Kinky denise geneukt moslima geneukt

..

Neuken in goes gangbang den haag


..

Amateur escort utrecht geile kutten


Ik werd er ook bloedgeil van en liep op de dames af. Ik pakte van achter mijn vrouw bij haar borsten en begon deze ook te masseren. Linda bleef niet achter en schoof haar hand tussen de benen van Gabriëlle die ze snel uit elkaar deed. Voor mij was dit het sein om Linda te gaan helpen. Ik bevrijde haar kleine tietjes en begon aan de harde knoppen te zuigen.

Een van mijn handen ging op verkenning uit en bleef steken in de archipel driehoek. Ze was kledder nat en dat was voor mij het sein om naar binnen op te rukken. Ik trok haar broekje uit en spreidde haar benen. Langzaam ging mijn tong over haar buik richting grot van verrukking.

Toen ik daar aankwam en haar klitje tussen mijn tanden nam kwam ze hijgend klaar. Dit was nog geen teken voor mij om haar los te laten. Diep ging mijn tong bij haar naar binnen en haar grot werd vakkundig onderzocht. Onder tussen had mijn vrouw mijn leuter bevrijdt en zat er samen met Gabriëlle aan te likken. Terwijl ik aan de poes van Linda aan het schoonlikken was duwde ik een vinger in haar poepgaatje. Het ging niet zo gemakkelijk als bij mijn vrouw maar eindelijk zat hij er in.

Dit was voor Linda teveel en gillend kwam ze voor de tweede keer klaar. Nu werd Gabriëlle ongeduldig en trok mij haast letterlijk en figuurlijk van Linda af. Dit hoefde ze geen twee keer te zeggen. Voorzichtig ging ik boven haar liggen. Mijn vrouw pakte mijn pik en leidde die naar haar grotje. Langzaam drong ik bij haar naar binnen. De ingang was nauw maar al snel werd mijn pijp behoorlijk gesmeerd. Linda was ondertussen met Patricia bezig De dames likte elkaars kutjes uit.

Het was een verschrikkelijk mooi schouwspel. Gabriëlle had het ook in de gaten en kon met haar rechterhand bij het gaatje van haar vriendin en vingerde Linda. Ik lag ondertussen heerlijk op Gabriëlle te raggen. Ondertussen likten de dames zich naar een hoogtepunt en Gabriëlle zette ik op haar knieën en ramde van achter mijn pik in haar kut die droop van het vocht. Met mijn ene hand masseerde ik haar borsten. De tepels waren zo hard als kogels.

Langzaam begon ze te kreunen en drukte met veel kracht haar kontje naar achter zodat mijn lul er toch maar helemaal in zat. Deze actie samen met een flink knijpende schede zorgde ervoor dat ik als een koe werd uitgemolken.

Na twee drie halen kwam Gabriëlle klaar en mijn spuit probeerde haar binnen brand te blussen. Gierend kwam ze klaar en rolde vermoeid op de deken die op het gras lag.

Zodra Patricia zag dat mijn pik vrij was kwam ze naar me toe en begon er heerlijk aan te likken. Linda liet zich ook niet onbetuigd en nam mijn ballen onderhanden. In no time stond mijn paal weer op volle oorlog sterkte.

Patricia liet zich schrijlings op mijn pik zakken en Linda zette haar knieën naast mijn gezicht en liet haar poesje landen op mijn mond die ik al verlangend had geopend. De vrouwen waren met elkaars borsten bezig en waren wild aan het tongen. Patricia reed als een volleerde ruiter op mijn paal en Linda wreef hard over mijn mond. Haar klit was zo groot geworden dat een blind paard hem zonder te ruiken nog kon vinden. Ik zoog hem helemaal naar binnen.

Linda begon er helemaal van te beven en jammerde het uit zo lekker vond ze het. Het geil liep met forse stralen uit haar kut. Het leek wel of ze mij onder piste. Ik werd hier heel erg opgewonden van. Ondertussen was Gabriëlle ook weer wat tot haar zelf gekomen en begon aan mijn ballen te likken.

Ondertussen kon ik ook nog een vingertje in de aars van Patricia parkeren. Die werd hier zo geil van dat ook zij heftig begon te reageren. Het was maar goed dat de naaste buren weg waren. De rest heeft waarschijnlijk goed mee kunnen genieten. Het duurde al met al niet lang of de dames kwamen gierend klaar.

Ook mijn paal stond op knappen. Patricia rolde van mijn pik die gelijk door Linda werd ingepikt. Ze pijpte mij tot een heerlijk hoogte punt en samen met Gabriëlle likte ze het vrijkomende geil tot de laatste drup op.

Dat was na twee hoogte punten geen sinecure. Mijn vrouw stelde voor om eerst even iets te drinken te gaan halen. Zij en Gabriëlle gingen naar binnen om wat in te schenken. Linda en ik lagen nog wat na te genieten.

Langzaam draaide ik mij naar haar toe en begon haar langzaam te masseren. Spontaan gaf ze me een zoen en van verbazing ging mijn mond open. Dit was voor haar het moment om haar tong naar binnen te steken en niet lang daarna lagen onze tong tikkertje te spelen.

We gingen helemaal op in ons spel en vergaten de omgeving. Mijn handen zakten af naar haar heuveltje en na de beklimming was de afdaling kinderlijk eenvoudig. Ik onderzocht vakkundig haar kort geknipte venusheuvel en de ietwat opgezwollen lipjes. Langzaam werd het weer vochtig en ik liet een vinger verdwijnen in haar kutje.

Haar hand ging ook op onderzoek uit en begon met mijn nog steeds slappe lul te spelen. Ze masseerde mijn ballen en ging door naar mijn kontgaatje. Hier liet zij een vinger in verdwijnen.

Dit wond mij toch meer op dan dat ik ooit voor mogelijk had gehouden. Maar het mooiste is toch die verschrikkelijk lekkere tepels, die zijn echt super, je kunt ze vergelijken met de bovenkant van je duim, zeker 2,5 cm lang en zo dik als je duim, wat ze ook aan hebt, ze prikken altijd door ieder bloesje of truitje heen en ik word daar altijd supergeil van.

Nu mijn ouders daar dus permanent zijn gaan wonen ga ik een paar keer per jaar daar een weekje heen, soms in de zomer en soms in de winter maar ze lopen het hele jaar door gewoon naakt door het huis heen, dus als ik daar ben loop ik bijna de hele dag naar mn naakte moeder te staren.

Als ze net uit bed komt, staat te koken, zit te lezen maakt niet uit, altijd zijn die heerlijke tieten en stevige kont vlak voor mijn neus, dus de hele dag liep ik met een keiharde lul rond. Nu ben ikzelf niet zo vrij als mijn ouders dus zelf loop ik bijna nooit naakt als ik daar ben, al was het maar om te verbergen dat ik de hele dag met een keiharde lul rondloop van de aanblik van mn eigen moeder, maar alle fantasieen over vroeger kwamen weer boven en de drang om mijn moeder eens goed te neuken werd iedere keer dat ik daar kwam sterker.

Maar helaas liet mijn moeder nooit iets merken dat ze ook zulke gedachten had dus was het veels te riskant om er echt iets mee te doen. Tot een maand geleden Mijn moeder belde op om te vragen of ik zin had om een weekje langs te komen, want mijn vader, die vroeger op de sleepvaart heeft gezeten, ging een week met een bevriende schipper mee op de binnenvaart en mijn moeder vond het wel gezellig als ik die week kwam logeren zodat ze niet alleen zat.

Ik wist niet hoe snel ik alles moest regelen op mn werk om een week vrij te nemen, eindelijk de kans om een hele week alleen met mijn moeder te zijn die de hele dag naakt dor de caravan zou lopen. Alleen bij de gedachte wat er allemaal zou kunnen gebeuren werd ik al bloedgeil en talloze ideeen gingen door mijn hoofd over hoe ik mijn moeder zou kunnen verleiden. Uiteindelijk besloot ik maar gewoon om heen te gaan en kijken hoe alles zou lopen maar 1 ding stond voor mij vast: Daar aangekomen stond mijn moeder klaar bij het station om mij op te halen.

Ik was verschrikkelijk gespannen want ik wou het liefst meteen de eerste dag mn geluk testen want als dat goed uit zou pakken dan had ik een hele week om mijn dromen waar te maken. Ze zag er heerlijk uit, ze had een lange zomerjurk aan met een diepe decollete en haar tepels staken weer duidelijk af door de stof, ik kreeg meteen een stijve lul en ging gauw in de auto zitten.

Na een klein ritje kwamen we op de camping aan, het was lekker weer ong. Zodra we binnen waren, ging mijn moeder koffie zetten en wat voor haar heel normaal was, ze trok ook meteen haar kleren uit, dit klinkt misschien vreemd voor een buitenstaander maar voor een naturist is het de normaalste zaak van de wereld. Zelf trok ik ook mn kleren uit, maar haalde wel een korte broek uit mn tas en trok die aan want we zaten buiten op het terras en de kans was groot dat er allerlei kennissen een praatje kwamen maken en dan hoefde ik niet zo nodig in mn blote snikkel te zitten.

Mijn moeder schoot in de lach dat ze dat zag en vroeg plagend of ik me soms schaamde voor iets wat helemaal niet nodig was want zelf schaamde ze zich ook nergens voor. Jij hoeft je ook nergens voor te schamen zei ik, je ziet er nog prachtig uit in je blootje daar zal menige vrouw hier van jou leeftijd nog flink jaloers op zijn denk ik, en beloofde dat ik later misschien ook alles zou uittrekken. Zoals ik al verwacht had werd het een gezellige middag buiten op het terras, kennissen die langskwamen, biertje erbij, koetjes en kalfjes, maar ik had het verschrikkelijk zwaar, de hele tijd liep mijn moeder met haar heerlijke dikke tieten voor mn neus langs en ik heb me die middag 2 keer teruggetrokken op de wc om me af te trekken want ik zat de hele tijd met een keiharde lul en dan voel je je niet echt gemakkelijk met die mensen om je heen.

Het werd later en iedereen ging naar zijn eigen plekje om te eten en wij gingen ook naar binnen en mijn moeder ging eten maken. Nu moest het toch gebeuren hoopte ik en ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en terwijl mijn moeder ging koken nam ik een douche en besloot om dan nu ook maar helemaal naakt te blijven. Ik liep de kamer in en mijn moeder stond bij het aanrecht en ik ging op de bank zitten en wat naar de tv te kijken.

Ik kon mijn ogen niet van haar af houden, o wat zag ze er verschrikkelijk lekker uit. Ze bukte om wat uit het aanrechtkastje te halen en ik keek recht haar geile kut in, wouw wat een geil gezicht, haar dikke lippen van haar heerlijk geschoren poes staken tussen haar benen naar buiten en toen ze weer overeind stond had ik weer ene keiharde lul ook al had ik me al 2 x afgetrokken die middag.

Dat ze een kale kut had verbaasde me wel, dit was de eerste keer dat ik dat bij haar zag, voorheen had ze altijd een flinke bos haar gehad maar uitgerekend nu had ze een mooi geschoren kutje en ik vroeg me af of dat toeval was, juist nu ik een week op visite kwam had ze voor het eerst een geschoren kutje.

Ik ging gauw zo zitten dat ze niet mijn stijve lul kon zien want ze kwam mijn kant op om de tafel te dekken. Ze zag dat ik nu ook helemaal naakt was en gaf me een compliment dat ik eindelijk het durf had om ook gewoon zonder kleren rond te lopen. Terwijl ze de tafel aan het dekken was begon het zowat te draaien voor mijn ogen, wat een geil gezicht was dat, ik was helemaal alleen met mijn moeder, die naakt voor me heen en weer liep en steeds over tafel bukte zodat ik afwisselend haar kale kut en als ze aan de andere kant stond, haar zware tieten over de tafel heen zag hangen, ik kwam al bijna klaar bij die supergeile aanblik.

Lag het nu aan mij of zag ik wat ik wilde zien, maar het leek er verdraaid veel op dat ze langer dan nodig was haar kont naar achter stak bij het neerzetten van de spullen op tafel en haar tepels lekken ook dikker en groter dan normaal.

Het eten was klaar en snel ging ik aan tafel zitten terwijl ze met haar rug naar me toe stond want anders had ze zeker mijn keiharde paal gezien en dat leek me nog niet echt verstandig, ik wou het juiste moment afwachten. Nadat we gegeten hadden was mn lul gelukkig weer tot normale omvang teruggekomen en ik hielp mijn moer met afruimen en met de afwas. Hierdoor schoof ik steeds expres een beetje langs haar billen, maar ze deed net alsof dat heel normaal was, en dus werd ik steeds iets brutaler.

De derde keer dat ik er langs moest legde ik 1 hand op haar bil terwijl in langs haar heen schoof en ook dit liet ze toe Terwijl we gezellig aan het kletsen waren over van alles en nog wat ging ik steeds een stapje verder, mijn hand bleef steeds langer op haar bil als ik er langs moest en ik maakte een strelende beweging als ik hem er weer vanaf haalde. Ook mijn lul kon niet goed tegen die spanning en begon toch licht op te stijven, maar ik probeerde hoe moeilijk het ook was om geen knalharde pik te krijgen want dan zou het wel eens verkeerd kunnen aflopen ik was toch bang dat ze opeens zou zegen, wat ben je nu aan het doen, voel jij je wel lekker, een beetje op je moeder lopen te geilen, maar gelukkig wees alles er meer op dat ze het wel goed vond zo.

Het leek er zelfs op dat ze haar kont express een stukje naar achter stak als ik er langs moest zodat ik of ik wou of niet op een gegeven moment toch met mn lul langs haar billen streelde toen ik een pan ging wegzetten in een kastje. Eerst schrok ik even, maar ik zag dat mijn moeder nog steeds deed alsof er niks aan de hand was en op de terugweg legde ik 2 handen op haar billen en schoof zo achter haar langs naar de andere kant van de keuken, ondertussen met mijn pik van links naar rechts over haar billen over haar billen wrijvend En nu wist ik het toch bijna zeker, ze deed alsof ze niks merkte mar dat was onmogelijk, dus of ze vond het niet erg, of ze wist niet wat ze er van moest denken, maar het leek er erg veel op dat ze er totaal geen moeite mee had dat ik met mijn half stijve lul over haar billen schoof en dat maakte de kansen op een leuke week een stuk groter.

Gelukkig was de afwas klaar en ging ik gauw weer naar de bank om tv te kijken want mn pik begon weer keihard te worden en zo kon ik hem weer uit het zicht houden. Mijn moeder had koffie gezet en kwam naast me op de bank zitten tv kijken en we kletsten nog wat over koetjes en kalfjes en ik kon mn ogen niet van haar heerlijke tieten afhouden die vlak voor mijn neus hingen met die heerlijke grote tepels.

Er begon een speelfilm en mijn moeder ging languit op de bank liggen met haar hoofd op mn benen, en ik wist niet hoe ik het had, gelukkig had ik mn lul tussen mn benen gestopt zodat het niet opviel, maar hij was zo hard dat het gewoon zeer deed, en ik kon hem niet omhoog laten springen want dan had ze hem zo in haar nek gehad en dat leek me gen goed idee.

Maar doordat ze zo lag en naar de tv keek, kon ik dus op mn dooie gemak haar helemaal bestuderen, haar heerlijke grote borsten op 30 cm van mn ogen, even lager haar kale spleet wat een heerlijk gezicht, ik werd er bloedgeil van en moest nu echt mijn gok gaan wagen, dus ik legde een arm over de zijkant van de bank en zorgde ervoor dat mijn vingertoppen op haar buik kwamen, heel lichtjes raakte ik haar naakte lijf aan net onder haar heerlijke borsten, ik hield mijn adem in maar mijn moeder maakte geen aanstalten om er wat van te zegen dus begon ik heel zachtjes over haar naakte huis te strelen.

Het leek erop dat ze het lekker vond want ze ging een beetje verliggen, en trok een been op en kroelde een beetje met haar hoofd over mn schoot waaruit ik duidelijk kon merken dat ze het lekker vond. Nu was het moment aangekomen dat ik de grote gok moest wagen, het was nu alles of niets, dus langzaam gleed ik met mijn vingers verder op haar lichaam zodat ik de onderkant van haar borsten aanraakte, en werd niks gezegd, maar aan de bewegingen van haar hoofd kon ik duidelijk merken dat ik door kon gaan.

Een verschrikkelijke spanning ging er door me heen, zou ik echt dit heerlijke lichaam van mn moeder kunnen neuken vanavond? Het leek er wel op. Steeds verder gleed mn hand naar haar borst en even later zat is gewoon duidelijk de onderkant van haar borst te strelen. Mn moeder duwde haar borsten omhoof tegen mn hand aan en ik kon me niet meer inhouden en pakte haar ene borst vol in mn hand en begon hem te kneden.

Mijn moeder draaide haar hoofd en keek me recht in mn ogen. Ze had een speciale blik in haar ogen die ik nog nooit eerder gezien had maar ik wist nu zeker dat ik door kon gaan. Ik boog voorover en begon haar te zoenen, eerst op haar voorhoofd, ondertussen die heerlijke tepel met mijn vingers bewerkend, wat een heerlijk speen is dat toch ik voelde hem onder mijn vingers nog groter en harder worden. Toen kuste ik haar op haar mond en ze begon wild terug te zoenen en stak haar tong in mijn mond.

Wild begonnen we te tongen en ik pakte haar andere borst ook beet en begon die heerlijke grote tieten te kneden. Mijn pik liet ik vrijschieten en die kon ze nu duidelijk voelen tegen haar rug aan en ze begon draaiende bewegingen te maken tegen mij keiharde lul. Met 1 hand zakte ik naar beneden richting haar kale kut en gleed met een vinger door haar schaamlippen wat makkelijk ging want ze lag nog steeds met 1 been opgetrokken.

Ik was prettig verrast want ik voelde dat ze goed nat was en ik gleed zo met een vinger naar binnen en begon haar te vingeren. Ze kreunde en begon nog harder te tongen en ik stak nog een vinger naar binnen en begon mijn moeder stevig te vingeren, ze werd steeds natter en al snel kwam ze voor de eerste keer klaar.

Snel schoot ze van de bank af en ging op haar knieen voor de bank zitten en pakte mijn keiharde lul vast. Ze begon er echt mee te spelen alsof het iets heel leuks was, ze bekeek hem aan alle kanten, trok er langzaam aan en gaf af en toe een kusje op mijn eikel. Alleen die aanblik al van mijn moeder die voor me geknield zat met mijn stijve lul in haar handen maakte me bijna klaarkomen.

Ze begon met haar tong over mijn eikel te likken en ging langs mijn pik naar beneden, lekker nat likken tot ze bij mijn ballen was en zoog mijn ballen 1 voor 1 in haar mond. Toen likte ze weer omhoog en liet haar open mond over mijn pik zakken, ik wist niet wat me overkwam, wat ze bleef zakken tot ze mijn hele 25 cm in haar keel had zitten, nog nooit was ik zo diep gepijpt en terwijl ze mijn hele pik in haar mond had begon ze te zuigen en kwam ze weer omhoog.

Dit deed ze een paar keer en iedere keer als ze hem bijna uit haar mond liet schieten likte ze met haar tong over mijn hele eikel die op knappen stond. Het duurde ook maar heel even voor ik voelde dat ik klaar ging komen, mijn pik werd steeds dikker en harder en mijn moeder voelde dat ook en nam alleen mijn eikel in haar mond en begon te zuigen en ondertussen met haar tong rondjes te draaien en keek me daarbij recht ik mijn ogen aan.

Dit was te veel voor mij en ik kwam verschrikkelijk klaar, nog nooit ben ik zo heftig klaargekomen, straal na straal spoot ik in mijn moeder mond, de eerste slikte ze door daarna liet ze mn eikel uit haar mond glippen en de laatste stralen spoten over haar gezicht terwijl ze me recht aan bleef kijken.

Wat een supergeil gezicht was dat, mijn eigen moeder die me recht aankeek met een geile blik in haar ogen terwijl het sperma in haar gezicht spatte. Mijn pik bleef gewoon half stijf zo geil was het om mijn moeder te zien met die klodders sperma van haar eigen zoon op haar gezicht en nu was het mijn beurt o haar eens goed te verwennen.