis te gaan waar het bubbelbad op ons stond te wachten.

We stapte in de wagen en ze vroeg, heb je, je geamuseerd? Natuurlijk, antwoorde ik, hoe kan het ook anders, met jou op stap is voor mij een feest. Je bent wel gul met je complimenten hé klein ding, zei tante. Ik zou je graag een knuffel geven zei ik, maar als je rijd kan dat niet. Ik, hou die knuffel tegoed antwoorde ze. Toen we bij tante Leen aankwamen gingen we dadelijk naar het bubbelbad, dat ze op zette voor het te verwarmen. We praten toch wat na over de foor en dan gingen we naar het bubbelbad dat op temperatuur was, Ik was het eerst uitgekleed en stapte het bubbelbad in en toen begon tante zich uit te kleden, eerst haar kleed, dan de bh en ik kon haar tetten in volle glorie zien, om dan haar string van haar kut te zien verdwijnen en ik haar geschoren kut kon zien in al haar pracht.

Dat mijn kutje al kriebelde hoof ik zeker niet te zeggen. Jij en mama zijn wel echte kaalkutten hé tante Leen zei ik. Ja kleintje, mijn Walter en jou papa zijn beide liefhebbers van geschoren kutjes, maar stop eens met je Tante Leen, hier in huis is het gewoon Leen.

Ok zei ik, maar is dat nu moeilijk steeds je kutje te moeten scheren? Nee, helemaal niet zei Leen, het word immers routine. Dan ga ik later ook mijn kutje scheren, zei ik. En ik hoop dat ik ook zoen mooie borsten ga krijgen als jij. Je bent weer complimentjes aan het gooien, zei Leen, en ik vind dat het geen borsten zijn maar tetten, een echte vrouw heeft tetten, nonnen hebben borsten.

Vind jij dat ook prettig om wat minder beleefde taal te gebruiken, bij mama mag ik dat wel maar niet als iemand het oord, want dan moet ik deftig spreken maar thuis mag ik over kut en tetten spreken en lul en kloten. Ja, ja wijsneus, zei Leen ik heb het al begrepen, maar ik vind dat ook fijn. Kun je me niet wat gore woorden leren Leen vroeg ik.

Jou kennende denk ik niet dat jij nog veel moet leren, antwoorde ze. Leen is het waar, als je puber zijt dat je dan ook bi bent en dat je pas later een keuze maakt, heb jij bi ervaringen?. Leen antwoorde, heu ik weet van ons Petra dat ze steeds de waarheid zeggen tegen je, en ik wil je nu ook niet beliegen, en ja ik heb een bi relatie gehad als puber alleen het is bij ons nooit weg geweest, wel een tijd verminderd maar niet weg.

Dat was met mama is het niet, vroeg ik. Als je het weet waarom vraag je het dan, kleine deugniet, zei Leen. Ik wist het niet, maar mama vertelde wel eens dat jullie in één bed moesten slapen en nu ik zelf vaak met mijn kutje speel, denk ik wel dat jullie dat ook wel deden. Ja natuurlijk deden wij dat, wie niet, en zij die zeggen dat ze als kind nooit wat hebben gedaan dat zijn leugenaars en hypocrieten.

Jij zult nu ook wel met de jongens flirten zeker. Nee Leen, de jongens waar ik wel eens wat mee geprobeerd heb, die doen onnozel, of ze geven je steeds stompen, om aandacht te trekken, of ze komen klaar in je hand, of het is al in hun broek, en ze willen je dan steeds voor hen alleen, en ik wil, niet van iemand zijn.

Waar haal je toch al die wijsheid vandaan Ellen, je bent echt wel veel vooruit op je tijd. Ja, dat zegt ma ook dikwijls, maar Leen ik moet je nog een knuffel geven van daarstraks in de auto toen kon het niet. Ha, ja zei Leen, ik krijg nog een knuffel van je, en ze spreidde haar armen en ik drukte me tegen haar aan, wat Leen ook deed.

Door dat we in het water zaten voelde ik mij drijven en kon ik gemakkelijk mijn lichaam sturen naar waar ik wouw, en zorgde dat ik met mijn kutje op de knie van Leen kwam, wat een lekker gevoel was. En dan mijn tetjes tegen haar tetten vond ik ook zalig.

Ik drukte Leen lekker dicht tegen me en zei, lekker hé Leen, zo met je tetten tegen elkaar. En met je kutje op mijn knie dat vind je ook lekker zeker, zei Leen. En met een brutale mond zei ik, Ik geil al vanaf dat we op stap zijn op je Leen, ik nam het risico maar, ze kon alleen maar boos zijn, maar dat verwachte ik niet.

Ik weet dat je, je al heel de tijd loopt op te geilen op mij, je bepotelde me wat al te graag op de foor is het niet, vroeg leen. Ja, Leen ik word geil van je. Ik zal je een geheim vertellen zei Leen, ik weet dat je seks hebt gehad met je mama, en klein geil ding, je kent er wat van om iemand op te geilen, ik sta ook al een hele tijd zo geil als wat, waarom denk je dat ik zo lang op die windrooster bleef staan, en nu was ik benieuwd hoe lang het zou duren voor je iets zou ondernemen, maar ik vind je kutje op mijn knie lekker geil, en als je nu met mijn tetten speelt geef ik je een geile tongkus, mini sletje.

Ik drukte dadelijk mijn mond op haar mond en begon met haar tetten te spelen, en ik voelde haar hand op mijn kutje. Na de kus zei Leen, kom we gaan naar het bed. We stapten uit het bubbelbad en gingen de kamer er naast op het bed liggen. Kom zei Leen, ik wil je kutje likken, want dat is van toen met je mama vroeger geleden dat ik nog zo een jong kutje gelikt hebt, en inderdaad het is zoals onze Petra zei, zeer geil het nog eens te beleven. Dit klonk als muziek in mijn oren. Leen kwam met haar geile natte kut op mijn mond zitten zo ik haar ook kon beffen, en ik voelde haar tong over mijn kutje en kontje gaan.

Ik befte Leen zalig en legde mijn beide handen op haar kont om die ferme kont van haar, lekker geil te strelen, en regelmatig met mijn vingers over haar kontgaatje te wrijven. Steek gerust een paar geile vingers in mijn schijthol, riep Leen, wat ik zeker deed. Ik voelde Leen klaarkomen en ook zij had net als mama een zeer nat geil orgasme. Ik wist al niet meer hoe vaak ik was klaar gekomen.

Kom zei Leen, ik wil dat je mij vuistneukt, jou vuistje zal er wel in gaan, die van je ma kreeg ik er nog niet in, maar die van jou moet lukken. Ik maakte een vuist en duwde die vrij gemakkelijk in haar zeiknatte kut, zalig gromde ze, en ze kwam dadelijk klaar, en ik zag haar kutvocht in een straalde uit haar kut spuiten wat ik opvangde met mijn mond.

Na een paar orgasmes trok ze mijn vuist uit haar kut, en begon mij hand af te likken, en ik vingerde haar met mijn andere hand en toen ze mijn andere hand los liet neep ik daarmee zachtjes in haar tetten. Kom geile Ellen nijp in mijn tetten en trek aan mijn tepels geile snotaap, ik zal je puberkut uitlikken en je kleine tetjes zuigen en je geil laten klaarkomen mini slet van mij. Ik deed niet onder, en antwoorde. Geil hoeren wijf laat me klaar komen met die slettentong van je, en ze begon me weer te beffen.

Wat er allemaal gebeurde kan ik niet meer vertellen, ik voelde haar handen en haar tong overal waar het geil was en het aantal keren dat ik klaar kwam was niet mee bij te houden. Op een gegeven moment vielen we beide stil en lagen we beide uit te blazen in elkaars armen. Na een poosje, toen ik wat bij mijn zinnen kwam, vroeg ik Leen waarom heb je geen vingers in mijn kutje gestoken. Omdat ik je niet wil ontmaagden, antwoorde Leen, je maagdelijkheid die moet je bewaren tot het juiste ogenblik en die mag je niet verliezen in een geile bui, zo goed kon ik er mijn verstand nog wel bij houden.

Ja, antwoorde ik, mama is ook niet in mijn kutje geweest, dat zal daar dan wel voor geweest zijn. Kom zei Leen we gaan ons douche, en dan nog wat tv kijken en dan slapen. Ik mag toch bij jou slapen, vroeg ik Leen.

Natuurlijk dat, jij mag bij mij slapen, maar morgen moeten we wel je mama en papa vertellen wat er gebeurd is. Ik denk niet dat mama boos zal zijn, antwoorde ik. Dat denk ik ook niet, zei ik, want ze had me gewaarschuwd dat jij een zeer geil en verleidelijk ding waard, en dat zij ook weer verliefd was geworden op je pubberkutje.

En na ook hier weer een bed terug verschoond te hebben kon ik slapen tegen de tetten, billen en kont van mijn geile tante Leen. Ik werd wakker in een leeg bed, Leen was blijkbaar al op, ik stapte uit bed en ging naar de woonkamer die vlak bij was. Tante woonde in een bungalow met mooie tuin. Toen ik in de woonkamer kwam zag ik tante ze zat op het terras in haar ochtendjas en ik hoorde ze telefoneren. Ik hielt me stil zo ik het gesprek kon volgen, en hoorde Leen zeggen. Tot dan is het bij wat scharrelen gebleven, maar toen we in het bubbelbad gingen, was er snel geen houden meer aan.

Toen werd het stil omdat ze naar het antwoord luisterde. Ne Petra ik was dat eigenlijk niet van plan, maar je weet hoe dat kleine ding je geraffineerd kan opgeilen, en op de foor was ik al opgegeild door de blikken van de mensen Ja natuurlijk moet ik er niet sexy bijlopen maar ik vind het wel zeer geil die blikken vangen jij toch ook graag Maar vind je het erg dat ik met haar heb gevreeën Ik kon zo geil als boter je toch niet bellen of ik ook dat puberkutje mocht likken.

Ik begreep wel dat Leen met mijn mama aan het bellen was. Ik stapte terug naar de gang en riep Leen waar ben je. Op het terras met je ma aan het bellen. Ik kwam naar het terras en ging naast Leen zitten, en ze vroeg, wil je mama even spreken. Ik nam de telefoon over en zei, goede morgen mama, ik heb me heerlijk geamuseerd op de foor, en dan in het bubbelbad geweest en lekker met Tante leen gevreeën, zalig mama, en heb jij nu gevraagd aan papa of ik met zijn lul mag spelen.

Wat ben jij toch een doordrammer je hebt niet gevraagd of ik het wel goed vond dat je met ons Leen ging seksen, antwoorde mama. Maar het was zo zalig, en jij vrijt toch ook graag met haar, antwoorde ik. Het is al goed wijsneus, zei mama, je papa is akkoord dat je met ons speelt maar er zijn voorwaarden. Dat leggen we straks wel uit, wanneer kom je terug? Ik zal tante Leen even terug geven mama, antwoorde ik, en gaf toestel terug aan Leen.

Leen zei, Ik verwacht elk moment Walter en na het ontbijt gaat hij slapen en kort daar na vetrekken we. Kort daarna kwam nonkel Walter thuis en na de begroeting begonnen we dadelijk aan het ontbijt. En hoe is het hier geweest hebben de dames zich geamuseerd op de foor. Ja, antwoorde ik, het was formidabel. En aan Leen vroeg hij, en daarna?

Eigenlijk zoals verwacht, antwoorde Leen. Al met Petra gebeld? Ja, zei Leen en ik denk dat ze het verwachte. Ik had niet dadelijk door waar het over ging, en na het ontbijt ging nonkel Walter dadelijk slapen na een zware nachtdienst. Na het opruimen vertrokken wij terug naar ons thuis.

Onderweg vroeg ik, Leen ga jij tegen nonkel Walter zeggen dat we gevreeën hebben? Dat weet hij al, zei Leen, als je een echte relatie hebt zonder geheimen, dan heb je aan een half woord voldoende om elkaar te verstaan, we wisten van je ma dat ze met jou seks had gehad, en dat wilde ze nu met je papa bespreken, maar liefst met hem alleen, en daarom ben ik je komen halen voor de foor, en het logeren, zo dat ze vrij waren.

Dus het was op voorhand geplant, vroeg ik. Nu begrijp ik je gesprek met nonkel Walter. De foor en het logeren, dat was geplant, zei Leen, de seks is gewoon spontaan gebeurd, omdat jij een geraffineerde verleidster bent, en je verdomt goed iemand kan opgeilen met je grote mond, je verleidelijke ogen, en quasi onschuldige handjes die steeds het juiste plekje weten te vinden.

Ja Leen, ik kan dat goed hé, antwoorde ik. Kijk als ik mijn hand nu tussen je billen steek weet ik dat je een nat kutje krijgt, en ik stak mijn hand tussen haar billen.

Ellen niet doen, me niet opgeilen tijdens het rijden, dat is gevaarlijk, zei Leen. Ik had al dadelijk mijn hand weg getrokken, en zei, dit was maar een grapje Leen, ik zal je niet vingeren tijdens het rijden, maar als je het wel wil moet je maar even naar een stil plekje rijden, en dan lik ik je kut weer tot je geil er uitspuit, en je klit weer stijf tussen je kutlippen staat, en je tepels stijf worden door mijn tongetje, en je weer verlangd dat je mijn puberkutje kunt uitlikken.

Wil jij wel eens stoppen met me op te geilen klein ding, als je niet braaf zijt zal ik het eens tegen je mama zeggen, en wat dan, zei Leen met veel gevoel voor humor. Ja, antwoorde ik, dan staat die ook dadelijk met een natte kut en moet ik twee kutten likken. We waren met elkaar aan het zwansen dat het een lust was, en of Leen echt een natte kut kreeg weet ik niet maar mijn kutje was het wel.

Maar kort daarna waren we aan ons huis en stapte we binnen. Ik begroete mama en papa met een stevige knuffel, en vroeg dadelijk, en wanneer mag ik nu papa zijn lul zien en voelen? Kalm aan zei papa eerst gaan we duidelijke afspraken maken klein ding van me, zei papa.

Eerst en vooral gebeurt alles onder ons toezicht, en we verbieden je ten strengste van ook maar een woord te lossen tegen je vrienden of vriendinnen, we willen geen problemen. Als je toch iets wil, zeg het tegen ons, zo het veilig kan, en niet als een wildebras je door iedereen laten bepotelen, en je moet wel voorzichtig zijn dat je nog een tijd maagd blijft, je kunt van seks genieten zonder dat je gepenetreerd word.

Ik antwoorde, ik weet heus wel dat ik dat niet moet gaan uitbazuinen, als ik mijn mond voorbij praat worden jullie gestraft en vlieg ik naar een tehuis, dus nee bedankt, ik wil van alles genieten. Maar dat maagd blijven papa, dat is niet meer van deze tijd, dat is nog goed voor religieuze fundamentalisten maar niet voor minisletjes zoals ik, en daarbij ik ben al ontmaagd. Papa schrok en vroeg door wie dan wel?

Door Chiquita, antwoorde ik. Wie is Chiquita en waar is dat gebeurt, vroeg papa. Chiquita is een bananenmerk, papa en uiterst geschikt om je te masturberen en heel voorzichtig je zelf te ontmaagden, en zo pijnlijk was het niet.

Nu ze allemaal begrepen wat ik bedoelde, begonnen ze te lachen. En papa zei, je bent echt wel een vroegrijpe, bijdehandse wijsneus, en hij nam me in zijn armen en gaf me een stevige knuffel. En mag ik dan nu met je lul spelen papa, vroeg ik. We hebben andere plannen zie mama, we waren van plan om deze avond naar de parenclub te gaan met Walter en Leen, maar wat zou je denken dat we eens thuis bleven en we hier een feestje zouden bouwen. En mag ik dan ook met nonkel Walter zijn lul spelen, vroeg ik.

Dat moet je aan ons Leen vragen zei mama. Ja hoor lieve schat, zei Leen, jij mag met nonkel Walter zijn lul spelen, maar ook mijn kutje niet vergeten en papa en mama die mag je ook niet verwaarlozen, dus rust maar lekker uit vandaag want deze avond zal je werk hebben.

Leen nam afscheid van ons en samen met mama en papa gingen we winkelen voor wat snakjes en wat drank voor deze avond.

We laten nu Petra weer aan het woord. Ik legde de telefoon neer en was eigenlijk niet verast dat mijn zus het bed gedeeld had met Ellen, Leen is steeds in voor seks, ook in de parenclub staat ze bekend als een grote liefhebber van gangbangs, wat Walter altijd enorm geil vind dat hij Leen ziet gebruikt worden door veel mannen.

Leen is ook gemakkelijk te verleiden, was het wel een goed idee van haar te vragen om Ellen een avond op stap te nemen, ik had het moeten weten dat ze zich snel zou laten inpakken door mijn kleine lieve wijsneus.

Maar ja naar ik net hoorde hebben ze er wel beide enorm van genoten. Ik denk dat Ellen op weg is om een echte nymfomane te worden, en we zullen ze goed in het oog moeten houden om ze te beschermen tegen personen die er misbruik van willen maken. Het best is haar niet proberen te hinderen in haar honger naar seks, en ze dat zoveel mogelijk thuis te laten beleven, of anders toch onder onze controle.

Dirk die het ganse gesprek had gehoord zei, ik had dat wel verwacht dat Leen zoen kans niet zou laten liggen, wat jij niet kunt weerstaan, kan Leen zeker niet weerstaan. En na wat ik van jou gehoord heb, zal Ellen ook wel haar best gedaan hebben om Leen op te geilen, verdomt, als ze er maar van genoten hebben, ze hebben toch geen moord gedaan.

Ik was het met Dirk eens. Een half later stapte onze kleinen lieve wijsneus en ons Leen al lachend binnen en kwamen we te weten dat bananen zeer goede dildo’s waren, en konden gebruikt worden voor maagdenvliezen te breken.

We legde uit wat de regels waren voor de toekomst, en wanneer Leen vertrokken was, gingen we met zijn drieën winkelen. We reden eerst naar onze vaste seksboetiek in Merksem voor zeilen, voor over de zetels te leggen, we willen onze zetels niet naar de vaantjes helpen, mezelf en onze Leen kennende weten we dat er behoorlijk wat kutvocht zal vloeien. Dirk ging alleen want Ellen mag niet binnen in de seksboetiek, wat ze wel graag zou willen.

Dirk kwam terug naar de wagen, Ellen en ik zaten te wachten op het pleintje in de buurt en zagen Dirk aankomen en we stapte ook naar de wagen.

Ik heb nog een cadeautje voor Ellen meegebracht, zei Dirk, de kleinste maat van netkousen. Heb je netkousen voor mij gekocht papa, zei Ellen, wat geil, mag ik me vanavond kleden in een sletje papa. Jij mag je kleden in mini sletje zei Dirk, en daarom gaan we nu winkelen en gaan we zoeken wat we zoal vinden voor jou.

Yoepy zei Ellen, en met ons drietjes gingen we op stap naar een shoppingcenter. Ellen en ik gingen de boetiekjes opzoeken en Walter nam plaats op een terrasje waar hij geduldig op ons zou wachten. Ellen die snuffelde tussen de rekken en vond een kort passend rokje en wat bloesjes bij elkaar en we trokken naar een pashokje.

Ellen paste een rokje en haar kontje kwam er mooi in uit, en dan zochten we naar een topje of bloesje. Mijn tetjes moeten er wel mooi in uitkomen, fluisterde Ellen in mijn oor.

Ja schat, we zoeken tot we het juiste gevonden hebben, antwoorde ik ook al fluisterend, iets waar je tetjes mooi in uitkomen, en ik streelde zachtjes over haar in de groei zijnde borstjes. Mama je maakt me geil met aan mijn tetjes te komen zei Ellen. En vind je dat erg, vroeg ik. Nee mama natuurlijk niet maar ik kan dat ook bij jou, en ze stak haar hand onder mijn rok en streelde mijn kut, door mijn slip heen. Stop maar al, zei ik, of ik loop hier met een natte slip rond.

Toch echt wel fijn hé mama dat wij zo vrij kunnen stoeien met elkaar spijtig dat papa er niet bij kan zijn. Het zou wat krap worden in dit pashokje, antwoorde ik.

Ondertussen had Ellen de juiste kleding gevonden een nauwpassend rokje en een passend T-shirt met V hals dat bijna als een tweede huid rond haar lichaam paste en haar nog jonge tietjes mooi deden uitkomen. Mama kijk je ziet in mijn decolleté al wat de aanzet van tetjes zei Ellen fier, kijk ik krijg er al stijve tepeltjes van, en mijn kutje is al nat denk ik. We spraken heel stil en we hoopte maar dat niemand ons had gehoord.

Na dat we de resterende spullen terug in het rek hadden gehangen stapte we naar de kassa. Terug in de gang vroeg Ellen, mama mag ik mij deze avond schminken. Lieve schat, zei ik, het is vanavond jou avond, en als je wil zal ik je wel wat schminken, maar kom we gaan schoenen kopen met hoge hakken voor je netkousen tot hun recht te laten komen die papa voor je gekocht heeft.

Ellen die had al vlug haar keuze gemaakt en een beetje later gingen we naar Dirk die rustig zat te genieten van een paar koffies. Zo zijn de dames klaar met winkelen, vroeg hij, waar wij bevestigend op antwoorde. We dronken samen nog wat en reden dan terug naar huis.

Toen we thuis waren begon ik dadelijk de zetels uitte klappen in een bed, en te voorzien van de neukzeilen en ze dan afte dekken met strandlakens, zo dat mijn salon niet gedoopt zou worden met kutvocht dat rijkelijk zou vloeien. Toen ik met dit werk bezig was samen met Dirk werd ik al behoorlijk opgewonden, een seksavond in de club was steeds een feest voor ons vier maar nu het te kunnen organiseren in je eigen huis was gewoon fantastisch.

En dan nu met onze geile dochter er bij wonden de vooruitzichten me nog meer op. Ik voelde me nu meer op mijn gemak nu ik wist dat Dirk er mee akkoord ging, en ik geen schuldgevoel meer had, maar in tegendeel een geil vooruit zicht dat ik weer Hellen haar kleine kutje zou kunnen likken zoals ik jaren geleden deed met mijn zus.

Wel zei Dirk je bloost zo zit je al met je gedachten bij straks, ik kon het niet ontkennen en gaf Dirk een tongkus en streelde over zijn broek zijn lul. Na het berijden van de hapjes en de drank, gingen we snel even eten naar een hamburgerrestaurant, en dan naar huis om ons klaar te maken voor het bezoek van, Leen en Walter.

Ik nam een bad en ook Ellen nam een bad, en tijdens het baden van Ellen bracht ik bij mezelf een zeer hoerige make up op. Na het bad was Ellen aan de beurt die ik wat zachter opmaakte maar haar toch een geil effect gaf, de zelf ophoudende netkousen, en dan het korte spanend rokje waar haar kontje mooi in uitkwam, de T-shirt die haar tetjes in de kijker zette, de hoge schoentjes. Ellen ging voor de spiegel staan en ik zag dat haar tepeltjes zich dadelijk recht zetten.

Mams wat een geil zicht, ik word al geil van me zelf te zien, zei Ellen, en ze trok haar rokje wat omhoog om haar kutje te bekijken want een slipje droeg ze niet. Ze stak een vinger in haar kutje en zei kijk mams ik ben al goed nat en toonde mij haar natte vinger die ik dadelijk in mijn mond stak.

Doe je rokje maar naar beneden anders word ik ook nat en we moeten nog wat geduld hebben, tot Leen en Walter hier zijn. Ellen verteld nu verder. Mama had me geschminkt en met mijn nieuwe kleren aan was ik een echt minisletje. Ik ging naar beneden en begon uit de collectie seksfilms een keuze te maken die we als sfeerbrenger lieten spelen.

Mama kwam naar beneden en was echt hoerig gekleed, ze droeg een kleed tot net onder haar kont met de rug helemaal bloot zo diep dat je net de aanzet van haar reed kon zien en je dadelijk zag dat ze geen slip droeg, de voorkant was met een lange smalle V uitsnijding tot onder haar borsten en je zag haar Tetten bewegen bij elke stap, ze droeg zwarte zelf ophoudende kousen met een naad aan de achterkant, wat haar benen sierde.

Ik zei mams wat ben je sletterig en ging naar haar toe en gaf ze een tongkus en nam een tet in mijn handen en rolde haar tepel. Papa kwam nu de kamer in en hij droeg enkel een glanzende sportbroek die vroeger wel eens voetballer onder hun voetbalbroek droegen, het was rood en het paste als een tweede huid rond zijn kont en verder was hij bloot en kon ik zijn gespierd lichaam bewonderen dat hij onderhouden in de fitness.

Ik staarde dadelijk naar de verdikking in zijn broek waar zijn kloten mooi in aftekende en ik een nog slappe lul kon opmerken. Ik was nog aan het genieten van de het goddelijke lijf van papa toen tante Leen en nonkel Walter binnen kwamen.

Dag tante Leen, dag Nonkel Walter begroete ik hen en Leen zei geen getante en genonkel hier vandaag gewoon Leen en Walter, of slet, geile hoer, of gore beffer dat mag ook. Ma en pa begroete Leen en Walter met een knuffel en een tongkus de mannen tongde elkaar niet maar de ma en Leen tongde de mannen en elkaar hevig. Walter deed dadelijk zijn broek en hemd uit en pronkte in zijn tangaslip die ook nog een slappe lul bevatte.

Leen had een lange zomer jas aan en toen ze die uit trok zagen we haar benen gehuld in net als ik in netkousen maar zij droeg ze met jarretelle die net onder haar super kort rokje onderuit kwamen, ze droeg een licht doorzichtige blouse zonder mouwen, en ze had die opgerold, en net onder haar borsten vastgemaakt met één grote knoop waardoor je haar grote borsten en tepels goed door de stof kon zien en door de armsgaten kon men ook een stuk van haar borsten zien.

Leen kwam voor me staan en zei, laat me je eens bewonderen, zo ik kan zien of onze Petra je wel sletig genoeg heeft gemaakt, en ik zag een tevreden Leen goedkeurend knikken Mooi zei Leen dat verdiend een beloning en ze gaf me tongkus. Ma schonk voor iedereen een glaasje cava in en ik kreeg ook één glaasje niet meer want dronken mocht ik zeker niet worden. Laat ons klinken op de eerste avond dan onze kleine lieve wijsneus met ons zal seksen zei pa, na dat ze al een ingangsexamen heeft afgelegd bij haar ma en haar tante.

We dronken allemaal van onze cava en toen vroeg ik, mag ik nu een lul voelen. Ma legde een schaaltje met condooms klaar want er was afgesproken dat ik wel een lul in mijn kutje mocht krijgen maar alleen met condoom om dat ik onmogelijk zo jong aan de pil kon geraken.

Even geduld zei ma we gaan eerst je pa een stijven bezorgen zo je hem kan zien groeien in zijn broek. Leen begreep dadelijk wat van haar verwacht werd en begon mijn ma dadelijk te tongkussen en met haar tetten te spelen en ma deed Leen haar korte rok wat omhoog en begon zachtjes over haar tangaslip te strelen en ik zag al dadelijk Leen met haar kont draaien van geilheid.

Ik bemerkte dadelijk dat inderdaad pa zijn lul begon te groeien, het was ongelooflijk geil dat je met schokjes zijn lul zag uitzetten tot een keiharde neukstaaf.

En, zei pa, waar blijf je nu die is wel voor jou nu. Ik ging voor pa staan en streelde zijn keiharde lul door zijn broek wat ik prettig vond daar de stof fijn aanvoelde, ik genoot en voelde mijn kutje kletsnat worden. Ik stroopte nu zijn broek naar beneden en zijn lul sprong vooruit zodra hij bevrijd was van de knellende broek, en ik voelde voor de eerste keer een echte lul in mijn handen, ik trok het vel wat naar achter, Ik zag nu zijn glimmende paarse eikel en wat voorvocht dat uit zijn lul kwam het was een zalig gevoel zoen warme stijve lul in mijn handen.

Ik speelde even met pa zijn lul en stak hem dan in mijn mond en begon hem te pijpen en met mijn tong ging ik over zijn pisgaatje om het voorvocht te kunnen proeven. Maar jij kleine slet zei pa, waar heb je dat geleerd? Van de pornofilms op internet natuurlijk, ik maak niet alleen mijn huiswerk op de PC, antwoorde ik, en stak dan vlug zijn lul terug in mijn mond. Ma en Leen waren nog steeds bezig met elkaar en terwijl ik pa pijpte keek naar hen en zag ik dat Leen en ma mij ook bekeken hoe ik pa pijpte, ik zag dat Leen haar tanga helemaal nat was, wat betekende dat ze als eens een keer was klaar gekomen.

Plots stond Walter naast pa en zag dat zijn lul stijfstond in zijn tanga waardoor de eikel boven zijn boven zijn tanga stak, ik stroopte zijn tanga af en liet ze op zijn enkels vallen en nam nu zijn lul in mijn mond. Pa ging achter mij staan en begon me zachtjes te vingeren in mijn lekkend kutje.

Je bent nog wel nauw zei pa ben je zeker dat je een lul in je kutje wil. Ik stopte even met pijpen en zei pa ik ben zeker dat je lul er in kan ik ben suppergeil en kletsnat, ja dat voel ik ook zij pa, ik ga een condoom aandoen en dan zal ik voorzichtig mijn lul in je kutje steken. Pa nam een Condoom en deed hem over zijn lul en ik liet Walter zijn lul uit mijn mond halen en zette me klaar om voor het eerst een lul in mijn kutje te krijgen. Pa ging op een strandlaken op de grond liggen op zijn rug en ik ging met mijn knieën naast zijn lichaam zitten en liet me zakken over zijn lul.

De rest stond er op te kijken terwijl ze elkaars lul of kut stimuleerde.neuken in de huiskamer kaalkutjes

Interraciaal koppel neukt op de bank in de woonkamer POV neukbeurt in de auto Prachtige brunette geneukt op de vloer van haar woonkamer Onbekend rondborstig meisje geneukt in de woonkamer Als eerst plezier hebben in de ochtend Een dromerige namiddag met Sophia Steele Brutale neukbeurt in het bad Geïmproviseerde neukbeurt achter de bosjes Geimproviseerd neuken op het bureau De woonkamer rockt lekker Brutale neukbeurt met de balprinses Hete neukbeurt met mijn vriendinnetje's zus Besnorde man neukt stiefdochter Rondborstige blondine heeft hardcore neukbeurt Genieten van een neukbeurt op de parkeerplaats Lieve blonde tiener houdt van voorover buiken het krijgen Indiase schoonheid ligt achterover voor neukbeurt Meisje trekt raar gezicht tijdens neuken.

Ouwe kerel neukt Duitse tienersletje. Seks met de loodgieter. Geile vrouwen willen sexcontact met jou! Krijg gratis credits na de inschrijving. You may also like Anaal Bitch wordt brutaal anaal geneukt met komkommer en vuist By Pornfreak 3 mei Anaal Canadese cougar kontneuken By Pornfreak 6 april Anaal Kendra Lust bedrijft liefde met jong stel By Pornfreak 27 februari Anaal Dokter neukt Franse zuster lekker in haar kontje By Pornfreak 26 februari

..

Populair Tiener Geile zus neukt haar broer om aandacht te krijgen Jong en Oud Oma is geil, speelt met dildo en neukt twee jongens brunette Jackie krijgt twee zaadlozingen van haar date Nieuws Mary Beth Haglin — van juf naar veroordeelde pornoactrice Gluren bij de buren. Meisje trekt raar gezicht tijdens neuken. Ouwe kerel neukt Duitse tienersletje.

Seks met de loodgieter. Geile vrouwen willen sexcontact met jou! Krijg gratis credits na de inschrijving. You may also like Anaal Bitch wordt brutaal anaal geneukt met komkommer en vuist By Pornfreak 3 mei Anaal Canadese cougar kontneuken By Pornfreak 6 april Anaal Kendra Lust bedrijft liefde met jong stel By Pornfreak 27 februari Prachtige brunette geneukt op de vloer van haar woonkamer Onbekend rondborstig meisje geneukt in de woonkamer Als eerst plezier hebben in de ochtend Een dromerige namiddag met Sophia Steele Brutale neukbeurt in het bad Geïmproviseerde neukbeurt achter de bosjes Geimproviseerd neuken op het bureau De woonkamer rockt lekker Brutale neukbeurt met de balprinses Hete neukbeurt met mijn vriendinnetje's zus Besnorde man neukt stiefdochter Rondborstige blondine heeft hardcore neukbeurt Genieten van een neukbeurt op de parkeerplaats Lieve blonde tiener houdt van voorover buiken het krijgen Indiase schoonheid ligt achterover voor neukbeurt Indisch paar neukt in de woonkamer Geïmproviseerde trio midden in de nacht
Body massage sex man pijpt zichzelf

  • 937
  • Ze smeekte bijna, en met die ongelooflijke ogen van haar bekeek ze me zo geil dat ik de controle die ik al lang verloren was, nog steeds niet kon terug vinden en geil zei ik, we kunnen het ook samen doen, elkaar kutje likken, en ik leerde haar het standje 69 en we begonnen beide elkaars kut te likken, wat weer vele orgasmes veroorzaakte, neuken in de huiskamer kaalkutjes. Mama stapte binnen en gaf papa een lange tongkus zoals gewoonlijk, meisjes die beffen dikke penus ben dat gewoon want mijn ouders doen nooit stiekem over zulke zaken, ik weet dat ze vanavond lekker zullen vrijen en ik zal mama vaak oren klaarkomen, en normaal geniet ik mee van die geluiden en lig ik me lekker te vingeren, maar ik hoop dat ik er vanavond mag bij zijn.
  • Gangbang zondag een dildo
  • Toen Leen veertien of vijftien stijve klit effe beffen werd ik wakker van haar gekreun, Ik was wat verbaasd en vroeg Leen wat scheelt er, je doet zo raar. Hij weet er al van zei ik, ik heb het gisteren verteld dat je aan mij had gevraagd of we samen seks konden hebben. Ze begonnen te zoenen en hij begon haar uit te kleden en was verrast over de grote borsten die ze .

Thuisontvangst heerenveen amateur escort brabant


Seks met de loodgieter. Geile vrouwen willen sexcontact met jou! Krijg gratis credits na de inschrijving. You may also like Anaal Bitch wordt brutaal anaal geneukt met komkommer en vuist By Pornfreak 3 mei Anaal Canadese cougar kontneuken By Pornfreak 6 april Anaal Kendra Lust bedrijft liefde met jong stel By Pornfreak 27 februari Anaal Dokter neukt Franse zuster lekker in haar kontje By Pornfreak 26 februari Tiener Geile zus neukt haar broer om aandacht te krijgen.

Jong en Oud Oma is geil, speelt met dildo en neukt twee jongens. Interraciaal koppel neukt op de bank in de woonkamer POV neukbeurt in de auto Prachtige brunette geneukt op de vloer van haar woonkamer Onbekend rondborstig meisje geneukt in de woonkamer Als eerst plezier hebben in de ochtend Een dromerige namiddag met Sophia Steele Brutale neukbeurt in het bad Geïmproviseerde neukbeurt achter de bosjes Geimproviseerd neuken op het bureau De woonkamer rockt lekker Brutale neukbeurt met de balprinses Hete neukbeurt met mijn vriendinnetje's zus Besnorde man neukt stiefdochter Rondborstige blondine heeft hardcore neukbeurt Genieten van een neukbeurt op de parkeerplaats Lieve blonde tiener houdt van voorover buiken het krijgen Indiase schoonheid ligt achterover voor neukbeurt

Vingerende negerin lesbisch vuistneuken


Brutale neukbeurt in het bad Geïmproviseerde neukbeurt achter de bosjes Geimproviseerd neuken op het bureau De woonkamer rockt lekker Brutale neukbeurt met de balprinses Hete neukbeurt met mijn vriendinnetje's zus Besnorde man neukt stiefdochter Rondborstige blondine heeft hardcore neukbeurt Genieten van een neukbeurt op de parkeerplaats Lieve blonde tiener houdt van voorover buiken het krijgen Indiase schoonheid ligt achterover voor neukbeurt Indisch paar neukt in de woonkamer Geïmproviseerde trio midden in de nacht Jong stelletje heeft plezier op de bank Indrukwekkende meid wordt zacht geneukt Ongelofelijke anale neukbeurt in POV Sexy 69 voor geweldige neukbeurt Ik kwam met mijn gedachten terug bij nu, en mijn zus zei.

Je bent er wel even stil van geworden. Ja zei ik, ik heb even na gedacht en ja wij hebben eigenlijk wel wat af geneukt samen. En ga je nu dat je dochter ontnemen, of verplichten van buiten huis te gaan experimenteren.

Leen had wel een punt maar ik wist het toch niet goed, en antwoorde, jij hebt mooi praten. Nee, zei Leen ik heb geen kinderen maar moest het toch zo zijn zou ik liever hebben dat ze alles van mij konden leren dan ze aan hun lot over te laten en ze maar laten doen zonder dat je er controle over hebt en Ellen heeft geen oudere zus zoals jij had.

Inderdaad schat wat wij hebben, hebben niet veel zussen denk ik. Weet je Petra, wanneer ik zo terug denk aan vroeger dan krijg ik vaak een natte kut. Je bent niet alleen Leen, wanneer ik alleen in bed lig, en ik kan de slaap niet vatte, denk ik vaak terug aan vroeger en het maakt mij ook vaak geil, en masturbeer ik met jou in mijn gedachten, want raar wij hebben nu nog vaak seks samen maar steeds met onze mannen er bij.

Ja zei Leen dat is waar wij zijn zelden alleen. Maar nu wel zei ik, en ik zag mijn zus al glimlachen, ja zei Leen maar nu wel, en ze nam me in haar armen en gaf me een stevige tongkus en ik reageerde met haar blouse los te knopen en haar bh omhoog te doen zo haar borsten vrij kwamen. Ja Petra speel met mijn tetten en zuig op mijn tepels en maakt me heet ik wil je nog eens voor mij allen. Dat is maar een woord antwoorde ik, en begon me dadelijk uit te kleden, en Leen volgde mijn voorbeeld.

Nu we naakt waren liepen we naar de slaap kamer en belande op het bed, en begonnen we nog heviger te tongen en drukte onze borsten tegen elkaar. Ja, lekker tetten tegen tetten zei leen en nog een paar vingers in je geile kut en we kunnen lekker elkaar klaar maken zoals vroeger. Ze voegde dadelijk de daad bij het woord en ik voel de haar vingers in mijn al zeer natte kut binnen dringen, en ik deed bij haar het zelfde.

We vingerden elkaar naar een eerste orgasme om dan ons favoriet standje 69 te beginnen. Zalig elkaar beffen zei leen, ik wil je geil kutvocht in mijn mond voelen komen en je kont vingeren en je tepels rollen.

En ze begon er dadelijk aan en ik voelde haar ervaren tong lekker bezig aan mijn kut en kont, en antwoorde haar, Ik zal je beffen tot het geil uit je kut spuit en mijn smoel er helemaal van onder zit zo je het kunt aflikken, geile slet van mij. En lang moest ik niet doorgaan want Leen kwam klaar als een geiser en mijn ganse gezicht zat onder haar kutvocht dat ze na een paar orgasmes lekker van mijn gezicht begon te likken met de woorden. Ik lik mijn geil van je hoeren smoel lekkere bef slet, en ze stak een paar vingers in mijn kut en vingerde me tijdens het aflikken van mijn gezicht.

Ik stak vier vingers in haar kut en begon wild te bewegen, ik wilde haar vuist neuken maar dat lukte niet maar Leen zij, ja lekker steek mijn kut vol en voel mijn kutvocht langs je vingers lopen, en ze kwam weer zeiknat klaar. Kom Petra, zei Leen, we gaan nog onze kutten tegen elkaar wrijven tot we zeiknat tussen onze benen zijn en dan lekker elkaar begeilde kutten likken. Ze ging op haar zijde liggen met haar been omhoog zo ik op haar bil kon gaan zitten en met mijn kut tegen haar kut lag en we de handen in elkaar sloegen zo we onze kutten tegen elkaar konden drukke en neukbewegingen deden waardoor we een paar keer snel na elkaar klaar kwamen.

We gingen weer in standje 69 liggen en likte elkaars kutten tot ze droog waren, wat wel wat tijd in beslag nam omdat we nog een paar keer klaar kwamen. Na wat uitrusten namen we een douche en verschoonde we het bed want de lakens, gelukkig met een zeil onder waren doordrenkt van ons geil kutvocht.

Voor ze naar huis ging vroeg ze, en wat ga je nu met Ellen doen? Ik weet het nog niet, ik gun ze echt wel het plezier maar het is toch nog zoen kleine meid. Dat was jij ook zei Leen en je kon toch al heel goed klaarkomen, en ze gaf me nog een zoen en vertrok. En ik zat nog met mijn twijfels en wou er toch eerst nog eens met Dirk over praten die hoogstwaarschijnlijk vandaag naar huis zou komen. Een paar uren later kreeg ik telefoon, het was Dirk die belde dat hij vandaag zou thuis zijn en ik was blij dat te horen.

Rond zeven uur die avond was hij daar, hij werd begroet met een stevige knuffel van mij en van Ellen. Papa hoe lang kan je thuis zijn vroeg Ellen.

Helaas maar 1 nacht zei Dirk, morgen heb ik nog een reis, maar als alles goed is ben ik dan overmorgen een paar dagen vrij. De avond verliep vrij normaal, Ellen zei geen woord van wat ze gisteren had gezegd en ik hield me ook van den domme tegenover haar. Toen Ellen naar bed was vertelde ik Dirk het ganse verhaal. Dirk verschoot daar van en zei, ja wat moeten we daar mee, liegen doet ze niet, en ik vind dat verdomt bij de pinken is voor zoen jong ding.

Ja, dat ondervond ik genoeg, ik heb er met Leen over gepraat, en zij vond dat we ze niet in de armen van vreemde moesten drijven, en blij moeten zijn dat ze ons in vertrouwen neemt. Dat is ook waar zei Dirk, als ze echt gek is op seks, houden we ze toch niet tegen. Daar ben ik het volkomen met je eens maar waar eindigt dat.

Het liefst houden we alles hier in huis, en we kijken maar waar het naar toe gaat, zei Dirk. Je moet ze niet aanmoedigen, maar ze alles verbieden dat kan ook niet.

Ik zal het proberen schat zei ik, en ik hou je op de hoogte. We gingen beide naar bed en het werd eigenlijk maar een vluggertje tussen ons want Dirk moest weer vroeg op, maar beloofde dat we er lekker zouden in vliegen tijdens zijn vrije dagen. De avond daar na, ik kwam net uit de douche en zat in mijn badjas met Ellen die al haar nachtkleedje aan had op de zetel en ze vroeg, mama ben je nog boos op mij? Maar lieve schat antwoorde ik, ik ben helemaal niet boos op je, het is niet omdat je iets vraagt, en ik niet ja zeg dat ik boos op je ben.

Dus ik mag je dan toch nog knuffelen. Natuurlijk schat je mag me nog knuffelen, antwoorde ik. Ellen nam mijn arm vast en legde hem in haar hals en kwam dicht tegen me liggen, en ze drukte haar lichaam heel teder tegen me aan en met haar wang lag ze tegen mijn linker borst. Mama hoe lang duurt het voor je tetten volgroeid zijn, vroeg Ellen.

Dat scheelt van persoon tot persoon, zei ik, dat is gewoon afwachten en als je vermagerd of dikker word dat kan de omvang van je borsten beïnvloeden. Kan jij nu al zien of ik grote of kleine tetten ga krijgen, vroeg ze. Nee, kleine meid dat kan ik niet zien, antwoorde ik. Ik zou graag grote krijgen, zoals tante Leen, zei ze. Dus mijn tetten vind je te klein, plaagde ik haar. En ik begon wat opgewonden te geraken van dit gesprek.

Nee mama ik vind jou tetten ook mooi maar ik zou ze graag groter hebben, antwoorde ze. Live meid dat heb je niet te kiezen en het zijn geen tetten maar borsten. Ik vind tetten leuker, borsten is zo, is zo, ja ik weet niet maar ik vind dat het tetten zijn, zei Ellen.

Ok, dan zijn het tetten antwoorde ik, maar als we ergers op bezoek zijn of er is visite dat let je wel op je taal klein ding ik wil niet beschaamd worden voor je taalgebruik.

Ik weet wat ik mag en niet mag mama, maar zou ik nu eens je tetten mogen strelen maar dan echt, ze bloot mogen voelen. Ellen zei ik, ik vind dat gevaarlijk, het is niet dat je dat van mij niet mag maar ik ben bang dat je het wel eens tegen je vriendinnetjes zou gaan zeggen, om op te scheppen en voor je het weet hebben we een hoop moeilijkheden.

Mama zo gek ben ik niet, ik weet heus wel dat zoiets binnen deze muren moet blijven, en ik wil niet dat jij in de problemen komt door mij, ik zwijg wel, want ik wil de leuke sfeer hier niet bederven. Dus je vind het hier leuk, vroeg ik.

Ja mama, ik hoor vaak kinderen op school vertellen dat hun ouders wel eens ruzie maken en dat ze bang zijn om dingen aan hun moeder te vragen en dan voel ik dat het hier gelukkig anders is.

Wat zeg jij nu lieve dingen schat, antwoorde ik, en nam ze even stevig vast voor een lekkere knuffel. Ellen reageerde met een zoen op mijn mond, maar ze stak ook haar tong in mijn mond en daar schrok ik wel even van waardoor ik eigenlijk niet echt reageerde en ze liet begaan.

Ellen wat doe ne nu, vroeg ik. Je een tongzoen geven mama omdat jij de liefste en de mooiste mama van de ganse wereld bent.

Ik was wel totaal overrompeld en wist niet goed wat ik moest doen, Ellen had de situatie gouw door en profiteerde van mijn verbazing door nogmaals mij een tongkus te geven en haar tongentje speelde met mijn tong en het wond me enorm op, ik kreeg terug dat gevoel van toen ik leerde kussen met mijn zus. Heel gevat zei Ellen, je begint het lekker te vinden hé mama want je tepels worden stijf, en nu mag ik ze strelen, en zonder een antwoord af te wachten nam ze mijn borst vast die bloot gekomen was door dat mijn badjas was open gevallen.

Ik kreeg tintelingen in gans mijn lichaam en ik voelde mijn kut vochtig worden. Ik geraak hier niet meer uit dacht ik, wat zei Dirk, we kijken wel waar het naar toe gaat. Ik voelde wel waar het naar toe ging, naar een lekkende kut en zachte handen die mijn borsten heu tetten, zachtjes en teder streelde en mij enorm geil maakte. Ellen wat ben je van plan, dat kan toch niet, je moeder zo geil maken zei ik, en toen ik dat had uit gesproken had ik al spijt van die woorden want ik had nu toe gegeven dat het me geil maakte.

Mama het maakt je toch lekker geil, en ik ga nu je tepels kussen en je nog geiler maken. Ik wou ze doen stoppen maar de geilheid die me overviel was sterker zo dat ik eigenlijk zalig begon te genieten.

Ellen zoog aan een van mijn tepels en rolde mijn andere tepel met haar vingers. Ik wist niet wat ik voelde en ik kon het niet laten van mijn handen onder haar slaapkleedje op haar blote billetjes te leggen en over haar kontje te strelen.

Ho ja mama streel mijn kontje en ook mijn kutje zei ze en ze begon me weer te tongen, ik kon niet weerstaan aan haar en begon een heerlijk tongenspel met haar. Ik verloor echt mijn verstand, zo geil werd ik van die kleine wijsneus. Je bent lekker heet hé mama, zei Ellen, ik had het toch gezegd dat het prettig zou zijn, ja schat antwoorde ik, het is heel geil, je maakt me gek, en ik voelde dat ik niet veel meer nodig had om een orgasme te krijgen Goed hé mama, zei ze, dan mag ik nu je kutje ook voelen ook he.

Nee Ellen niet aan mijn kut komen hier, we gaan naar het bed, ik wil de zetel niet bevuilen, op het bed ligt onder de lakens een speciaal zeil. En beide rende we naar de slaapkamer. In de slaapkamer deed ik de dekens naar achter liet mijn badjas op de grond vallen en ging op het bed liggen en Ellen deed haar nachtkleedje uit en kwam weer in mijn armen liggen en we begonnen dadelijk te tongkussen. Ellen nam nu weer mijn tetten in haar handen, en ook ik begon haar kleine tetjes te strelen waarvan de tepeltjes zeer stijf stonden.

Plots voelde ik haar vingers mijn klit betasten en ze stak een paar vingers in mijn kut, dat me dadelijk een orgasme gaf. Mama plas je nu, alles word nat hier, vroeg ze.

Ik zei nee kleine meid je hebt je mama laten klaarkomen, en bij volwassen vrouwen is dat soms heel nat. Kom zei ik, ik wil je nu ook laten klaarkomen, ga maar op je rug liggen, en trek je benen wat op. Ellen ging dadelijk in de juiste houding liggen, ik ging op mijn knieën voor haar zitten, nam haar kontje in mijn handen en drukte haar kutje tegen mijn mond en begon haar jeugdig kutje te beffen. Ho mama wat zalig je tong aan mijn kutje en ik zag dat ze met beide handen haar tetjes kneden.

Ja mama ik kom, ik kom, riep ze niet stoppen ik wil nog meer klaarkomen. En ik bleef nog wat haar kutje likken en voelde ook bij mij weer een orgasme zich aankondigen, en tijdens het beffen van Ellen kwam ik weer klaar, en voelde mijn kutvocht langs mijn billen druipen. En ook Ellen kwam klaar, natuurlijk niet zo vochtig als ik, maar dat ze genoot was zonder twijfel.

Mama dat was fantastisch, zei Ellen, mag ik jou kut ook eens klaar likken, vroeg ze. Is het nu nog niet genoeg, vroeg ik, voor zoen kleine meid als jij. Nee, mama ik ben zeker zo geil als jij, ik weet dat jij met pappa vrijt dat je heel vaak klaarkomt.

Wat ben jij toch een wijsneus, antwoorde ik. Kom mama laat me die mooie kale kut van je likken. Ze smeekte bijna, en met die ongelooflijke ogen van haar bekeek ze me zo geil dat ik de controle die ik al lang verloren was, nog steeds niet kon terug vinden en geil zei ik, we kunnen het ook samen doen, elkaar kutje likken, en ik leerde haar het standje 69 en we begonnen beide elkaars kut te likken, wat weer vele orgasmes veroorzaakte.

Maar na een tijdje viel toch alle activiteit stil en draaide ons naar elkaar om dit eerste neukfestijn af te sluiten met elkaar lekker te tongkussen.

En we vielen in elkaars armen in slaap. Een tijd later werd ik wakker en nu realiseerde ik mij wat ik gedaan had, ik had met mijn vijftien jarige dochter seks gehad. Als ik de klok had kunnen terug draaien deed ik het dadelijk, maar je kunt de klok niet terug draaien, en ik had er echt van genoten, ik voelde me zelf bijna terug vijftien en het eden en het verleden werden in mijn hoofd dooreen gehaald.

Ik had geile herinneringen aan mijn zus en nu een aan mijn dochter. Ook Ellen werd nu wakker, en vroeg mama hoe laat is het, hoe lang hebben we geslapen? Ik keek, naar de klok en zag dat we ongeveer twee uur hadden geslapen. Twee uur hebben we geslapen lieveling zei ik. Ho, zei Ellen, het was wel lekker hé mama. Ja schat het was lekker, maar we mogen er geen gewoonte van maken. En waarom niet mama, vroeg Ellen, jij vond het toch ook geil.

Ja, schat ik vond het geil maar ik ben bang dat er iemand achter zal komen en wat dan, ik ben nu al beschaamt dat ik het zo ver heb laten komen, maar jij maakte mij zo geil. Dus ik kan iemand geil maken mama, vroeg ze. Ja verdomt, jij kunt iemand geil maken, klein ding met je brutale mond.

Mama wees maar niet bang ik zal dat zeker nooit aan iemand vertellen, geloof me maar. Ik weet toch ook al heel lang dat jij en papa samen met tante Leen en nonkel Walter naar sexclubs gaan. Hoe jij weet dat, dat hebben we toch nooit verteld. Nee mama, maar als ouwe Julia hier op mij komt passen als jullie vier uitgaan dan merk ik ook wel aan jullie kleding dat jullie niet naar de repetitie van het kerkkoor gaan.

Ja, wijsneus het is al goed, ja wij gaan met ons vier naar parenclubs, nu goed zei ik. Maar Ellen, nu denk je daar zo over, maar als je volwassen bent dan denk je daar misschien anders over.

Waarom zou ik er dan anders over denken mama, ik heb toch alles uit vrije wil gedaan, je hebt me toch niet gedwongen, antwoorde ze. Ik hoop dat je dat goed zult onthouden meisje, en dat je het mij nooit zult verwijten zei ik.

Ik beloof je dat mama, antwoorde ze. Ik zei, ga nu maar naar je bed ik moet hier het bed nog verschonen en dan ga ik ook slapen. Zal ik helpen mama, en dan kan ik hier bij jou slapen. Ok zei ik, en beide gingen we in de douche en daarna begonnen we een vers zeil en schonen lakens op het bet te leggen en kropen dan dicht bij elkaar in het bed. Ga je dat nu tegen papa zeggen vroeg Ellen.

Ja, natuurlijk zei ik, ik vertel alles tegen je papa, wij hebben geen geheimen voor elkaar. Zal hij kwaad zijn mama, vroeg Ellen. Hij weet er al van zei ik, ik heb het gisteren verteld dat je aan mij had gevraagd of we samen seks konden hebben. En wat heeft papa gezegd vroeg Ellen. Dat ik het maar moest aanzien hoe ver je wou gaan, maar we zijn wel heel ver gegaan, is het niet kleine seksbom. Maar wel geil hé mama, antwoorde ze, en denk je dat ik dan papa zijn lul ook eens mag zien of voelen.

Zeg klein ding wat ben je nog van plan, vroeg ik. Dat zullen we wel aanzien he mama, antwoorde ze, en ze vleide zich tegen mij en ging op zoek naar de slaap. Ik ontwaakte met Ellen in mijn schoot, en ik voelde me niet zo lekker, nu de geilheid verdwenen was uit mijn geest en lichaam, begon ik weer te twijfelen of ik wel juist gehandeld had, en me niet te veel had laten lijden door, de door Ellen opgewekte geilheid.

Ik wist niet goed hoe Dirk hier op zou reageren en daarom wilde ik met hem alleen zijn als ik alles vertelde van mijn avontuur met onze Ellen. Ik zou mijn zus vragen of Ellen bij haar kon logeren voor een nacht. De klokradio melde dat het tijd werd om op te staan, en we startte de dagelijkse handelingen en maakte ons klaar, zo ik naar het werk en Ellen naar school konden gaan.

Ellen deed heel gewoon alsof het de normaalste zaak van de wereld was dat je met je moeder naar bed ging. Tijdens de lunchpauze belde ik Leen op, ik vertelde in het kort wat er gebeurd was, en dat ik dat tegen Dirk ging vertellen, liefst zonder dat Ellen thuis was. Mijn zus begreep de situatie, en als Dirk thuis was moest ik maar een berichtje sturen en zij zou dan Ellen wel komen oppikken voor de een of andere reden.

De dag daarop kreeg ik bericht van Dirk dat hij op weg was naar huis en dat hij vier dagen vrij zou zijn. We laten nu Ellen aan het woord Ellen Een droom is in vervulling gegaan, ik wou al een hele tijd seks met mijn ma of pa en, want die zever over incest vind ik flauwe kul, seks is belangrijk in het leven en belangrijke dingen die leer je het beste van je ouders.

Ik weet van me zelf dat ik niet dom ben want ik haal steeds prima cijfers op school. Ik vind dat de meeste van mijn medeleerlingen nogal kinderachtig zijn, en mijn lerares zei mij eens onder vier ogen, dat ik vaak vragen stel die je normaal pas veel later zou stellen, dat ze daar niet altijd op kon antwoorden omdat mijn mede leerlingen daar wel eens verward door zouden kunnen worden.

Maar dat ze me steeds wilde helpen, maar dan moest ik dat vragen na school tijd, en zo nieuwsgierig was ik niet altijd, en het meeste kon ik aan mama vragen. Ook aan mijn mama heeft ze dat gezegd op een ouderavond. Mama noemt me vaak wijsneus, en misschien ben ik dat wel.

Gisteren heeft mama niets meer gezegd over onze vrijpartij, ik weet niet waarom, maar ik hoop dat papa vandaag naar huis komt en dat ik misschien met zijn lul mag spelen, nu ik met mama seks heb gehad jeukt mijn kutje nog erger dan vroeger. Als de school uit is rep ik me naar huis en als ik binnenstap zit papa al in zijn relaxstoel en ik begroet hem met een stevige knuffel. Dag schat van me zegt papa, ik ben vier dagen thuis en denk maar eens na wat we zoal kunnen doen op die dagen.

Lekker met je lul spelen zou ik graag zeggen maar ik denk niet dat het slim is om daar nu over te beginnen.

Het is beter dat ik wacht tot mama met hem gepraat heeft. Ik antwoorde, we zullen dat straks met mama wel bespreken, en we praten wat over school en zo tot mama thuis kwam van het werk.

Mama stapte binnen en gaf papa een lange tongkus zoals gewoonlijk, ik ben dat gewoon want mijn ouders doen nooit stiekem over zulke zaken, ik weet dat ze vanavond lekker zullen vrijen en ik zal mama vaak oren klaarkomen, en normaal geniet ik mee van die geluiden en lig ik me lekker te vingeren, maar ik hoop dat ik er vanavond mag bij zijn.

Mama en papa die waren wat aan het bij praten toen plots tante Leen binnen stapte. Ik ging dadelijk naar tante Leen en begroete haar met drie kussen en een stevige knuffel en mijn tetjes flik tegen haar tetten drukken, en ik voelde mijn kutje al tintelen. En na dat tante Leen papa en mama had begroet met drie kussen, vroeg mama. Welke wind waait jou naar hier vroeg. Ik kom onze Ellen even verassen, zei ze, ik heb zin om eens naar de Sinksenfoor te gaan. En Walter die is op het werk, en alleen heb je daar ook niets aan.

Dus ik dacht ik neem Ellen mee, want een van de dagen beginnen de examens en dan moet er geblokt worden en komt het er niet meer van. Ik was blij verast natuurlijk dat ik met mijn tante naar de Sinksenfoor mocht. Het is vrijdag dan moet je morgen niet naar school dan kun je blijven slapen, wat denk je daarvan vroeg tante. Joepy zei ik, en mag ik vanavond dan in het bubbelbad, tante Leen? Jij mag vanavond in het bubbelbad, antwoorde ze. Dat werd een leuk vooruitzicht. Elk jaar staat in Antwerpen de Sinksenfoor en daar naartoe met mijn tante Leen, de knapste vrouw die ik ken, mama is ook mooi maar Tante leen heeft toch dat ietsje meer.

Haar tetten zijn dikker en ze is wat voller dan mama, niet dik maar stevig en mooi gebruind altijd, want ze komen niets te kort, Nonkel Walter heeft goed betaalde werk in een bedrijf in de haven, wel met rare werktijden, en tante Leen werkt daar op een bureel. Ze hebben een bubbelbad en een zonnebank, waar mama ook gebruik van maakt. We stapte de wagen in en ik bekeek tante Leen, ze droeg een kort kleedje zonder mouwen passend rond het lichaam met een groot decolleté, met vanaf de heupen een wijde rok die gemakkelijk opwaaide met de wind.

Ik keek naar mijn mooie tante, ik zag dat haar kleed wat omhoog was gekomen door in de wagen te stappen en kreeg zo een zicht op haar billen, en ik voelde mijn kutje weer tintelen. Ik hoopte dat Tante straks mee in het bubbelbad zou gaan dat ik ze nog eens bloot zou kunnen zien. Ik heb tante Leen al vaak bloot gezien, op het naakt strand, maar straks zo met haar alleen, dat is toch anders.

Een half uurtje later na wat zoeken hadden we parkeerplaats en stapte we naar de foor. Op de foor zag ik al dadelijk dat vele ogen op mijn tante gericht waren, en niet alleen de mannen ook vrouwen staarde vaak naar haar.

We stapte in een snelle molen en ik profiteerde dadelijk om dicht tegen tante aan te drukken en haar goddelijk, lichaam te voelen. Een beetje later gingen we in een spookhuis, we stapte in het wagentje, waar ik heel dicht tegen tante ging leunen zogezegd uit schrik, wat ik helemaal niet had, maar met een gilletje links of recht gaf ik me zelf de kans om eens per ongeluk haar tetten of dijen aan te raken.

Of ze mijn spelletje door had of niet weet ik niet, maar ze wees me niet terecht. En zullen we eens in een spookhuis gaan waar je moet door stappen, dat vond ik vroeger altijd leuk, zei tante. Waar ik dadelijk mee akkoord ging. We stapte als twee giechelende meisjes naar de attractie, en ik merkte dat wanneer je buiten komt er een wind je rok omhoog blaast of tante het had gezien weet ik niet. We stapte het spookhuis in en ik hield me vast aan tante, en weer speelde ik de bange Trien en pakte vaak verkeerd en voelde aan haar stevige kont of dijen.

Toen we de uitgang naderde zorgde ik ervoor dat ik sneller was dan zei om zeker het schouwspel niet te missen als haar rok omhoog zou worden geblazen. Ik stond op uitkijk en tante stapte over de rooster, haar rok die wijt was ging de hoogte in, ze gilde wat maar deed geen moeite om het te voorkomen en haastte zich niet om van de rooster te gaan, maar bleef al lachend even staan.

Dat ze bekijks had hoef ik niet te zeggen, iedereen kon zien dat ze een string droeg, ik denk dat ze vele mannen een stijve bezorgde met haar show. Toen we terug verderliepen zei ik, je had wel bekijks op die windrooster, wist je dat niet dat die er was? Jawel, zei tante Leen maar wat aandacht van de mannen is altijd mee genomen. Ben jij exhibitionist, vroeg ik. Waar haal jij die wijsheid, vroeg tante. Ik surf wel eens op het net antwoorde ik. Wel wijsneus elke echte vrouw geniet van aandacht, dat zal je nog wel leren.

Ja, antwoorde ik, als mijn borsten zo groot geworden zijn als die van jou en mijn benen en billen zo mooi zijn als die van jou. Jij vindt me dus mooi, vroeg tante Leen. Ja zei ik, heel mooi. Je bent me aan het charmeren kleine deugniet. En, vroeg ik, mag dat niet? Jawel, zei tante, hoe meer hoe liever, complimentjes doen altijd deugd, en jij zult ook wel een mooie meid worden want, bij ons zit dat in de familie en eigenlijk ben je dat al wel wat.

En grote borsten krijgen zit dat ook in de familie, lachte ik. Dan weet je nooit op voorhand zei tante, maar kom we gaan eens kijken om wat te eten want ik krijg honger. We slenterde nog een ganse tijd op de foor, hier en daar wat spelen en wat eten en we amuseerde ons kostelijk want tante deed alles mee, en we dartelde speels rond, en ik vond dat tante mij zeer vaak vast nam en me knuffelde als we in een attractie waren.

Of ze wist dat ze mij daar ontzetten geil mee maakte weet ik niet, maar het was bijna stoeien wat we deden. Maar we konden op de foor niet blijven rond hangen en we besloten van naar tante thuis te gaan waar het bubbelbad op ons stond te wachten.

We stapte in de wagen en ze vroeg, heb je, je geamuseerd? Natuurlijk, antwoorde ik, hoe kan het ook anders, met jou op stap is voor mij een feest. Je bent wel gul met je complimenten hé klein ding, zei tante.

Ik zou je graag een knuffel geven zei ik, maar als je rijd kan dat niet. Ik, hou die knuffel tegoed antwoorde ze. Toen we bij tante Leen aankwamen gingen we dadelijk naar het bubbelbad, dat ze op zette voor het te verwarmen.

We praten toch wat na over de foor en dan gingen we naar het bubbelbad dat op temperatuur was, Ik was het eerst uitgekleed en stapte het bubbelbad in en toen begon tante zich uit te kleden, eerst haar kleed, dan de bh en ik kon haar tetten in volle glorie zien, om dan haar string van haar kut te zien verdwijnen en ik haar geschoren kut kon zien in al haar pracht. Dat mijn kutje al kriebelde hoof ik zeker niet te zeggen. Jij en mama zijn wel echte kaalkutten hé tante Leen zei ik.

Ja kleintje, mijn Walter en jou papa zijn beide liefhebbers van geschoren kutjes, maar stop eens met je Tante Leen, hier in huis is het gewoon Leen. Ok zei ik, maar is dat nu moeilijk steeds je kutje te moeten scheren? Nee, helemaal niet zei Leen, het word immers routine. Dan ga ik later ook mijn kutje scheren, zei ik. En ik hoop dat ik ook zoen mooie borsten ga krijgen als jij. Je bent weer complimentjes aan het gooien, zei Leen, en ik vind dat het geen borsten zijn maar tetten, een echte vrouw heeft tetten, nonnen hebben borsten.

Vind jij dat ook prettig om wat minder beleefde taal te gebruiken, bij mama mag ik dat wel maar niet als iemand het oord, want dan moet ik deftig spreken maar thuis mag ik over kut en tetten spreken en lul en kloten. Ja, ja wijsneus, zei Leen ik heb het al begrepen, maar ik vind dat ook fijn. Kun je me niet wat gore woorden leren Leen vroeg ik. Jou kennende denk ik niet dat jij nog veel moet leren, antwoorde ze. Leen is het waar, als je puber zijt dat je dan ook bi bent en dat je pas later een keuze maakt, heb jij bi ervaringen?.

Leen antwoorde, heu ik weet van ons Petra dat ze steeds de waarheid zeggen tegen je, en ik wil je nu ook niet beliegen, en ja ik heb een bi relatie gehad als puber alleen het is bij ons nooit weg geweest, wel een tijd verminderd maar niet weg. Dat was met mama is het niet, vroeg ik. Als je het weet waarom vraag je het dan, kleine deugniet, zei Leen. Ik wist het niet, maar mama vertelde wel eens dat jullie in één bed moesten slapen en nu ik zelf vaak met mijn kutje speel, denk ik wel dat jullie dat ook wel deden.

Ja natuurlijk deden wij dat, wie niet, en zij die zeggen dat ze als kind nooit wat hebben gedaan dat zijn leugenaars en hypocrieten. Jij zult nu ook wel met de jongens flirten zeker. Nee Leen, de jongens waar ik wel eens wat mee geprobeerd heb, die doen onnozel, of ze geven je steeds stompen, om aandacht te trekken, of ze komen klaar in je hand, of het is al in hun broek, en ze willen je dan steeds voor hen alleen, en ik wil, niet van iemand zijn. Waar haal je toch al die wijsheid vandaan Ellen, je bent echt wel veel vooruit op je tijd.

Ja, dat zegt ma ook dikwijls, maar Leen ik moet je nog een knuffel geven van daarstraks in de auto toen kon het niet. Ha, ja zei Leen, ik krijg nog een knuffel van je, en ze spreidde haar armen en ik drukte me tegen haar aan, wat Leen ook deed. Door dat we in het water zaten voelde ik mij drijven en kon ik gemakkelijk mijn lichaam sturen naar waar ik wouw, en zorgde dat ik met mijn kutje op de knie van Leen kwam, wat een lekker gevoel was.

En dan mijn tetjes tegen haar tetten vond ik ook zalig. Ik drukte Leen lekker dicht tegen me en zei, lekker hé Leen, zo met je tetten tegen elkaar. En met je kutje op mijn knie dat vind je ook lekker zeker, zei Leen. En met een brutale mond zei ik, Ik geil al vanaf dat we op stap zijn op je Leen, ik nam het risico maar, ze kon alleen maar boos zijn, maar dat verwachte ik niet. Ik weet dat je, je al heel de tijd loopt op te geilen op mij, je bepotelde me wat al te graag op de foor is het niet, vroeg leen.

Ja, Leen ik word geil van je. Ik zal je een geheim vertellen zei Leen, ik weet dat je seks hebt gehad met je mama, en klein geil ding, je kent er wat van om iemand op te geilen, ik sta ook al een hele tijd zo geil als wat, waarom denk je dat ik zo lang op die windrooster bleef staan, en nu was ik benieuwd hoe lang het zou duren voor je iets zou ondernemen, maar ik vind je kutje op mijn knie lekker geil, en als je nu met mijn tetten speelt geef ik je een geile tongkus, mini sletje.

Ik drukte dadelijk mijn mond op haar mond en begon met haar tetten te spelen, en ik voelde haar hand op mijn kutje. Na de kus zei Leen, kom we gaan naar het bed. We stapten uit het bubbelbad en gingen de kamer er naast op het bed liggen. Kom zei Leen, ik wil je kutje likken, want dat is van toen met je mama vroeger geleden dat ik nog zo een jong kutje gelikt hebt, en inderdaad het is zoals onze Petra zei, zeer geil het nog eens te beleven.

Dit klonk als muziek in mijn oren. Leen kwam met haar geile natte kut op mijn mond zitten zo ik haar ook kon beffen, en ik voelde haar tong over mijn kutje en kontje gaan. Ik befte Leen zalig en legde mijn beide handen op haar kont om die ferme kont van haar, lekker geil te strelen, en regelmatig met mijn vingers over haar kontgaatje te wrijven.

Steek gerust een paar geile vingers in mijn schijthol, riep Leen, wat ik zeker deed. Ik voelde Leen klaarkomen en ook zij had net als mama een zeer nat geil orgasme. Ik wist al niet meer hoe vaak ik was klaar gekomen. Kom zei Leen, ik wil dat je mij vuistneukt, jou vuistje zal er wel in gaan, die van je ma kreeg ik er nog niet in, maar die van jou moet lukken.

Ik maakte een vuist en duwde die vrij gemakkelijk in haar zeiknatte kut, zalig gromde ze, en ze kwam dadelijk klaar, en ik zag haar kutvocht in een straalde uit haar kut spuiten wat ik opvangde met mijn mond. Na een paar orgasmes trok ze mijn vuist uit haar kut, en begon mij hand af te likken, en ik vingerde haar met mijn andere hand en toen ze mijn andere hand los liet neep ik daarmee zachtjes in haar tetten.