Kutje proeven gangbang utrecht

kutje proeven gangbang utrecht

Amateur sex escort kut slet


kutje proeven gangbang utrecht


Paps keek geschrokken naar mij. Hij had beter op zijn woorden moeten letten. Nu was ik over mijn toeren. Hij nam mij in zijn armen en ik snikte hevig aan zijn borst. Dat is juist het probleem. Het is dan wel twee jaar geleden, maar telkens als ik een aantrekkelijk vrouw ontmoet, moet ik aan je moeder denken. Daarom kan ik niet verliefd worden op een ander! Wat stom va papa om zoiets tegen zijn eigen dochter te zeggen!

Ik hief mijn betraande gezicht van zijn borst omhoog en keek hem aan. Ik ben er zo aan gewend om jou voor mij alleen te hebben. Ik denk dat ik misschien wel een beetje jaloers ben.

Toen duwde ik hem naar de tafel en tijdens het eten praatten wij over andere dingen. Na het eten mompelde papa dat hij nog iets moest doen in de badkamer en verdween. Ik had net de TV uitgezet omdat er toch niets interessants op was, toen ik geluid van boven hoorde.

Ik sprong op van mijn stoel en liep naar de badkamer. Waarom zou hij denken dat ik zomaar naar binnen zou lopen? Hij schoor zich altijd in de ochtend. En dan gebruikte hij een elektrisch apparaat. En ik hoorde helemaal geen geluid van een scheerapparaat. Maar toen draaide de klink en de deur ging al open, op een kiertje. Papa keek door de kier. Zijn stoppelbaard was helemaal niet aangeraakt.

Ik probeerde om door de kier van de deur naar binnen te kijken. Maar papa merkte het en schoot direct in de vertrouwde rol. Hij strikte de ceintuur van zijn badjas, die hij duidelijk net had aangedaan.

Ik kwam binnen en keek rond, net alsof ik dacht dat iemand zich daar verstopt had. Het kwam niet bij mij op, dat papa mij alleen in de badkamer had gevraagd om mij iets uit te leggen.

Ik keek mijn vader bezorgd aan. Is er iets met je? Wat is er aan de hand, Papa? Het verlies van mijn moeder was immers nog vers.

Er is echt niets mis met me! Over een kleine chirurgische ingreep. Ik staarde hem verbaasd aan. Mijn mond viel open. Papa interpreteerde mijn zwijgen als een afkeuring en begon zich te verdedigen. Ik was aan het denken over Ik kreeg een warm gevoel in haar maag, toen ik hem hoorde zeggen dat hij hetgene dat hij met moeder had gedeeld, niet met iemand anders wilde delen. Om de een of andere reden wilde ik ineens helemaal niet meer, dat hij een andere vrouw zou nemen. Ik schrok van mijzelf.. Wat dacht ik eigenlijk wel?

Het was toch helemaal niet mijn zaak wat mijn papa deelde, en met wie? En ik dacht er ook aan dat papa een moeilijke tijd gehad moest hebben Het was niet eerlijk als ik hem van andere vrouwen probeerde af te houden. Ik knuffelde hem zo lief als ik maar kon. Het zal tijd sparen en als ik het niet doe, dan zal een verpleegster het moeten doen, en ik dat vind ik geen leuk idee. Dus probeerde ik om het zelf te doen, maar het ging niet zo goed. Ik denk dat ik me gesneden heb.

Laat mij je maar helpen, ik scheer mezelf ook altijd. En dit zal wel niet moeilijker zijn. Hij trainde elke dag en hij was goed in vorm. Ik had hem wel eens in zijn sportbroekje gezien, of in de douche met een badhanddoek om zich heen geslagen.

Maar ik had hem nog nooit helemaal naakt gezien, zoals nu. Ik realiseerde me dat papa een aantrekkelijke man was. Zijn grote piemel hing te bungelen tussen zijn behaarde dijen. Hij was niet besneden en zijn voorhuid was donker gekleurd.

Een vogelnestje van zwart krullend haar groeide rondom de stam, en hing tot over zijn zware, goed gevulde balzak. Er was daar een rode plek, waar hij zich kennelijk had gesneden. Ik ging op het douchekrukje zitten, nam het scheermes in mijn hand en inspecteerde de wond. Waar heb je de scheerzeep? Daarna opende ik een lade en haalde er een klein schaartje uit. Op die manier gaat het veel beter.

Ik was aandachtig bezig met mijn voorbereiding. Ik onderzocht, bewoog, en manipuleerde zijn bungelende piemel heel voorzichtig. Ik had weleens de piemel van een vriendje aangeraakt, maar nooit in het volle licht, zoals nu. Ik keek gefascineerd naar de plooien, de rimpels, en de blauwe aders op de stam.

Het zag er eigenlijk uit als Ik hield op met inzepen. Plotseling schaamde ik mij en ik durfde hem niet aan te kijken. Hij had in zijn herinnering een levendig beeld van de vagina van zijn vrouw, maar plotseling veranderde het beeld van zijn vrouw in dat van Angela. Haar schaamlippen waren toen en dik en pafferig geweest, opgeblazen, net als haar dikke buik erboven. Papa had het toen heel sexy gevonden, maar moeder had zich daarna nooit meer geschoren.

Nu kreeg hij het beeld voor ogen van zijn zestienjarige dochter, met dezelfde opgezwollen en geschoren schaamlippen, en hij kon dit beeld niet uit meer zijn gedachten zetten. Zijn piemel werd snel dikker en begon zich op te richten, alsof hij een eigen wil had. Ik staarde ernaar, en verbaasde me erover dat die piemel steeds maar langer en dikker werd, en heel erg groot begon te worden.

Papa wist duidelijk niet meer wat hij moest doen. Binnen een paar minuten had die piemel zich volledig opgericht onder mijn verbaasde blikken, en de paarse eikel stak al een beetje uit de beschermende voorhuid naar buiten.

Ik voelde aan dat ik beter even een andere kant op kon kijken. Maar dat kon ik niet. Ik was totaal gefascineerd. Mijn hand ging spontaan omhoog en pakte die lekkere piemel beet. Hij was zo groot! De aanraking was zijdeachtig. Ik likte mijn lippen af en keek omhoog naar de ogen van mijn Pa. Deze keek geschrokken en verlegen een andere kant op. Maar ik had al besloten om wat meer tijd aan dit interessante voorwerp te besteden en probeerde dus luchthartig te doen, om hem zoveel mogelijk te op zijn gemak te stellen.

Dank je voor de hulp, Papa! Na een tijdje ontdekte ik dat mijn hand op zijn piemel in de weg zat. Ik wilde hem liever niet loslaten, maar uiteindelijk moest ik ook zijn ballen nog scheren.

Ik trok hem niet bewust af, maar het voelde wel voor hem wel net als aftrekken. Eindelijk liet ik hem los en vroeg hem om zijn piemel zelf vast te houden.

Met zucht van opluchting greep hij zijn piemel beet en trok hem omhoog tegen zijn maag. Hij had bijna op het punt gestaan om zijn zaad over zijn dochters hoofd te lozen. Ik pakte de gerimpelde huid van zijn balzak en trok deze strak terwijl ik voorzichtig het haar van zijn testikels schoor.

Ik deed het heel voorzichtig. Het scheren van ballen is een nauwkeurig klusje. Ik werkte er wel een kwartier aan, voordat ik er tevreden over was. Papas ballen voelden heel zwaar aan, en dat gaf mij een vreemd gevoel. Ik realiseerde me spijtig, dat vanaf morgen al dat goede sperma geen weg naar buiten meer zou hebben en voor eeuwig opgesloten zou blijven in deze teeltballen. Nu ging ik verder met zijn piemel, de haren die nog rondom zijn stam groeiden. Opnieuw pakte ik zijn piemel in mijn hand, en trok de huid wat naar beneden.

Papa was intussen vuurrood geworden in zijn gezicht. Het scheren van die zware ballen had mij ook een zweverig gevoel gegeven. In die ballen was het sperma gemaakt, waaruit ik was ontstaan. Het gevoel van die stijf opgezwollen piemel in mijn linkerhand maakte mijn gedachten nog verwarder. Ik trok de voorhuid wat omhoog en zag waar hij zich eerder had gesneden, het was opnieuw gaan bloeden. Ik bukte me om er een kus op te geven. Ik hoorde mijn papa kreunen, en ik realiseerde me plotseling dat mijn lippen zojuist zijn stijve piemel hadden aangeraakt, en ik voelde een golf van warmte door mijn onderbuik gaan.

Ik ga als een hondje op bed zitten en jullie mogen mijn kutje een voor een nemen. Maar eerst wil ik je tong over mijn klitje voelen. Ze kleedde zich uit en ging met nog steeds de blinddoek voor met haar geschoren kutje omhoog op het bed zitten. Wouter ging als eerste. Hij begon de clitoris van Linda te bewerken met zijn tong. Het geile vocht gleed uit haar spleetje.

Toen nam hij zijn paal in zijn hand begeleide deze naar de opgezwollen schaamlippen. Hij gleed soepel bij haar naar binnen en begon Linda ritmisch te neuken. Martin, Johan en ik stonden opgewonden naar dit schouwspel te kijken.

Ik hield het niet meer en liet mijn hand over Johan zijn pik gaan. Ik wilde ook een pik voelen. Hij draaide zich naar mij toe en ik begon hem te pijpen. Na een paar minuten kwam Wouter met heftige stoten in Linda klaar. Het vele sperma droop uit haar kutje naar beneden. Ik stopte met het pijpen van John en begon het kutje van Linda schoon te likken.

De smaak van sperma vind ik heerlijk. Toen kikte ik naar Martin. Hij kwam achter Linda staan en begon haar ook te beffen.

Je hebt een smalle pik en dat kan mijn kontje wel hebben. Maar eerst even oprekken. De andere jongens kunnen je daarbij wil even helpen. Johan liep naar Linda toe en begon met zijn vingers het kontje van Linda te bewerken. Martin maakt ondertussen met zijn tong alles goed nat.

Toen drukte hij zijn eikel tegen haar anus. Omdat zijn pik lang en smal is gleed hij makkelijk naar binnen. Ik zag Linda haar sluitspier samentrekken, zodat zijn paal goed omsloten werd. Hij hield het daardoor niet meer en spoot al snel haar hele kontje vol. Ik zag het als mijn schone taak om het daarna weer goed schoon te likken.

Wat zou je van een sandwich vinden? Jij neukt mij en mijn lieve vriendje neukt jou. Hij ging op zijn knieën achter Linda zitten en ik ging achter hem zitten. Hij heeft een mooi bol uitnodigend kontje, dat wond mij al aardig op. Linda had dat goed gezien. Zijn forse rode eikel ging bij Linda naar binnen en ik masseerde zijn kontje stevig met mijn vingers en tong.

Toen het goed was opgerekt deed ik wat glijmiddel op mijn pik een drukte hem rustig bij Johan naar binnen. Nooit eerder heb ik iemand zo krachtig horen klaarkomen. Zijn hele lichaam schokte van genot en dat van mij en Linda er bij.

Toen hij klaar, trok ik voorzichtig mijn lul uit zijn anus. Daarna likte ik weer het sperma uit en rond het kutje van Linda weg. Martin gaat jou met zijn vingers van achteren nemen en Wouter gaat je klaar pijpen. Ik ging op bed liggen met mijn benen omhoog. Martin ging achter me zitten en begon met zijn vingers alle delen in en rond mijn kontje te bewerken.


Geile oude dame lekker neuken in de natuur


kutje proeven gangbang utrecht

Sex date zeeland cardates


Ik had net de TV uitgezet omdat er toch niets interessants op was, toen ik geluid van boven hoorde. Ik sprong op van mijn stoel en liep naar de badkamer.

Waarom zou hij denken dat ik zomaar naar binnen zou lopen? Hij schoor zich altijd in de ochtend. En dan gebruikte hij een elektrisch apparaat.

En ik hoorde helemaal geen geluid van een scheerapparaat. Maar toen draaide de klink en de deur ging al open, op een kiertje. Papa keek door de kier. Zijn stoppelbaard was helemaal niet aangeraakt. Ik probeerde om door de kier van de deur naar binnen te kijken. Maar papa merkte het en schoot direct in de vertrouwde rol. Hij strikte de ceintuur van zijn badjas, die hij duidelijk net had aangedaan. Ik kwam binnen en keek rond, net alsof ik dacht dat iemand zich daar verstopt had.

Het kwam niet bij mij op, dat papa mij alleen in de badkamer had gevraagd om mij iets uit te leggen. Ik keek mijn vader bezorgd aan. Is er iets met je?

Wat is er aan de hand, Papa? Het verlies van mijn moeder was immers nog vers. Er is echt niets mis met me! Over een kleine chirurgische ingreep. Ik staarde hem verbaasd aan. Mijn mond viel open.

Papa interpreteerde mijn zwijgen als een afkeuring en begon zich te verdedigen. Ik was aan het denken over Ik kreeg een warm gevoel in haar maag, toen ik hem hoorde zeggen dat hij hetgene dat hij met moeder had gedeeld, niet met iemand anders wilde delen.

Om de een of andere reden wilde ik ineens helemaal niet meer, dat hij een andere vrouw zou nemen. Ik schrok van mijzelf.. Wat dacht ik eigenlijk wel? Het was toch helemaal niet mijn zaak wat mijn papa deelde, en met wie? En ik dacht er ook aan dat papa een moeilijke tijd gehad moest hebben Het was niet eerlijk als ik hem van andere vrouwen probeerde af te houden. Ik knuffelde hem zo lief als ik maar kon. Het zal tijd sparen en als ik het niet doe, dan zal een verpleegster het moeten doen, en ik dat vind ik geen leuk idee.

Dus probeerde ik om het zelf te doen, maar het ging niet zo goed. Ik denk dat ik me gesneden heb. Laat mij je maar helpen, ik scheer mezelf ook altijd. En dit zal wel niet moeilijker zijn. Hij trainde elke dag en hij was goed in vorm. Ik had hem wel eens in zijn sportbroekje gezien, of in de douche met een badhanddoek om zich heen geslagen. Maar ik had hem nog nooit helemaal naakt gezien, zoals nu. Ik realiseerde me dat papa een aantrekkelijke man was.

Zijn grote piemel hing te bungelen tussen zijn behaarde dijen. Hij was niet besneden en zijn voorhuid was donker gekleurd. Een vogelnestje van zwart krullend haar groeide rondom de stam, en hing tot over zijn zware, goed gevulde balzak.

Er was daar een rode plek, waar hij zich kennelijk had gesneden. Ik ging op het douchekrukje zitten, nam het scheermes in mijn hand en inspecteerde de wond.

Waar heb je de scheerzeep? Daarna opende ik een lade en haalde er een klein schaartje uit. Op die manier gaat het veel beter.

Ik was aandachtig bezig met mijn voorbereiding. Ik onderzocht, bewoog, en manipuleerde zijn bungelende piemel heel voorzichtig. Ik had weleens de piemel van een vriendje aangeraakt, maar nooit in het volle licht, zoals nu. Ik keek gefascineerd naar de plooien, de rimpels, en de blauwe aders op de stam. Het zag er eigenlijk uit als Ik hield op met inzepen. Plotseling schaamde ik mij en ik durfde hem niet aan te kijken.

Hij had in zijn herinnering een levendig beeld van de vagina van zijn vrouw, maar plotseling veranderde het beeld van zijn vrouw in dat van Angela. Haar schaamlippen waren toen en dik en pafferig geweest, opgeblazen, net als haar dikke buik erboven. Papa had het toen heel sexy gevonden, maar moeder had zich daarna nooit meer geschoren. Nu kreeg hij het beeld voor ogen van zijn zestienjarige dochter, met dezelfde opgezwollen en geschoren schaamlippen, en hij kon dit beeld niet uit meer zijn gedachten zetten.

Zijn piemel werd snel dikker en begon zich op te richten, alsof hij een eigen wil had. Ik staarde ernaar, en verbaasde me erover dat die piemel steeds maar langer en dikker werd, en heel erg groot begon te worden. Papa wist duidelijk niet meer wat hij moest doen. Binnen een paar minuten had die piemel zich volledig opgericht onder mijn verbaasde blikken, en de paarse eikel stak al een beetje uit de beschermende voorhuid naar buiten.

Ik voelde aan dat ik beter even een andere kant op kon kijken. Maar dat kon ik niet. Ik was totaal gefascineerd. Mijn hand ging spontaan omhoog en pakte die lekkere piemel beet. Hij was zo groot! De aanraking was zijdeachtig. Ik likte mijn lippen af en keek omhoog naar de ogen van mijn Pa. Deze keek geschrokken en verlegen een andere kant op. Maar ik had al besloten om wat meer tijd aan dit interessante voorwerp te besteden en probeerde dus luchthartig te doen, om hem zoveel mogelijk te op zijn gemak te stellen.

Dank je voor de hulp, Papa! Na een tijdje ontdekte ik dat mijn hand op zijn piemel in de weg zat. Ik wilde hem liever niet loslaten, maar uiteindelijk moest ik ook zijn ballen nog scheren. Ik trok hem niet bewust af, maar het voelde wel voor hem wel net als aftrekken. Eindelijk liet ik hem los en vroeg hem om zijn piemel zelf vast te houden. Met zucht van opluchting greep hij zijn piemel beet en trok hem omhoog tegen zijn maag.

Hij had bijna op het punt gestaan om zijn zaad over zijn dochters hoofd te lozen. Ik pakte de gerimpelde huid van zijn balzak en trok deze strak terwijl ik voorzichtig het haar van zijn testikels schoor.

Ik deed het heel voorzichtig. Het scheren van ballen is een nauwkeurig klusje. Ik werkte er wel een kwartier aan, voordat ik er tevreden over was. Papas ballen voelden heel zwaar aan, en dat gaf mij een vreemd gevoel. Ik realiseerde me spijtig, dat vanaf morgen al dat goede sperma geen weg naar buiten meer zou hebben en voor eeuwig opgesloten zou blijven in deze teeltballen.

Nu ging ik verder met zijn piemel, de haren die nog rondom zijn stam groeiden. Opnieuw pakte ik zijn piemel in mijn hand, en trok de huid wat naar beneden. Papa was intussen vuurrood geworden in zijn gezicht. Het scheren van die zware ballen had mij ook een zweverig gevoel gegeven. In die ballen was het sperma gemaakt, waaruit ik was ontstaan. Het gevoel van die stijf opgezwollen piemel in mijn linkerhand maakte mijn gedachten nog verwarder.

Ik trok de voorhuid wat omhoog en zag waar hij zich eerder had gesneden, het was opnieuw gaan bloeden. Ik bukte me om er een kus op te geven. Ik hoorde mijn papa kreunen, en ik realiseerde me plotseling dat mijn lippen zojuist zijn stijve piemel hadden aangeraakt, en ik voelde een golf van warmte door mijn onderbuik gaan.

Ik leunde naar achteren en ademende diep, proberend om de controle over mezelf terug te vinden. Zorgvuldig ging ik verder met het wegscheren van de resterende haren rondom de stam van de piemel van mijn papa.

Opnieuw, tijdens het rondbewegen van zijn piemel, bewoog ik mijn hand naar boven en naar beneden, en weer was het net alsof ik hem aftrok. De top van zijn piemel begon helemaal te glinsteren van het voorvocht en een grote druppel lekte op de hand, waarmee ik het scheermes hanteerde.

Papa durfde geen adem meer te halen. Voor hem was het net alsof ik bezig was hem te masturberen, maar hij kon toch duidelijk zien dat het niet opzettelijk was? Maar hij wilde er snel iets aan doen, anders zou hij klaarkomen midden in het gezicht van zijn dochter. En hij zou sterven van schaamte als dat gebeurde, dacht ik. Hij beet op zijn lippen, maar het hielp hem niet veel. Eindelijk was ik klaar met het scheermes. Maar ik had intussen een besluit gekomen. Ik kon papa geen toestemming vragen om mij te laten doen wat ik wilde gaan doen, maar ik kon het ook niet..

Ik was benieuwd hoe hij zou reageren, als ik zou doen wat ik van plan was. Mijn Sexjobs Inloggen Advertentie plaatsen Maak account aan. Gangbang Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Nieuwsbrief Vul je e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen: De pagina die je hebt opgevraagd, is helaas niet gevonden. Hou er rekening mee dat wanneer je een advertentie zocht, deze door de adverteerder uitgezet kan zijn.

Heb je problemen met het bekijken van de pagina? Neem dan even contact op met Sexjobs Support Heb je de zoekfunctie al geprobeerd? Daarvoor typ je een trefwoord in het zoekveld hierboven. Klik hier om meer advertenties te bekijken. Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage.

kutje proeven gangbang utrecht